Att vara svag för ikoner.


Bilder: Blackballoon

Jag vet inte varför, men jag har alltid varit svag för ikoner. Man hittar dom här och där i mitt hem, oftast som små överraskningar – gömda i ett större sammanhang där de kan vara svåra att se från första början men de finns där. Radband, helgonsymboler, gamla bilder, madonnor; till och med en vansinnigt tacky självlysande, grön Jesus som jag fick av en reklambyrå en gång och som jag har älskat vanvettigt sedan dess. Alla samsas dom om utrymme i mitt liv och varje gång jag snubblar över nåt nytt blir jag som ett litet barn.

Som de här vackert döpta armbanden från Vintage by fé inne hos Blackballoon. Oh my. Från vänster har vi Ambre, Floressa, Doriane och så favoriten Salomé. Patinerade, höstlängtande och för en gångs skull inte oförskämt dyra.

En av varje, tack.

12 kommentarer till “Att vara svag för ikoner.

  1. Åh, vackra! Får kika in där och titta, jag med…

    Här har jag bunkrat upp med frukt, i ett försök att vara nyttig, men dina bilder nedanför, gör mig fruktansvärt sugen…. Ostbågar finns i skafferiet, öppnad påse dessutom (då är de ju som godast), får se om jag lyckas motstå dem. Ha ha ha… 😉

    Ha en fortsatt fin kväll! Kram

  2. Är precis som du väldigt förtjusigt i ikoner, vet ej varför men jag har bara en svaghet för det. Väldigt tjusiga armband, skulle faktiskt kunna tänka mig ett av varje 🙂

  3. Visst är ikoner bara för fint..har en hel del, men vet att jag har ännu mer i det där stängda rummet, men det ska snart kollas i lådor..har ju ett till ledigt rum över nu:):) kram kram 🙂

  4. Ikoner är inget som jag reflekterat över tidigare, men nu när du lägger fram det så här
    så tycker jag att de är väldigt fina.
    Finns mycket som jag tycker är jättefint på andra både när det gäller kläder och smycken men sen passar det inte alls på mig, konstigt att man är så olika.

    Kram Mrs G

  5. Me toooo! man blir lite rofylld på nå vis! att veta om de där små skatterna som de ”gemene”ögat inte ser på en gång. små ögon/sinnes-godis här och där!

  6. Ja der var det inspirasjon å hente, som vanlig 🙂 Jeg lager stort sett mine smykker og armbånd selv, og nå ble jeg veldig inspirert altså! Ellers så ser jeg at vi har håndtert mandagen svært likt – sånn rent ernæringsmessig 😉 Jeg har også spist smågodt og ostepop, det ble ikke bok på meg, men besøk av en nær venninne – kjempe koselig!

    Klem Eli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg