Att göra en Tiffany Persson.

http://youtu.be/TixjibVu-gE

Nu sitter jag och väntar på att få komma in till BM. Funderar på att göra en Tiffany Persson idag, tycker att hon är en mycket förnuftig kvinna med bra ideér. Jag undrar hur lång jag skulle behöva bli med mina nya mått? Säkert över tre meter.

Skogaholmslimpa, Oboy-falang och våg-kidnappning. Tänk vad förvånad min BM skulle bli.

Alla som e troutta på grajpfrokt opp me ein hand!

21 kommentarer till “Att göra en Tiffany Persson.

  1. Haha, Tiffany Persson, älskar henne och Hipp hipp i övrigt också för den delen.

    Jag fick onda blicken från min sköterskan på BVC, när jag kom insvischande med två nybakta chokladsockerkakor till vår föräldrar/barn träff som man gick efter förlossningen. Dietisten var nämligen på besök och vi fick sitta och knapra på hårt bröd utan smör, med äpple eller gurkskivor på.

    Du må tro att de andra satt och suktade efter mina sockerkakor som jag fick gömma i korgen under vagnen :).

    Hmm, det blir visst minnernas allé här för mig, jag kanske borde sluta få flashbacks i dina kommentarsfält, hehe.

    1. Jag inser att jag borde gå en SFI-kurs eller nåt, när jag läser igenom vad jag har skrivit, är lite för snabb på tangentbordet ibland. Ivrig kallas det visst.

  2. Mm O’boy har jag precis druckit nu, 2 stora glas och njutit med Gene
    Tunnbröd och messmör.
    Mätt i magen och glad i hågen 🙂

  3. Jag vill bara tacka dig för detta blogginlägg, underbart är det rätta ordet!
    Jag är idag gravid i vecka 41 (40+0) och har gråtit precis hela dagen..
    Jag gråter för allt och inget… Ingen bebis, tigerräder över hela kroppen, +25 kg, och så där härligt hormonig som bara en höggravid kan vara…

    vad jag vill komma fram till är att ditt blogginlägg fick mig att brista ut i skratt för första gången på jag vet inte hur länge..

    Så nu sitter jag här och har dykt ner i godispåsen och är gööör fniss tack vare dig.. Så tack du underbara människa!

  4. Älskar Tiffany!!! Och ja, är fruktansvärt trött på grapefrukt…så därför ska jag nu väka i mig en halv plåt morotskaka med glasyr….säkert 10000 kalorier(minst)

  5. Ågud, SNÄLLA Emma, kan du inte göra en Tiffany hos BM?? En liten iaf? Bjuda henne på alladin eller nåt? Fattar du vad roligt, du skulle ju aldrig glömma det. Inte jag heller:-)
    Kram

  6. Åh Tiffany Persson från Staffanstorp. *s* Älskar när hon snackar om att hon vill vara med i Ronbinson – känd & smal är allt ja’ vill va’! *s*
    Gud va jag saknar Hipp Hipp!

    Men du vad är det för konstig BM du har? Min BM sa åt mig att jag skulle använda mitt sunda förnuft (moahahaha) och tänka på att allt som jag gick upp skulle jag även gå ner. Det tyckte jag var ett bra råd.
    Sen att jag inte gick upp något under mina graviditeter är ju en helt annan historia.

    Den BM som höll i våra mammaträffar är ett riktigt kakmonster så hon älskade när vi hade kakor med oss. *s* Åh vad jag saknar MVC-”tanterna”. Får nog bli gravid igen bara för att träffa dom regelbundet. *asg*

    Ha det gott!
    Kram

  7. Åååå jag älskar den här med Tiffany Persson. Skrattar så tårarna rinner varje gång jag ser henne 🙂 Och din blogg och dina inlägg, hundbilderna och ditt sätt att skriva – det älskar jag oxå!

    Ha det riktigt riktigt bra 🙂

    Hälsningar tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg