Att starta dagen med en tävling.

Då var det väl ändå dags för en tävling igen, va?
Det är tillsammans med Nordljus som ni nu har chansen att vinna ett bäddset för barn från af Swedala. Detta är underbara lakan som dels är ekologiska, men som även har det där krispiga gammaldags som fanns i mormors linneskåp ni vet – massa små vackra detaljer som knytband och broderad text på riktig förr-i-tiden-bomull.

Vinnaren får själv välja bäddset utav ANNA, ALVA och ADAM.

För att vara med och tävla:

 1. Gå in på Nordljus och kika ut vilket av de tre bäddseten du skulle vilja ha, och motivera varför.
 2. Anmäl dig till Nordljus nyhetsbrev (finns till höger på deras sida).
 3. Gilla Nordljus på fejan (om du har fejan vill säga) här.

Tävlingen pågår tills onsdagen den 2 november klockan 12:00.

Stort lycka till!

156 thoughts on “Att starta dagen med en tävling.

 1. Härlig tävling!!!

  Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag välja ALVA till lillskruttan…. Underbart och ljuvligt är vad det är!!

  Nyhetsbrev och FB – check!

  Kram

  1. Skulle så gärna vilja ge bäddsetet Adam till min gudson Loui som bor alldeles för långt ifrån moster… men med detta bäddset skulle han kanske få en känsla av att jag finns med honom ändå <3

 2. Om jag vann (vilket jag sällan gör förutom en julskinka på en marknad när jag var 10 år!) skulle jag vilja ge min dotter setet “Anna barn afswedala” för att det skulle passa perfekt i den antika växasäng hon just fått och för att just hon är värd det allra bästa!

 3. Toppensöta, ljuvliga och helt underbara påslakan är det, vill vinna påslakanet Adam för att det skulle bli en perfekt present till vår blivande lilla kusin som kommer i april 2012. Livet är barn! KRAM P

 4. GOO morgon !

  Om jag skulle få vinna så skulle jag välja ANNA med det underbara trycket “Tryggare kan inte vara” & ge detta till min systerdotter som jag även är fadder till 🙂

  och gillar Nordljus på fäjjan,de gjorde jag redan innan & nu kommer de även nyhetsbrev till min mail ! (farligt!)

  så ha en underbar söndag ! kram

 5. Ljuvliga!! Alldeles härlig tävling!
  Ifall jag vann, så skulle jag välja ALVA åt min son som har beräknat att födas 20.12. Det skulle vara härligt att bädda ner honom i så fina lakan.
  Nyhetsbrevet är beställt och gillar på fb!
  Ha en trevlig söndag!

 6. Hej!

  Nu har jag gillat er på fb och beställt nyhetsbrev. Då återstår ju bara en liten motivering varför vår Lillskrutta ska få sova i så härliga sängkläder som tävlingen erbjuder. För det första vill hon nog absolut sova i de turkosa versionen. Sedan har jag hört talas om att sängkläderna håller riktigt god kvalité och vår lilla skrutta är absolut värd det bästa…

  Nu håller jag tummarna och hoppas på vinst.

  Kram o trevlig söndag

 7. Åååhh vilken toppentävling!
  Det passar ju perfekt för ett preggo som jag!
  Om två veckor kommer vår lilla efterlängtade lillebror till världen och jag skulle så gärna se att han fick ligga och gosa i Adams vackert blåmönstrade sängkläder.

  Anmäld för nyhetsbrev och gillat på FB är redan fixat!

  Kram Mia

 8. Åh vad fina. Om jag har turen att vinna så skulle jag vilja vinna ANNA. Det skulle passa som hand i handske i lillans säng. Håller tummarna!

 9. Alltid lika roligt att tävla! Börjar dock inse att jag nog har mer tur i kärlek!!!

  Jag gillar ANNA, tycker det är ett fint, klassiskt bäddset…liksom namnet ANNA 🙂

  Jag gillar Nordljus på fejjan sedan låångt tillbaka!
  Men numera kommer jag också att få nyhetsbreven till mailen.

  Ha en fin dag!

 10. Vill gärna delta i tävlingen.
  1. Väljer setet Alva för det har en sån vacker färg och passar både pojke och flicka. Skulle bli en fin present åt en kompis barn.
  2. Check
  3. Check

 11. Hej o hå!
  Jag har bara stora barn men jag har fått äran att bli fadder åt en liten pralin som jag inte träffar så ofta, och jag skulle så gärna vilja ge en fin julklapp till detta lilla underverk! Om jag har turen med mig så väljer jag modell Anna,,, till just lilla Anna ♥

 12. Hej!

  Om jag skulle vinna skulle jag välja Anna af Swedala. Vitt och rött passar perfekt till lilla prinsessan som jag precis blivit gudmor till 🙂

  Gillar även på FB och anmält mig till nyhetsbrevet.

  Ha det bäst!!

 13. Jag vill vinna påslakansetet ANNA till min dotter som äntligen ska få sitt egna rum =) Ska ha grönt och rött i rummet så detta påslakan hade passat perfekt!

  Har gillat och prenumererar nu på nyhetsbrevet.

 14. Åhh va roligt! Har varit inne och spanat på dessa underbara lakan flera gånger!! Tänkte först att OM jag skulle ha sån fantastisk tur att vinna skulle jag välja “Anna” eftersom allt i Idas rum är rosa/rött. Men sen kom jag på att jag kanske ska va lite “wild’n crazy” och välja “Alva” istället, så inte min dotter får men för livet när hon får växa upp i ett så tokrosa rum… Så därför blir det isåfall “Alva”! 😉
  Gillar på fb och är anmäld!

  Kram

 15. Jag skulle definitivt välja Anna till lillen/lillan i magen. Jag följer slaviskt med din blogg (samt alla andra mammabloggar) nuförtiden, eftersom jag varje dag behöver påminnas om att det hela tiden föds vackra och friska barn. Själv ligger jag på en soffa inne på min fjärde vecka av sjukskrivning pga blödningar och är allt som oftast sjuk av oro inför kommande prövningar. Sådana här tävlingar gör vardagen lite mera spännande och jag och min “mage” lyser upp för en stund. Tack för det!

 16. Hej!

  Om jag vann skull jag önska mig ett set av ALVA eftersom vår ofödda går under arbetsnamnet Gullungen 🙂

  Nyhetsbrev & FB – check!

  Ha en skön söndag! //Denise

 17. Åh så söta.

  Jag skulle vilja vinna ADAM. Skulle passa perfekt som julklapp till någon jag gillar:)

  Prenumeration och fejjan – Fixat!

  Kram från Elin

 18. Anna skulle jag ge åt vårt söta fadderbarn Thilde. Hennes mor å far gillar gammaldags grejer så vad kunde då vara mer passande?! Lilla Thilde är ännu bara 3 månader så hon har ingen skillnad på hårda och mjuka paket. Ännu….

  Jag gillar redan Nordljus på FB och får deras nyhetsbrev.

 19. ADAM är som en dröm, en saga… Och att omge sig och dem man älskar med saker vi tycker om är underbart. ADAM har texten “Vyssan lull” och visst behöver vi påminna oss om att sitta ner mer och sjunga de där visorna med våra älskade.
  Nyhetsbrev och gilla på fb är fixat.
  Nu hoppas jag på ADAM!
  Ha en underbar dag!!!!

 20. Jag skulle välja ALVA, för det ska mitt nästa barn heta… när jag nu har lyckats övertala gubben ;D

  jag gillar redan Nordljus på FB och får deras nyhetsbrev

  Mjau!

 21. 1. Vi skulle välja Anna barn afswedala till min lilla Stella eftersom att frasen “Tryggare kan ingen vara” är så fin och påminner mig om min barndom. Vi hade en tavla med de orden i vårt sommarhus.
  2. Nyhetsbrev, check
  3. Facebook Eva Kagios, check

 22. Åh, jag skulle vilja vinna Alva, för det påminner mig om min farmor (borta sedan länge) som jag tänker mer och mer på ju närmre förlossning jag kommer (exakt två månader kvar idag!).

  Nyhetsbrev & fb = check!

 23. 1. Kärleken är evig. Det kan ju inte bli mer kärleksfullt!
  2. Jag prenumererar på nyhetsbrevet.
  3. Jag gillar Nordljus på Facebook sen länge.

 24. Hej Emma!
  Jag skulle gääärna vinna Anna påslakanset:et till min guddotter. Så kan jon få det i julklapp 🙂
  Jag gillar redan på FB (Maria Jimrell) och får Nordljus’ nyhetsmail sedan länge.

  Ha en fortsatt häärlig söndag!
  Kram Maria

 25. Tävling Emma, tävling? Du är ju helt fantastisk! Mitt i det häftigast som hänt i ditt liv så anordnar du en tävling till oss. Så fin människa du är.

  Om Leo väljer att dräggla just på mitt namn så det är jag som vinner så hade jag valt ANNA. Jag tror att det är det vackrast påslakansetet jag någonsin har sett. Bedårande!
  Jag hade bäddat med det till min lille skrutt, Alfred. Han bor i det minsta rummet i huset och hans rum har inte fått ordentlig kärlek och omtanke (inredning) ännu. Hade jag vunnit ANNA hade jag fått vägledning på hur jag skulle inreda hans rum. Jag har tusen tankar men landar aldrig.

  Nyhetsbrev och FB är fixat sen länge tillbaka.

  Ha en ljuvlig söndag!
  Kram

 26. Efter många års kämpande så väntar vi nu vårat älskade efterlängtade barn ♥
  BF 5 jan 2012.
  Vad vore finare än att bädda med dessa ursöta lakan. Skulle valt ANNA om jag hade turen att vinna ☺
  Tack för en bra och rolig tävling!
  Kram!

 27. ANNA skulle jag gärna vilja vinna. “Tryggare kan ingen vara…” har jag med mig från barndomen när mamma och pappa sjöng den för mig när jag skulle sova <3.

  Jag prenumerarar på nyhetsbrevet och gillar Nordljus på FB sedan tidigare.

  Kram från Anette

 28. Vilken fin tävling – klart att jag är med ! 🙂 om jag sku vara den lyckliga vinnaren sku jag föredra påslakanset 2-dels LISA afswedala med texten “kärleken är evig”. Har alltid grymt svårt med färger men gillar lakanet speciellt mycket för att det är i färgerna vit och grå.

  Ha en trevlig dag!

 29. Jag skulle gärna vilja vinna påslakan setet ADAM, hur gudomligt sött som helst!!!
  Och pojken som ligger i min mage just nu men som väntas komma ut i januari kommer nog sova som en liten prins i lakan som dessa.
  Nyhetsbrev och fejjan fixat.

 30. En finfin tävling igen!

  Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag välja det fina Alva. De turkosa detaljerna ser så otroligt fina ut. Att det är ekologiska material i sängkläderna känns som det bästa för små mirakel. Fina, klassiska mönster som gör sig fint i alla barnrum och kan användas länge.

 31. Ojoj, är detta ödet eller vad?! Sitter här denna friska och vackra höstsöndag, framför datorn med en kopp thé och två (eller snarare tre!) kladdkakemuffins, och smeker försiktigt min mage.. Är gravid i vecka 38 och längtar, och väntar, och längtar lite till. Det är skönt att få längta tycker jag! Redan tidigt i graviditeten började jag drömma och fantisera om den framtida barnkammaren och skissade på en egen vagga, som nu min käre sambo har tillverkat och som tålmodigt väntar på den lille/a.. För många, många veckor sedan fann jag “det där” sängsetet som jag bara kände “Åh JA, det är klart att vår bebis ska ha detta!” men ännu har jag inte fått tummen ur och beställt det: så jag frågar mig, är det ödets inblandning som får dig Emma att lägga fram en sådan här tävling just idag? För det är ju “Anna” jag förälskat mig i, och det är just den känslan jag har så starkt i mitt bröst: “Tryggare kan ingen vara”; än vårt barn i vår famn. Motivering till varför just jag ska vinna detta fina: för att det vore så förbaskat roligt och jag hyllar oväntade roligheter i vardagen! 🙂

 32. Så, nu är jag anmäld till nyhetsbrevet. Använder tyvärr inte FB, men hoppas att det är ok! Jag gillar ju Nordljus ändå! 🙂
  Jag är i vecka 18 nu, och blivande pappan håller på att göra en vagga till knyttet i magen. Tycker att ALVA skulle vara så fint att bädda med när han/hon vill titta ut. Har kikat lite på bäddset innan, och detta är ju verkligen något jag tyckte om!

 33. Vi väntar tillökning, ja inte jag men i familjen 🙂 Min systerson ska bli pappa om 2-3 veckor. Namnet just nu är Milo,men vem vet kanske kommer det ut en tös 😉 Så om jag nu skulle vinna, så hoppas jag få välja efter man fått se underverket 🙂 Men mellan Adam eller Anna står det ;). Kram från “gulle”moster Åsa i Småland.

  ps kan ju inte heta gammel moster innan man ens fyllt 40..;)

 34. Ja just ja, är inte 40 än men minnet sviker..;) Gillar redan Nordljus på FB (och dej) och får nyhetsbrevet oxå! // Kram igen från Åsa i Småland

 35. Oj, vilka fina…så svårt att välja men jag tror “Anna” skulle passa så bra i lillfias rum. Hon börjar växa ur sin spjälsäng och tänkte precis när jag bäddade rent där att snart är det dax för ny säng. Då måste man ju såklart ha lite nya sängkläder!
  Gillar på FB och har anmält mig till nyhetsbrevet.

  Mvh Annica

 36. Hej Emma och ett stort grattis till erat lilla underverk<3

  Jag skulle välja ALVA. Våran lilla Ellen har efter både ditten och datten äntligen börjat sovit ordentligt igen i sin säng. Efter ett par månader av mardrömmar och nattskräck så är det nu tyst hela natten. Att få bädda med ett sånt underbart bäddsett så det blir så där extra skönt vore ju super! Håller alla tummar och tår, gillar på FB (jenny meijer) och har redan nyhetsbrevet! Ha en skön helg <3

 37. Eftersom jag blir faster för allra första gången i skiftet december/januari (BF 28/12), till en liten tös (de har tjyvkikat), så vore det helt löööööövlii att vinna det fina röda påslakansetet ANNA, som jag kan ge till den lilla tjejen.
  Bara det bästa är gott nog från faster förstår du Emma:D

  Jag får naturligtvis redan nyhetsbrev från Nordljus, och gillar dem på facebook:)

  Kramar Susanne

 38. Åh, att du tar dig tid att ordna en tävling mitt i allt mysande, du är ju underbar!
  Självklart vill jag vara med!
  Om jag skulle ha turen med mig så skulle jag välja ANNA (för det heter ju jag!) till min lilla Clara, 5 månader gammal. Hon behöver verkligen lära sig att komma till ro i sin egen säng… just nu somnar hon bara i famnen. Jag börjar jobba igen (deltid) om en månad och jag hoppas att sängen då också räknas som trygg nog att somna i med dessa fina lakan.
  Gillar Nordljus på Fb och har nyhetsbrevet sedan tidigare.
  Ha en underbar söndag med alla dina fina!

 39. Nej nu jädrans är det MIN tur att vinna! Vi väntar på vår bebis med bf den 20 februari och det vore toppen med fina sängkläder till pyret. Om (läs: när) jag vinner så vill jag ha ALVA sängkläderna. Gillar givetvis Nordljus på FB och får deras nyhetsbrev.

 40. Vår dotter föddes för sex veckor sedan. Hon sover i sitt babynest i vår säng dels för att det är mysigt och dels för att det känns läskigt att ha henne längre än en armslängd bort. Kanske att jag skulle våga låte henne sova i sin egen säng om hon hade sängkläder med texten ”Tryggare kan ingen vara” (Anna), men bara kanske 😉

  nyhetsbrev + fb = fixat!

 41. Nyhetsbrev och gillar…
  skulle vilja belöna mig med bäddsetet sixten,för att jag kommit igång på allvar med nyttig mat och träning;)och att belöna med mat eller gottis är ju inte så lyckat längre!hoppas på tur/Annika

 42. 1. Hade jag blivit den lyckliga vinnaren skulle jag välja ADAM då jag tycker det passar lika bra till flicka somm pojke. Jag blir stolt moster i mars då min älskade syster äntligen ger lilla h*n liv 🙂
  2 & 3 är redan fixat! Nu ska jag bara hålla tummen hårt!

 43. Min lille son kommer att födas i mitten av december. Det hade varit en ynnest att få ta hem honom i vintermörkret och bädda ner honom i mjuka, vackra bäddsetet Adam. Bygga ett litet bo till min fågelunge att värma honom i medan snön och mörkret yr utanför knutarna.

  Självklart gillar jag Nordljus på FB och nyhetsbrevet är jag redan prenumerant på!

 44. Shit- pom frit! Vilken tävling!Har länge, sedan förra julen önskat mig bäddsetet Alva till min lilla tjej. Hela hennes rum går i turkost och rosa, så de skulle va såå fint!
  Prövar med att rimma loss för att öka mina chanser;)

  Endast det bästa är gott nog
  så när jag såg denna tävling-jag log!
  Tänk att få bädda ner gullungen min
  ja, där har du svaret på frågan din..
  Bäddsetet Alva är valet mitt
  Materialet, Färgen och texten gör det till en “hit”!

  Nyhets brev-Check(sen några år, tror jag minsann) men tyvärr har jag inte fb hoppas de är ok ändå..

  Många kramar och en massa bebispussar till gulligaste LEO!!!

 45. Vilken fin tävling!

  Skulle jag ha turen att vinna skulle jag välja Adam. Det skulle passa fintfint till lillebror! Riktigt mysigt och fint påslakan..vill ha!

  kramkram

 46. Helt klart skulle jag vilja ha Adam till min lilla Siri! Färgen är den jag tycker är finast och så är det ingen fånig liten volangkant en bit ner på påslakanet. Och att de är ekolakan höjer bara snyggheten ännu en nivå!

  Jag gillar Nordljus på FB sedan länge och får även deras nyhetsbrev!

  Otroligt fin liten Leo ni fått. Grattis sådär i efterhand.

 47. Jag gillar bäst ANNA. Färgen ser härlig ut och påslakanet skulle passa perfekt för min sex månaders tös. Nu gillar jag även Nordljus på FB och får nyhetsbrev!

 48. Jag har gått och kollat på “Anna” i en liten butik i Haga HUUUUR länge som helst men har varit för snål. Men jag vill såå gärna att Spiggen ska ha det. Jag har sjungit “Tryggare kan ingen vara” för honom varje kväll (och natt) sedan graviditetstestsplusset. Och när amningshormonerna brusade som mest grinade jag alltid själfullt när jag kom till raden “Gläd dig då du lilla skara, Jakobs gud skall dig bevara” . (Eftersom han heter Jakob och inte Spiggen)
  Dessutom kan det vara skönt att få läsa innantill när jag sjungit den för 73 gången samma vak och skriknatt och är för trött för att ens komma ihåg texten.
  Spiggen är värd att få fina sängkläder och borde inte få bli lidande bara för att han råkar ha fått en snålis till mamma. 🙂

 49. Om jag (vi) vinner vill vi ha påslakansetet ALVA.
  Hoppas att vi kan locka hem vår första lilla kusin som nu bor i Calgary, Kanada hit till Sverige med detta underbara påslakanset. Vi längtar efter att få gosa med och snusa på honom. Det får bli hans julklapp (antagligen en av många) från oss. För att påminna om hur härligt det är här i Sverige och hur skönt man sover här. Håller tummarna för att vinsten blir vår och att han, med föräldrar, vill bo här istället. 🙂
  Har anmält mig till nyhetsbrevet och gillar Nordljus på facebook sedan länge. 🙂

  Grattis till er lilla familj. Hoppas att ni njuter riktigt mycket.

  //Sandra L

 50. Vilka ljuvliga bäddset! Vår lillskrutt Sigrid skulle nog sova sött i röda Anna <3

  (Gillade Nordljus på FB redan i samband med din tidigare tävling och får även nyhetsbrev på mejlen!)

 51. FB och Nyhetsbrev, check!

  Om jag vann så skulle jag vilja ha ALVA, eftersom jag inte ännu vet vad barnet blir för sort och jag tycker Alva skulle passa helt perfekt oberoende! Och sen är det ju så snyggt set 😉

 52. God Morgon !
  Vilken härlig tävling. Jag gillar mest Alva bäddset <3
  Jag får redan nyhetsbrev från Nordljus och gillar på FB.

  Ha en fin dag !

  Kram Heidi

 53. Det skulle vara jätte kul att vinna ett fint bäddade till min son. Vi håller precis på att inreda hans rum i lantlig stil, & då skulle ett fint bäddade passa in fint.
  Hoppas på vinst & paket i brevlådan:)

 54. Vilken underbar tävling 🙂 om turen skulle komma på mig skulle jag valt bäddsättet anna då jag både har en liten tös och en pojk.Mins när jag sov hos min gamel mormor.som idag är gamel gamel mormor till mina barn. dom unika sängkläderna hon hade med alla söta små brodyrer och dess material.Hade varit en dröm att få vinna en sådan underbar minnes sak till mina underbara barn. håller tummarna kramar sandra

 55. Om jag fick välja skulle jag vilja ha setet “Adam” till vår lille kille. Ett lakan med texten “vyssan lull” skulle passa perfekt till vårt lilla gull! Då han fortfarande vill äta tre, fyra gånger varje natt – kanske han skulle sova bättre i detta vår skatt! Kram / Åsa

 56. Om jag vann skulle Jason och Jack få dela på sängkläderna Alva! Är nu anmäld till nyhetsbrevet också! 🙂 Nu är det bara tummarna som ska hållas.

  Kramar

 57. Hej, vad kul med tävling, och vilka vackra lakan.
  Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren, önskar jag mig ett “Adam” lakan
  till vår lilla prins. Nyhetsbrev och Fb fixat.
  Ha en underbar dag

 58. Hej! Jag vill vinna Anna till mitt efterlängtade första barnbarn, Mary, som föddes i maj. Min längtan efter henne hjälpte mig igenom min svåra sjukdomstid i våras. Min största lycka är att få vara med henne och se henne utvecklas.

 59. Jag skulle önska mig bäddsetet Anna till mitt första lilla barnbarn Elin!
  Jag har köpt en resesäng till henne men inga lakan ännu!
  Tänk att få sova med tryggare kan ingen vara.
  Har er på min blogg och är prenumerant på era nyhetsbrev samt gillar er på facebook!
  Ha en underbar dag!
  Kram

 60. Hejsan!
  Härlig tävling,vill ju jätte gärna delta och jag har gjort punkt ett till tre. Skulle jag vinna skulle jag välja det Röda Anna settet med texten tryggare kan ingen vara.. Hoppas på turen att vinna denna tävling,älskar den röda och vita färgen tillsammans.
  e-mail:survi_88@hotmail.com

  Kram Sandra<3

 61. Woohoo! Tävling är skoj och detta pris passar ju perfekt för en preggo som jag.
  Jag skulle bara Äääälska att bädda ner min efterlängtade och älskade dotter som beräknas ankomma i februari i ALVA barn afswedala.
  Farligt att nu få nyhetsbrev från ett ställe med så fina saker.. riskerar ju att bli dyrt.. hehe.
  Ha en underbar dag! Kram

 62. Hej!
  Jag vill delta i tävlingen! OM jag vinner väljer jag Adam till min lila Levis som i dagarna flyttat in till äldrel syskonens rum De har nu alla tre ett gemensamt sovrum eftersom det känns tryggt med syskonen i samma rum på natten 🙂 Nu söker vi matchande lakan till alla tre och dessa var ju för underbara! Passar perfekt i Levis gamla säng (som mammas morbror har snickrat 1939) och nog också till storasysters vita järnsäng (då kanske i rött). Storebror får ant lakanet Erik eftersom det är hans andra namn 🙂 (i första namn heter han nästan samma som din söta son 🙂 )

 63. Hej, jag har gjort alla steg för att vara med.
  Jag skulle verkligen vilja vinna Adam bäddsetet till min fästmans systerson. Eftersom de bor i Blekinge och vi i Umeå så hinner min fästman nästan aldrig träffa lille Wilhelm.
  Han har nu hunnit bli hela 10 månader och Valdemar har bara träffat honom en gång, förra veckan. Det skulle vara så roligt att vinna detta bäddset så att vi kunde få ge honom något som visar hur mycket vi tycker om honom trots att han bor långt bort från oss.
  Kram Jinni

 64. Vilken härlig tävling! Om jag skulle vinna väljer jag bäddset ANNA med texten “Tryggare kan ingen vara”. Tycker det stämmer så bra till min lilla dotter från Korea som nu sover tryggt mellan mig och min man varje natt. Färgen passar också perfekt i vårat sovrum som går i vitt med röda detaljer. Har fixat nyhetsbrev och gillar på fb såklart. Håller nu tummarna. Berit.N.

 65. Vilken bra tävling! Jag går i väntans tider och beräknas föda i slutet av mars. Jag skulle jättegärna bädda ner min sötnos i en säng med påslakanssetet ANNA. Det skulle kännas tryggt. 🙂

  Jag är anmäld till nyhetsbrevet och följer på facebook (Michaela Svensson).

 66. Dra på trissor vilken tävling!
  Ollebollebus skulle nog vilja ha Adam eller Alvasetet tror jag…Han är bara sex månader och när jag frågade så gurglade han bara och det såg faktiskt ut som han kunde tänka sig vilket som. Hans mamma hoppas att lakanen ska få honom attt sluta powernappa på nätterna och sova lääääänge i nya mjuka lakan….

  Jag får redan nyhetsbrevet från nordljus och jag gillar på fejjan! Nu är det bara att hålla tummarna för en utvilad Ollebolle och en piggare mamma!

  Kram till dig och din silkesapa!

 67. Hej!
  Grattis till din son! Så söt han är!

  I min mage finns en liten pojke som säkert vill bli nerbäddad i Adam-lakanen framåt slutet av februari. Nyhetsbrevet beställt! Jag är nog den enda i hela världen som INTE har facebook….

  Kram Hanna

 68. 1. alva ville jag vinna och skulle ge det åt brorsdottern, lilla sötaste lene – the apple of my eye!
  2. check
  3. check

  4-100. håller tummar och tår för tur!!!

 69. Åh vilka fina, o vilken lycka att just Du får ha en sån uppskattad tävling!

  Jag skulle så gärna vilja vinna bäddsetet ‘Adam’ till vår lill* i magen! Det skulle matcha fin-fint med vår New England stil i sovrummet, å till den nyinköpta spjälsängen!

  Gillar redan Nordjul på FB, och nyhetsbrevet dimper ner i min mailbox! 🙂

  Kramar från Preggo-kollegan,

  Malin

  eller vänta här nu, vi är ju för sjutton inte kollegor längre, för du har din älskade Leo utanför skinnet nu för tiden!

 70. Har en liten ärta i magen som är beräknad att titta ut på julafton…! Jag tror bestämt att h*n skulle sova gott som en liten gris i ett ADAM-set. Åh, så fint! En given julklapp till vår julklapp 🙂

  Läser din blogg flera gången dagligen och har gjort det ett bra tag nu. Kan ju säga att med en stundande förlossning fullkomligen suger jag i mig dina målande beskrivningar av graviditet, förlossning och amningsproblem. Så roligt och sååå fint!

 71. Om jag skulle vinna tävlingen så är det för min lilla skatts skull. Efter många tuffa år har jag, vi äntligen fått vår underbara dotter som förgyller alla mina dagar- Små glittrande ögon som möter min blick varje dag och den lilla varma näsan som gnor mot min kind när hon är trött. Hennes skratt som bubblar rakt in i mitt hjärta som fyller min själ med ro.

  Om vi skulle vinna önskar jag Alvas eller Annas bäddsätt.

  Tack för en rolig läsning!! Och grattis till er fina son. Lycka till

 72. Min farmor, som varit med och skött om mig sedan barn sjöng alltid “tryggare kan ingen vara” till mig när jag var liten. Jag behövde aldrig vara på dagis, utan jag spenderade mina vardagar tillsammans med min farmor. Hon är liksom som min andra mor. Det skulle vara underbart att ha lakan med den texten. Skulle kunna berätta för mina barn om min underbara farmor, medan de ligger nerbäddade i dessa fina lakan.

  Därför skulle jag vilja ha ANNA lakanen, som ett minne för mig och en påminnelse för det kommande över hur mycket en värdefull person kan betyda i ens liv.

  Sol, Vanessa

 73. Hejsan jag skulle välja ADAM, till min vännina som efter mycket mycket kämpande äntligen väntar en son, dagarna före jul. Vilken underbar start i livet för den gossen att få sova i Ekologiska lakan.

 74. Hejsan jag skulle välja ADAM, till min vännina. Som efter mycket mycket kämpande äntligen väntar en son, dagarna före jul.Vilken underbar start i livet för den gossen att få sova i Ekologiska lakan.

 75. Nyhetsbrev + Fb = Sant

  I natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut, jag drömde det var påslakansetet Adam i sängen och min son bara kunde krypa ner… Vi skulle bli överförtjusta över att få vinna det underbara påslakansetet med Vyssan Lull… Vill att min son ska få sova gott och sött!! Håller verkligen tummarna hår.. Kram

 76. Min goda vän bär ett litet barn i sin mage, som efter många om och men verkar få stanna kvar där, vilket inte var en självklarhet. Jag hoppas visserligen han stannar där ännu en liten stund, men då han i sinom tid tittar ut skulle jag bli jätteglad om jag fick välkomna honom till denna hårda kalla värld med lite mjukhet och värme – och ett fint bäddset vore inte helt fel som symbol för det, eller hur? 🙂

  PS: Adam gillar jag allra mest, även om alla 3 var fina!

 77. Jag har gillat och nyhetsbrevet har jag sen tidigare.

  Om vi har turen att vinna vill vi ha ANNA sängkläder i rött och vitt med texten “Tryggare kan ingen vara”. Lilleman ska snart få en ny säng och sluta med spjälsäng och i samma veva ska vi fixa till i hans rum. Hans rum ska ha färgerna turkos och rött och därför blir de här sängkläderna klockrena. Dessutom är lakanen underbara (har klämt och kännt på dem mååånga gånger) och han skulle få sova som en liten prins i sin nya säng!

  Nu hoppas jag verkligen på turen! 🙂

 78. Tänk att få pussa min lille prins Axel god natt och sedan stoppa om honom i sängkläderna Adam från af Swedala, vilken lycka!

  Nyhetsbrevet dimper ner sedan länge och gillart gör jag också!

 79. Åh älskar verkligen Af Swedala!!

  Jag skulle vilja vinna ANNA. Skulle vara så fint till lillskatten i magen som tittar ut innan jul <3 Byggt en egen spjälsäng som nu behöver lakan madrass och kudde, den ska nu målas och ställas på sin plats. Håller tummar och tår för vinst 🙂

  Prenumeration och FB – Check!

  Kram från Sofia

 80. Hej Emma. Jag har en liten Isabella som är ett år. Hon föddes med klumpfot och får bära en nattskena på natten tills hon blir 4 år gammal. Därför försöker vi att göra sänggåendet så mysigt och sagolikt som möjligt. Att bädda ner henne i ett bäddset utav ANNA barn afswedala skutte vara uderbart. Så jag och lilla Isabella håller tummarna för att få vinna.

  Mvh /Isabella och Emõke

 81. Oj oj va fina sangklader dom har! Skull jattegarna vilja ha Alva till min lilla gullunge Esme som fyllde hela 4 ar I helgen. Bor I England sa skulle vara kul att ha lite av Sverige har hemma..har like pa FB och har premunerat pa deras nyhetsbrev.
  Mvh Alexandra
  Ps tack for din fina blogg och start grattis till er lilla Leo

 82. Jag skulle vilja vinna Alva,tryggare kan ingen vara.Vill ge bort detta set till en god vänninas flicka Alice som strax före sin 1 års dag ska gå igenom en stor skalloperation. Hon och henens familj behöver orden och innebörden och även en liten uppmuntran! FAcebook och nyhetbrev – klart!

 83. God Morgon!
  Även jag hoppar med här och önskar mig ANNA till min Lillskatt.
  Svensk kvallitet på sängkläder är något som jag SAKNAR här nere på Kanarieöarna. I sängen tillbringar man så mycket tid och den tiden måste vara bekväm.
  Speciellt för en liten tjej som INTE vill sova ordentligt på nättena.
  Jag hoppas på att dessa lakan kan hjälpa mig med situationen och göra så att vi ALLA får sova bättre i framtiden 😉

  Hälsningar och hoppas på tur.
  Yohanna

  ps Nyhetsbrev – check och facebook – check ds

 84. Hej fina Emma!
  Skulle verkligen vilja att min sjuveckorsälskling Alfred skulle få chansen att bli nedbäddad i dessa fina EKOLOGISA lakan. Eftersom “mamma vet bäst..” (han är ju på tok för liten för att välja själv) skulle ADAM passa honom perfekt. Vill att min son ska ha det bästa, och ja.. detta bäddset är ju det bästa! (Har gillat på fb och prenumererar numer på deras sida)

  Grattis igen till fina Leo, och du.. DU kommer klara dig fint nu när mannen ska tillbaka till jobbet. Vi har någon inbyggd instinkt som gör att nya mammor klarar det mesta! Kommer ihåg när min sambo skulle tillbaka till jobbet, fyy.. Jag var livrädd! Rädd för att tappa honom, rädd för att göra fel, rädd för att min son skulle bestämma sig för att han inte ville ha mig till mamma. Konstiga tankar. Men det gick ju bra, och det kommer det att göra för dig med!

 85. Vilken supertävling och självklart vill jag att min lille kille ska få en chans att sova i de ljuvligaste påslakanen! Håller därför tummarna för att sonens säng ska få prydas av ADAM.

  Jag både prenumererar på nyhetsbrevet och gillar på fejjan sen lång tid tillbaka 🙂

 86. Om jag nu vann vilket nog inte är troligt ..Vinner typ aldrig..Men jag har vunnit ett stort pris mitt första barnbarn som ju är världens gullunge..Så då passar ju Alva bäst…Måste också bara säga att jag är helt fast i din blogg..Du skriver underbart 🙂

 87. ADAM gillar jag bäst då det är en av godnattsångerna jag sjunger för min lill-prins varje kväll.
  Gilllar även på fb.

 88. Jag skulle vilja bädda i spjälsängen med ADAM, det är nog det som saknas för att han(F) skulle vilja ligga där o sova istället för att sova hos mamma, eller tvärs över mamma kanske jag ska säga. Så jag skulle slippa ryggläge, allnightlong!

  Har givetvis beställt nyhetsbrevet och gillat på fejjan!

 89. Hej!

  Jag får väl prova lyckan igen….men det är knappt att man vågar hoppas. Men i alla fall…Om jag vinner så skulle jag vilja ha Adam. Varför? Jo, för att jag tycker att den är finast. Den skulle vara en gåva till min stora lilla Filip som inte vill sova själv i sin säng. Han har så stort behov av mammanärhet på natten och kommer in till oss tidigt på kvällen för att sova där hela natten….så om jag vinner får inte bara Filip njuta av gåvan utan HELA familjen =0)

  Check på nyhetsbrev

  check på Gilla

  Ha det fint!

 90. Hej fina familjen! Jag vill så klart vara med och tävla om de fina lakanen. Om jag vinner vill jag ha Adam, då det är så storebror heter. Då skulle lillprinsen Hugo få ett eget set och inte bara arvegods.. Kram Susanne

 91. Om jag skulle vinna det finfina lakansetet så skulle jag välja Alva. Gullunge-lakan åt min gullunge, å så skulle jag hoppas att han bättre skulle få tag i sömnen på kvällen då. Så dessa horrornattningar skulle få ett slut!

 92. Jag har letat efter ett påslakanset till min lilla Viggo ganska så länge nu utan att hitta något som jag verkligen gillar….jag är så trött på de han har nu och när jag såg dessa blev jag alldeles lycklig i hjärtat. Tänk att få bädda med Alva åt honom och säga; Sov nu i din säng hela natten GOSSE LILLA…(kommer inte hända) men det skulle vara lika fint mellan mig och min man i sängen också :))))

  Fejjan och nyhetsbrev…CHECK!!!

  Tack för en underbar blogg!!

 93. Om jag vinner önskar jag mig Anna. Min mamma har sjungit “Trygga räkan” för mig när jag var liten och skulle sova. Nu sjunger jag den när jag nattar lillprinsen. De dagar som han inte somvar vid bröstet vill säga.

  Och så skulle det vara fint i barnkammaren med lite rött, och inte bara blått som vi har snöat in oss på nu.

  Tack för kul tävling och härlig blogg!

 94. Klart jag tar chansen och tävlar jag med. Underbart att du mitt i allt ordnar en tävling.

  Älskar att lakanen är ekologiska och i en sådan vacker, klassisk modell. Måste jag välja en sort väljer jag ADAM. Dels för den underbara blå och vita färgkombinationen som alltid känns rätt, dels för texten “vyssan lull” som jag nynnat måååååånga kvällar och nätter för vår son.

  Kram/Jenny

 95. Hej och tack för en härlig blogg…är helt fast! 🙂

  Jag skulle vilja ha bäddsetet “Adam” till en av mina tvillingar som ligger i magen för att “mogna”! Problemet om jag skulle vinna är ju att jag givetvis inte kan låta den andra titta avundsjukt över till nästa spjälis,så jag lär ju få beställa ett till…och då kanske det skulle bli “Anna”. Men , men…det får väl nästan räknas som ett lyxproblem, va?!

 96. Underbart fina! Verkligen en dröm till barnens sängar !
  Alla är lika fina, men Alva med lite turkos skulle passa så fint hos vår prins( o även på storasysters rum).
  Gillar redan på FB och får nyhetsbrev i mininbox sedan tidigare!
  Må så gott!

 97. Gillar redan på fb, och har beställt nyhetsbrevet!

  Om jag skulle vinna vill jag ha “Alva” till vårt lilla hjärta som är beräknat 11.11.11. Hennes rum är just färdigmålat i fin turkos färg, och bäddsetet skulle passa perfekt!

 98. Jag skall precis beställa nyhetsbrevet och gilla på Facebook. Om jag skulle få turen att vinna ett av de ljuvliga påslakanseten skulle jag givetvis välja Alva till vår dotter med samma namn. Hon är vår gullunge och så vacker och fridfull då hon sover.

 99. Jag har en vän. En sån där som allt det svåra i universum bestämt sig för att ta ut sina aggressioner på. Alla Motgångar verkar fira fest på hennes bekostnad och Alla världens otursfåglar verkar nästa i hennes närhet.

  När vi var tonåringar och satt uppkrupna i någons säng och lyssnade på smäktande kärleksballader á la Everything I do, I do it for you, brukade jag stryka hennes hår och säga att jag tror att vi alla har en pott med motgångar som vi kommer vara tvungna att ta del av under våra liv. Jag brukade säga att hennes motgångar har nog bara valt att samlas på en och samma gång, att sen, när vi “blev gamla”, skulle hon nog ha världens lyckligaste liv.

  Nu har det gått 15 år och livet har lite trevande vänt mot det bättre. Hon väntar nu sitt andra barn och jag tror att ett Alva bäddset skulle ge hennes älskade en helt förtjänt god start på livet.

 100. Vilken underbar tävling…..och lika underbart om man vinner då, vilket jag aldrig gööör;), håller tummarna
  Jag har beställt nyhetsbrev och gillat på fejan;)
  Skulle det nu vara jag som tar hem vinsten så skulle jag vilja ha anna för det var så otroligt fint…. afswedala gör så fina saker!

 101. Jag har anmält mig till nyhetsbrevet. Gillar på fb. (Emma-Lena Svedberg)

  Om jag vinner vill jag ha ANNA,
  dottern ska i vårt sovrum inte längre stanna.
  Nej nu är det snart,
  dags att sätta fart.
  I ordning hennes rum göra,
  där är nu en enda röra.
  Eget rum där hon själv ska sova,
  inga spöken under sängen jag lova.
  Tryggare kan ingen vara,
  jag min dotter svara.
  Fina sängklader från hemsidan Nordljus,
  skapar myskänsla i vårt hus.
  plånboken slipper jag skinna,
  om jag detta skulle vinna!

 102. Guuuu’ vilka härliga set det fanns!
  ARVID blev min favorit direkt (dels för att det passar mitt stora täcke) och dels för att “Det är skönt när man kan vira en man runt kroppen och han ligger kvar där hela natten!”

 103. Jättefint bäddset men det är som oftast med Nordljus, de har riktigt fina kvalitètsting. Jag har sedan en längre tid tillbaka gillat dem på facebook och får som tur är deras nyhetsbrev. Skrivet en kommentar på deras face book vid det inlägget som handlar om den här tävlingen.Om jag vann så skulle jag önska http://www.nordljus.net/se/art/paslakanset-2-dels-adam-barn-afswedala.php?XBLG11113=5997c1625529872853ebf67bb734fac7 för det skulle i så fall blivit en fin julklapp till en liten grabb. Gillar den rena och gammaldags stilen som är på detta bäddset.

  enkla nettan
  anette carlsson

 104. Fina lakan 🙂 Motivering;Jag vill att min prins ska söva sött.Han ska vakna gött och därför vill jag vinna påslakanset Adam.Min gosse e ingen tärna, han e min stjärna!

 105. Bäddsetet Alva skulle jag önska att jag fick börja smyginreda barnrummet med! Vi vet ännu inte vad det är för filur som gömmer sig i magen utan vill att det ska bli en överraskning i februari. Turkost är ju den perfekta unisex-färgen!

 106. Hejsan!

  Oj vad många som tävlat redan. :O Men som en gammal trähäst sa en gång, ” deltar du inte har du ju inte heller någon chans”, så klart man försöker. 😛

  Jag skulle bli väldigt väldigt glad om jag vann det snygga
  “ADAM”.
  Om jag ska vara ärlig så är jag inte så insatt i allt om ekologisk bomull och vad som är bättre än bäst, MEN självklart vill man ju. Men smakar det så kostar det tyvärr ofta, både på gott och ont.
  Så det vore roligt att ha ett riktigt fint påslakanset till den bästa. <3

  Ha en skön höst!

 107. Och, har så klart anmält mig till nyhetsbrevet. 🙂
  Och nu blev jag väldigt sugen på att in och kika på allt annat fint de hade!

 108. Jag är gärna med 🙂
  Har jag turen att vinna vill jag ha ALVA, om jag vann skulle min kompis lilla prinsessa få det i julklapp.
  Det skulle passa henne bra.

  Har anmält mig till nyhetsbrevet-
  Jag har INTE FB.

 109. Vi är mitt uppe i en renovering och det vore underbart att när vi äntligen blir klara få bädda rent med jättefina setet Anna! Jag har anmält mig till nyhetsbrevet såklart.

  Tack också för den bästa bloggen, håller tummarna för att du ska vinna Mamas bloggpris!

  Kram Desirée

 110. Hej!

  Vår dotter på två månader skulle sova som en prinsessa i bäddsetet Anna. Just nu sover hon inte gärna i sin vagga, kanske för att lakanen är från Ullared….. 😉

 111. Skulle vilja de min gudson bäddsetet Adam då vi bor alldeles för långt ifrån varandra, med bäddsetet kanske han kan få en känsla av att moster finns med honom ändå <3

 112. Om jag har turen att vinna påslakan skulle jag välja ADAM som passar perfekt till min Joaquín som kommer den 29 januari!!
  Vid det här läget har jag inte råd att köpa nya fina påslakan till min son, så vore fint att ha en ny set istället för att ärva min lillebrors (5-år gamla).

  allmänt mig till deras nyhetsbrev och gillat på facebook!

 113. Alla bäddseten är lika vackra men för min del är det nog Adam eller Anna som gäller!
  Mirakel förtjänar det bästa och vår älskade dotter är ett sant mirakel i ordens rätta bemärkelse då hon efter 5 år av försök, utredningar, behandlingar, ständigt pendlande mellan hopp, förväntan, lycka, sorg, smärta, oro, frustration, ilska, glädje,tårar och så lycka igen äntligen kom till oss på vårt tredje provrörsbefruktnings-försök.
  Att hon finns hos oss idag kan jag inte se som annat än ett underverk och jag skulle bli lycklig af att få bädda ner henne i Swedala=)
  Nordljus gillas och nyhetsbrevet tar jag gärna emot!

 114. Hejsan!
  Har en son på 7 månader som skulle älska att sova i bäddsetet Adam. Kankse skulle det göra att han kan sova mer än 1,5 timme i sträck… Han har hållt på så sedan han föddes, så nu önskar jag att han sover sött för mamma och pappa börjar bli sömngångare. Med flera äldre syskon kan det inte sovas på dagtid för vuxna.. Vore snyggt med nya lakan istället för det blekta arvegodset.
  Har anmält till nyhetsbrev och gillar.

 115. Jag är en drömmare så det är inte svårt att se min lille prins nerbäddad i det underbara Adamsetet med rosiga kinder och ett leende på läpparna efter en dag full av bus. Sovandes med rofyllda andetag givetvis:) Å mamma bara ler.
  Om jag blir en mycket lycklig vinnare så är det ju en bra start för att förverkliga den drömmen.
  Gillar på FB och får nyhetsbrev!!!

 116. Om mormor vinner:I lakanen kan barnbarnet sova gott.Jag kan lova,han skulle sova, med lakanet runt sin lilla kropp och vakna med ett stort hopp.
  Jag hoppas på turen för att vinna settet Adam.

 117. Jag har blivit mormor!!! Jag skulle gärna vilja ge min lilla gullunge Hilda det ljuvliga bäddsetet Alva. Har anmält mig till nyhetsbrevet

 118. Om jag skulle få önskar så är det ett “Anna” till min underbara dotter Nelly jag skulle vilja ha. Det hade passat henne perfekt!
  Nyhetsbrev får jag redan sedan tidigare, men jag gillar på fejan från och med nu:)
  Kram till dig och lilla silkesapan

 119. Jag tycker täcket med Vyssan lull är fint. Den brukade min mamma sjunga för mig. Det kändes tryggt och täcket påminner mig henne så jag vet att därunder sover man tryggt. Jag gillar på Facebook och får nyhetsbrev.

  Kram Lotta

 120. Älskar att de är ekologiska och rejäla lakan. Det är en helt annan känsla med “mormor-lakan” än nutidens tunntunna lakan. Minns det från när jag var liten och om jag vann skulle jag ge ALVA åt min underbara systerdotter 🙂

 121. Min 10 dagars lilla parvel är stort behov av ett nytt påslakanssett och det gammeldags påslakansettet i form av Adam ser ju alldeles ljuvligt ut. Det lilla set som redan införskaffats var alldeles för omjukt och som nybliven mamma finns inte riktigt tiden där att införskaffa ett nytt. Ett broderat Vyssan Lull skulle förhoppningsvis dessutom få den lilla krabaten att sova lite lugnare om natten. Alvar håller hårt sin lilla tumme och hoppas på tur.

  Jag har även anmält mig till nyhetsbrevet.

 122. Å jag säger Anna direkt, utan tvekan 🙂 Sängen vill jag ska vara en trygg och mysig plats för min dotter, och detta fina lakan men texten “Tryggare kan ingen vara” kommer verkligen understryka detta. Tack för ännu en fin tävling!

 123. Hade jag turen att vinna skulle jag välja bäddsettet ADAM. Detta skulle vara en perfekt present på 1 års dagen till vår lille kille som blir så stor den 12 november 🙂

  Har anmält mig till nyhetsbrev och gillat på Facebook!

  Kram Carolin

 124. Jag skulle välja Anna om jag vann, för att just den psalmen tryggare kan ingen vara lärde jag mig redan som liten och dessutom skulle det röda passa så fint i barnkammaren som står och väntar på vårt lilla skrutt som ska komma i januari. Nordljus nyhetsbrev trillar redan in i inkorgen och gillar dom självklart på fejjan med!

 125. Gillar på fb och har numera nordljus nyhetsbrev:)

  Om jag vann skulle jag välja “Alva” till min lilla son Neo för han är en riktig gullunge och just nu sover han i ärvda sängkläder från syrran. Så lite lyx till pojken:)
  Underbart underbart fina sängkläder!

 126. Åh vilken rolig tävling 😀 Om jag skulle vinna så skulle jag välja setet Anna 😀
  Jag har anmält mig till nyhetsbrevet *Check*

  Kram Cathrine

 127. ANNA skulle jag gärna vilja vinna! Det är svårt att något finare finna. Min lilla skulle sova så gott och vakna upp i sitt egna lilla sagoslott. För tryggare kan ingen vara än i lakan från afswedala 🙂

  Kram & tack för en fin tävling!

 128. Hej nyblivna mamma. Skönt att allt gick bra, har väntat med spänning och var in på bloggen och upptadera flera gånger varje dag så jag inte missade något :)) Grattis i efterskott också.

  Min motivering lyder följande.
  Varje människa har oftast någon person i sitt liv som verkligen betyder något. Min sådan person berättade för 4 månader sen att hon skulle få en bebis. Idag fick jag bilden från ultraljuder och fick även veta att jag skulle bli gudmor. Det är en ganska häftig känsla och jag är så lycklig så jag spricker nu är det bara den eviga längtan så jag räknar ner dagarna. Jag vill vinna det fina bädsettet adam och ge till dom, det är något som kommer följa med under en lång tid och dels för att den lilla knodden som väntar på att få komma ut och som jag väntar på att få träffa förtjänar att sova i det finaste som finns.

 129. I somras förändrades livet – åh den ljuva dagen,
  det var då min älskade gullunge lämnade magen.
  Jag vill ge honom allt och lite till,
  tyvärr räcker inte pengarna till.
  Jag vänder min plånbok upp och ner, det kommer några kronor – inte mer.
  Tänk, vilken lycka det skulle vara,
  att låta honom sova i bäddset ALVA – det underbara.
  Är ingen bloggerska, ingen fotomodell eller kändis alls minsann,
  bara en helt vanlig ung mamma som skulle bli hejdundrande lycklig om jag vann… 🙂

  2. FB och nyhetsbrev – done! Kristina Karlsson Fd Magnusson

 130. Har beställt nyhetsbrevet och gillar på Facebook sedan tidigare!
  Jag vill vinna fina Alva till min sambos barnbarn! Skulle vara så roligt att glädja henne med ett sånt fint bäddset.

 131. Underbara lakan! Ifall jag skulle vinna väljer jag ALVA! Gullungen föds om nån månad och lakanen skulle passa perfekt i barnrummet som kommer att gå i bla turkost!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *