Att ha besök.

Idag kom Tant Nelly och hälsade på i det organiserade kaoset – hon har ju inte sett Leo sen han ploppade ut (hon var väl till och med den som såg honom först av alla) och det är ju alldeles för lång tid att vara borta både från en liten silkesapa och en Nelly-längtande mamma som har sin mans skjortor och tror att hon fyller 32.

Så nu har jag fått några timmars gapflabb och förlossningsåterskapande (som svaret på frågan ”varför bad jag barnmorskorna hålla käften?” och annat jag inte riktigt minns), och medan mannen låg i andra soffan och sov med näven i vädret satt vi och förundrades över att det faktiskt kom ut en sånhär liten krabat tillslut.

Och nu? Nu ska jag beställa pizza och ladda upp för Så mycket bättre och leka med Världens Bästa Födelsedagspresent från Världens Bästa Man.

Men vi ses ikväll igen. Då kommer det in ett finfint erbjudande må ni tro.
Ta hand om er så länge. Och tack för alla gratulationer! Som sagt –

mer underbara läsare finns bannemig inte.

35 kommentarer till “Att ha besök.

  1. Åå vad fina de är, Nelly och Leo 🙂

    Ja, juste! Så mycket bättre börjar ju ikväll! Får inte missas!

    Hoppas du haft en underbar födelsedag bästa du 😀

  2. Grattis Grattis Grattis och hipp hipp hurra på din dag!!!!
    Och tänk att ha en världens-bästa-Nelly! Det skulle alla ha!

    kram Emelie

  3. Amen hjärtans grattis, fina du, å ett hipp hipp HURRA på din födelsedag!

    Din käre make har liksom fattat poängen med födelsedagspresenter. Heja honom :)!! Vilken jäkla present. BÄSTA!!! Men det är du ju sannerligen värd som fött honom en liten silkesapa :).

    Idag har vi också haft kalas för vår stora lilla treåring. Han var som en Duracell-kanin på speed framåt eftermiddagen av alla intryck, gäster, presenter och klubbor. Men sen somnade han som en klubbad säl också. Lilla gubben.

    Iallafall. En bra dag för kalas har det ju verkligen varit idag. Härligt!

    KRAM

  4. Lyckliga du vilken snäll man du har =)

    Och Nelly ser hur snäll ut som helst påminner om min Ina som har vart med mig på alla mina tre förlossningar.

  5. Hipp hipp Hurra Hurra Hurra Hurra!! Grattis Emma!! Å tack åter igen för en lysande blogg!! Du förgyller våra liv mer än vad du tror!
    Å du… Vilken present!

  6. GRATTIS på födelsedagen!

    Vilken fin present du fick! Jag gillade också tårtfatet som du hade tårtan på och undrar var du köpt detta?
    Ha en fortsatt bra dag!

  7. Hurra hurra hurra hurra för dig min bästa Emma! Vilken kanondag du verkar ha haft, tårta (med makaroner?), en Nelly, världens bästa man, födelsedagspresent och världens bästa Leo:)
    Du är värd allt! Stor puss och kram från oss uppe i norr!

  8. Så fin Nelly är och grattis till dig än en gång!
    Finns det något som luktar så gott som nya macprodukter? Ja, förutom silkesapor då.
    😀

    Kramar

  9. Hoppsan!! Jag glömde faktiskt att gratulera dig i morse, när jag läste din blogg!! STORT grattis i efterskott el, förresten, kl är bara tjugo i elva!! Verkar som att du haft en toppendag!!! Själv har jag spenderat kvällen m världen sötaste och mysigaste tvååriga kille!! nämligen min systerson!! Sååå härligt! Kram Lisa S i H-viken

  10. Åhhh det är din födelsedag i dag, det höll jag på att missa och det går ju inte för sig, så ett stort grattis på stora dagen så här lite sent på kvällen. Kan tänka mig att du har haft en superduper härlig dag!

    Många kramar från mig!

  11. Vi känner inte varandra, men ändå, så känner jag dig (ganska bra), Grattis, ha en härlig dag. Jag ser dej som min vän.

  12. Insåg att vi fyller år på samma dag idag! Fast det insåg jag inte igår när jag läste om det… Grattis! Men vart kommer den där underbara bodyn ifrån som bebben har på sig? Är inne i nestingen-fasen tror jag =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg