Att torska dit.

Är det inte otroligt egentligen hur mycket inspiration och smak man får av bloggar? Saker man inte förut visste om att man gillar blir plötsligt åhå jag måste ha-saker efter att ha sett dom här och där inne hos fantastiska kvinnor. Samma sak med kläder – en helt ny stilvärld har liksom öppnat sig sen jag började blogga.

Nu senast torskade jag dit på detta underbara Tine K-fatet inne hos Perlan. Helt och hållet bloggvärldens fel. Alltså verkligen. Precis som allt annat jag suktar efter just nu; som randiga kuddar och mjukt blyertsgrå filtar och små dunster av puderlila.

Ja.
Bloggvärlden slår bannemig alla mode- och inredningstidningar i världen.

32 kommentarer till “Att torska dit.

  1. Jamen visst är det så!? Det är som de bästa inredningstidningar (tom bättre) fast utan så mkt reklam :O) Underbart :O)

  2. Håller med dig;) Skriver just idag också om Perlan och alla hennes fina saker! För övrigt världens toppentjej med;)

    Kramar du fina tjej!
    Adela

  3. Jag håller med! Det finns ingenting mysigare än att krypa upp i soffan med datorn i knät och surfa runt på alla favoritbloggar och bli inspirerad! 🙂

    På tal om inspiration, det är snart dags för mig att göra i ordning spjälsäng, skötplats och såsmåningom barnrum. Du kanske har visat det redan, annars skulle jag gärna se bilder och bli inspirerad av dig! 🙂

    Ha en skön söndagskväll!
    Kramar

  4. Förstår precis vad du menar och ibland kan man ryckas med lite väl mycket av allt fint som visas bara på de få bloggar som jag läser…!;)) Och dom är självklart bäst! Tack för din UNDERBARA blogg, bästa Emma! Och den helt obetalbara berättelsen om din förlossning!!
    Något som iaf INTE kommer att bli ett impulsköp är en Mac-dator, även fast det känns lite nervöst när man alltid varit en PC-människa hehe!
    MIN fråga; vad ska man köpa för modell? Vilken fick du av din fina man?
    Tips från dig Emma eller av någon annan snälling här?:)

    Massor av kramar!

    1. <3 jag fick en Macbook Pro, kom ju nyss en ny modell. Den passar mig bra i och med att jag pillar mycket med bilder 🙂 då funkar den bättre än ex air.

      Hoppas du hittar nån du trivs med!

      Kram

  5. Tack för inspirationen, nu har jag också klickat hem fatet! 🙂 Fram till 22.00 ikväll är det dessutom fraktfritt hos Perlanliving.se. Om det mot förmodan skulle finnas fler shoppingsugna 😉

  6. Jag var inne hos Perlan igår och fastnade för ett likadant fat. Har dock inte klickat än och med effekten som det är med bloggar är det väl slut efter ditt inlägg 🙂

    kram

  7. Jag hittade din blogg av en slump och herregud vad jag är hookt! Du förgyller helt klart min dag. Jag och min sambo väntar vår lilla kille i januari och det är underbart att få följa er lilla familj. Jag längtar så jag håller på att bli tokig efter min lilla skrutt när jag ser er fina kille. Lite svammel från min sida men det jag vill ha fram är att du har en fantastisk blogg!

  8. Håller med fullständigt, kan bara ändå inte låta bli inredningsmagasinen än! Fast det beror kanske mest på att dottern liksom har gjort den bärbara datorn till sin … så det är inte så lätt att krypa upp i soffan. Vilket är klart mysigast! Då får det i så fall bli min lilla androidmobil, som i och för sig funkar jättebra, men den är lite liten i längden …
    Och kanske måste jag försöka mig på ett litet köpstopp till och med, hemska tanke! Men det är ju så himla mycket man bara VILL HA hela tiden och till och med kanske INTE ENS KLARAR SIG UTAN … men å andra sidan, ju mer tid man lägger på att läsa alla härliga bloggar, ju mindre tid får man att shoppa;)
    Ha det gott! Kram Suzann

  9. Hej fina Emma! Kan du inte skriva något om hur det här året har påverkat dig, att plötsligt blivit storbloggare och mamma?

  10. Men jösses. Tipsade om detta fat (men det svarta) idag. Det är ju så fint! Tyvärr var det slut på Blackballon, men nu ska jag kika in på Perlan istället, så tack för tipset 🙂 Kram kram!

  11. Japp! Och det är därför som jag läser ytterst få nuförtiden. För att bestämma mig för vad som är MIN stil och inte femtio bloggerskors. Svårt att förklara hur jag tänker, men jag är i alla fall väldigt lättpåverkad. Och med en detox de luxe går det ju inte att falla dit, det gör det inte… Och jag mår så bra så, utan en massa shopping, det trodde jag liksom inte när jag började… Plötsligt har jag börjat trivas i mitt hem och mina kläder också och gläds åt det jag har, istället för att deppa över allt jag INTE har eller har råd att köpa. Så färre bloggar blir det. Men jag missar inte din. Fast ibland scrollar jag förbi de värsta konsumtionsinläggen här också. Faktiskt. Återvänder dock alltid för du har ju mer än så att komma med som tur är! Love this blog!

  12. Jösses. Började läsa bloggar X antal år sedan. Det är länge sen i alla fall. Herregud. Hade jag inte valt att läsa alla dessa bloggar så hade jag säkert varit X antal tusen rikare i dags läget. Jösses vad jag har lyckats att bränna pengar på alla fina saker.

  13. Du har fått mig att torska dit på fågelburar 🙂 Hittade en väldigt fin en i helgen i London, lyckades få ner den i handbagaget till och med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg