Att få ett högst ofrivilligt träningspass.

Ni som ville se vagnen; här är den. Vi valde en Emmaljunga Nitro City efter att ha provkört typ alla i Svågertorp. Denna passar oss hur bra som helst eftersom den är väldigt nätt och varken jag eller mannen är några 180-centimeterspersoner, och dessutom är den jätteskön att köra. Åkpåsen är en Simpleworld som jag fastnade för eftersom den var så fluffig att jag själv bara ville sticka in typ hela huvudet i den och bo där ett litet tag.

Hursomhelst.

Nu är jag nyss hemkommen från världens jäkla träningspass. Tänkte bara ta en fridfull promenad med flickorna och Leo och missbedömde helt vindstyrkan ute. Kan ju säga att det är ganska bra vindfång i en barnvagn. Jisses. Jag är ju knappast i maratonform och är nu toksvettig och skakig efter att flåsande ha skjutit Leo framför mig i motvind i säkert två kilometer.

Snacka om trauma.
Nu får jag nog sätta mig i soffan och trycka i mig choklad ett tag.

20 kommentarer till “Att få ett högst ofrivilligt träningspass.

  1. 🙂 Känner igen det där! Minns min första promenad med barnvagnen… Och jag var heller inte i ngn maratonform pga att jag råkade förlora på TOK för mycket blod under förlossningen… Så blodvärdet låg väl si så där på 70… För blodtransfusion… Sedan hoppade det väl upp till 90… Och jag överskattade väl min egen förmåga rätt så rejält, om jag säger som så…. Som tur var, råkade svärmor komma åkandes och räddade mig på halva rundan! 😀

    Kryp nu upp i soffan och mumsa rejält med chocklad!

    Kram Carin

  2. Haha – ja men det blev ju bra vardagsmotion! 😀

    Vad länge sedan det känns som att jag var i barnvagnsvärlden… Kommer ihåg hur vi ångestsvettades jag och maken, inför alla tusen val och finesser. 🙂

  3. Och jag så nöjd med att ha gett bort vår gamla vagn till en secondhandaffär så jag slipper den i förrådet! Perspektiven är lite olika ibland 🙂 Men sitta i soffan och trycka i mig choklad (& latte) -det är precis vad jag ska också!

  4. Blutsaft är oslagbart när man vill få tillbaka krafterna fort!:) Smakar visserligen som outspädd druvjuice men man tar bara en snaps per dag så det funkar…

  5. Emma!

    TACK för att du förgyller mina dagar & grattis till sonen!
    Skrattar så jag gråter när jag läser om din förlossning. Känner så igen mig…

    /Jessica mamma till 2.

  6. Hej
    Jag är på föräldrarutbildning just nu och jag var bara tvungen att i pausen lägga in ett meddelande till dig. Jag satt och tittade mig omkring medan BM pratade på och plötsligt får jag syn på den! Tygtutten! Jag får anstränga mig som tusan för att inte lägga av ett asgarv och bli klassad som galning. 😀

    Tack för en riktigt bra och underhållande blogg!

  7. Fyll på chokladnivån så blir du nog piggare snart!

    Tror bestämt min sjunkit lite för lågt på jobbet idag… *letar choklad i skafferiet*

  8. Underbart!
    Choklad innehåller ju bevsiligen antioxidanter o det måste ju vara hur bra som helst när man e nyförlöst!
    Du fick mig att minnas min första promenad med min förstfödda, det var midsommar o tror att promenaden var max 1km, men matpaus blev det, o snabbt e synd att säga att det gick, med tanke på korsstygnsbroderiet i de ädlare delarna! 😉

    Hur är det att kör med små+stora hjul på skumpiga vägar? Vi har sååå svårt att komma fram till vilken av alla miljarders vagnar vi ska ha den här gången, det har ju som hänt en del på den marknaden sen sist!!!

    Helt underbara bilder du fotat av höstlandskapet tidigare!!! Wow!

    Ha en underbar kväll,

    Kramar från f.d preggo-kollegan,
    Malin

  9. haha, ja du har ju sannerligen gjort av med massa kalorier så då kan man ju fylla på igen. När jag jobbade på gym fick vi ofta höra om vi satt och åt ”onyttigt”, vårat svar blev att ”det är ju därför vi tränar – så att vi kan äta så här” hehe.

  10. Hahaha åå nu ser jag dig gående flåsandes i motvinden och masar vagnen framför dig med huvudet nedhängandes mellan armarna medan flickorna undrar hur matte egentligen mår?
    Du ser vilka bilder du ger en huvudet med dina texter! Underbart!

  11. Först och främst vill jag berömma dig för en toppen blogg! Som gravid i fjärde månaden är det så mysigt att gå in här varje dag för att se vad som väntar.
    Du gör bara att man längtar mer!

    Jag har lite funderingar på hur du trivs med vagnen. (Lite svårt att säga redan nu efter små promenader men ändå..) Har lite grusvägar runt omkring mig precis som du verkar ha och är lite fundersam med hur det går med svängbara hjul i grus..
    Jag SKA nämligen ha antingen samma som dig eller Teutonia Fun (Eller Spirit..). Svängbarahjul är ett måste då jag har lite ledproblem och känner när jag jämför med vänninors vagnar att sådana är lättast.. på asfalt då…

    Sååå… till saken. Hur tycker du att det är att köra på grus?

    Kram!
    Sara

    1. Hej Sara!

      Jag tycker att det funkar bra! Kanske lite svårare om man kör i mittfåran såklart, men det behöver man ju inte göra 😉 Två tummar upp från mig alltså.

      kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg