Att visa vad jag menar.

Vad gör jag här för att förtjäna detta minspel? Hm? Jo, jag sjunger Rövarnas Visa.
Förstår ni nu varför jag inte fortsätter med barnvisor?
Snoop Dog it is, tydligen. Om man nu inte ska krydda Rövarnas Visa med en massa ho´s and bitches, förstås.

Nä. Nu ger jag upp och åker och klipper mig istället. Ses ikväll!

41 kommentarer till “Att visa vad jag menar.

  1. Hoppas håret ej amings-ramlar-av och du blir tjusig!
    .. bra du skrev det där med annonserna.. trodde för ett slag att ni skulle sälja huset och att du hade gjort ett inlägg om att ni skulle flytta till peab nybygge i gbg Hehe..

    1. Men det e väll klart att hon ska få ha reklam o tjäna något på sin super fina blogg! Hellre det än att innehållet ändras som hon själv skriver. Nä hejja dig Emma det är klart du ska kunna få tillbaka nåt på de du lägger ner. Finns ju inte en tidning som e utan reklam och det är så jag ser din blogg, som en inspirerande tidning.
      Tack!

      1. Reklamen i högerspalten som har funnits där ett tag tycker jag inte stör ögat. det är ju också det som Emma sk rekommenderar.
        Det som jag tycker är för mycket är de stora reklamremsorna som blinkar mitt i bloggen.
        Jag är överförtjust i Emmas blogg och tycker att hennes framgångar är välförtjänta, det handlar inte om det. Det handlar om det estetiska.
        Och eftersom Emma själ skrev i sitt förra inlägg att hon hoppades att det inte stör för mycket, så skrev jag vad jag tycker om saken.
        Tydligen får man inte ha en åsikt här längre.

        Mrs G

    2. Jag förstår vad du menar, men tailsweepannonserna är det enda sättet jag har att försöka tjäna något på bloggen så jag hoppas att ni kan ha förståelse för det. Jag hoppas att man vänjer sig efter ett tag. Jag vet ännu inte vad det ger, men om det är på tok för fattig utdelning (som innan, två spänn) så åker dom bort igen. Men jag vill försöka ge det en chans iallafall och hoppas att ni kan unna mig det.

      Kram

      1. Jag tycker du är värd all belöning i världen men jag tycker fortfarande inte att du ska ”förstöra” det estetiskt så underbara i din blogg med stora blinkande annonsblaffor.
        Det där som du lagt i högerspalten har jag inte tänkt på, men det här blev väldigt i ögonfallande.
        Jag tror nog att det finns andra möjligheter för dig att tjäna pengar på din blogg än det där om du tänker efter.
        Du har ju oerhörda talanger både när det gäller ord och bild framför allt.
        Självklart är det ju helt upp till dig eftersom det är din och ingen annans blogg, men jag uppfattade det som att du frågade om det var störande, och jag visste inte att du har bloggen i vinstsyfte.

        Kram Mrs G

        1. Nån vinst lär jag aldrig göra på bloggen om man ser till tiden jag lägger ner, men jag skäms inte för att jag gärna försöker få till någon form av inkomst på den när jag ändå har möjligheten. Och med tanke på att jag har en nyfödd kan jag inte ta till de där andra sätten du tänker på eftersom jag inte kan flänga runt och fotografera flera gånger i månaden. Jag vill vara hemma med min baby. Och visst skulle jag kunna ta skrivuppdrag men då hade det varit på bekostnad av bloggen med tanke på att tiden jag har till att skriva varje dag är väldigt begränsad och en prioriteringsfråga. Alternativet är då att sluta blogga och skriva för andra istället, alt dra ber antalet inlägg per dag till ett. Och då tror jag och hoppas att mina läsare hellre har en serla-annons mellan inläggen än att jag inte uppdaterar lika ofta eller ”säljer” mig med köpta inlägg.

          Nu har jag bloggen och om jag kan få något för det utan att kompromissa med mig själv så kommer jag iallafall försöka.

          1. Ja ur den synvikeln kan jag förstå det, men som sagt jag visste inte att du ser din blogg som en inkomst.
            Det är nog främst den stora reklambannern som ligger precis efter din header som dessuton sticker iväg en bit utanför bloggramen som stör mest, men det går kanske att fixa till.

            Nu önskar jag dig och de dina en fin och skön kväll.

            Kram Mrs G

  2. Ja, han ser allt lite tveksam ut 😀 Och det känns väl inte helt rätt att krydda någon barnvisa alls med ho´s and bitches, så du får väl hålla dig till Snoop helt enkelt.

    Vad glad jag är att du länkade till det där tidigare inlägget. Du är verkligen generös med att bjuda på dig själv 🙂 Och förkärlek för lyrik, ja det borde man ju förstått förstås. Därav alla underbara, gråtframkallande kärleksbeskrivningar. Ger du ut en bok (till) med texter om kärlek så står jag först i kön när den släpps!

  3. Lovely min:D

    Lycka till med klippetiklippet!
    Själv får jag nog gnaga av ca 1 dm hår, eftersom jag aldrig tycks ta mig iväg.

    3 gånger har jag avbokat nu…suck…Vildvittra. Där har ni likelsen jag närmast kommer, och då passar ju förövrigt rövarnas visa väldigt bra…(här skulle förövrigt min son gå igång på just ordet ”rövarna”…om jo si wått aj miin;)…).

    Kanske kan du få Leo att inse att ordet går att översätta till butt, ass osv så det faller mer in i smaken..hehe…

    Susanne

  4. Ja, du måste se lite ”skum” ut i din frissa 🙂 🙂 Jag tror inte att det är sången det är fel på!
    Leo är för härlig!
    Kram
    SnobbenDennis

  5. Tycker det är ganska festligt att Leos två andranamn är de namn männen i min familj bär…:-) Sonen heter ju både Elias och Anders…:-)

  6. Grattis till vinsten!! Vilken söting till son du har, så fiiiiiin han är!
    Tack för ditt snabba svar, har tyvärr inte hunnit tacka dig ännu mer än såhär. Tack snälla!
    Vad roligt att du hade frågestund. Och fin i håret är du också nu ser jag.
    Jag hinner inte alltid heller läsa alla bloggar jag vill, men Din missar jag aldrig 🙂
    Kram Linda

  7. ojojoj vad han ser misstänksam och skeptisk ut!!! och du är fortfarande lika underbar och härlig att läsa!! Jag läser alltid dig och ler för mig själv el skrattar el ngt, även om jag är dålig på att kommentera!! Ville liksom bara säga det!!! Kram från Lisa S i H-viken

  8. Haha neej han ser inte allt för road ut.. Du får prova Ronja låten ”Hoe hugga hugga hoe, hoe hugga hugga hoe, hoe hoe hugga hugga, hoe hugga hugga, hoe hugga hugga hoe!” som hövdingarna sjunger, det kanske han uppskattar mer 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg