Att se faran med att ge julklappstips.

Alltså. Det är inte alls bra med tips. Dels kommer ni med en massa tips från er som jag torskar rejält på, som Sofie som skrev en kommentar och berättade att det är kampanj på skinn på Campadre nu. Tack för det, liksom. Gick ju inte att motstå. Så nu väntar jag hem en lammpläd större än mannen.

Och när jag surfade runt för att sätta ihop julklappstips till er hittade jag ju en miljon grejer jag faktiskt ville köpa själv. Som den där chili/chai-tvålen, doftjunkie som man är. Och när jag ändå var i farten tänkte jag att det ju kunde vara kul att testa en tvål som ska dofta mörk vanilj också. Och ett ljus med samma doft. För all del.  Jättebra som en del av julklapparna till mannen tänkte jag.

Jo, tjena.

Så fort det kommit hem och jag packat upp det fanns det ju inte en chans i helvete att de sakerna skulle packas in till julklappar och hållas på till jul. Chili, chai, apelsin, nejlika, mörk vanilj. Förstår ni hur gott det luktar?! Som nån slags flådigt spa med varma handdukar och plingplongmusik. Nä. nä. De här grejerna stannar med mig.

Blir nåt annat till mannen i jul. Jomensåerealltså.
En långhårig lammfäll i dinosauriestorlek, kanske?

Tänk vad förvånad han skulle bli.


Tvål, ljus, tvål på snöre – L:A Bruket, omtalat gigantiskt lammskinn – kampanj på Campadre i nån dag till.

26 kommentarer till “Att se faran med att ge julklappstips.

  1. Nej, jag kan inte heller hålla på den typen av saker även om jag tänkt så från början. Måste användas och njutas av genast – men så har jag ju förstått att du har ungefär lika mycket tålamod som jag… 🙂

    I dag köpte jag på mig mitt vanliga lager av underbara doftpåsar från Durance (Fleur de Coton). Blir helt desperat när jag märker att det inte doftar lika mycket hemma längre så då måste det fyllas på genast. 🙂

  2. Haha, känner igen mig o rodnar.
    Har hittills klickat julklappar fr två butiker o råkade få med saker till mig själv fr båda *harkel*. Lika bra att passa på, eller…..

    Kram o trevlig helg

  3. Åh men jag vet. Det är helt omöjligt att motstå alla tips och erbjudanden som far runt på allas bloggar. Man kan ju bli knäpp för mindre.

    Och då passar jag ändå på att tipsa om att idag är sista dagen att vinna två sjalar från Nordljus på min blogg. Utlottningen stänger kl 21 ikväll!
    Underbar fredag till dig Emma och alla andra goa bloggare out there!

  4. Man kan aldrig få för mycket av härliga dofter 🙂 Bra med lite tips om julklappsshopping till männen, alltid lika svårt vaaarje år 🙂
    Och så får jag ju tipsa om att man även kan köpa L:a Brukets finfina produkter i vår webbshop, oxå 🙂
    Kram
    Anna-Maria

  5. Känner igen mig! Men va tusan då kan man ju klicka hem fler saker. Vad gör man inte för att hålla Sveriges ekonomi igång liksom. Trist om det skulle bli som i Grekland, nä det gäller att dra sitt strå till stacken! Sitter här och lyssnar på Lill Lindfors ( nä jag är inte 65 men väl 40). Tänk så trevligt om hennes bossanovatoner skulle ljuda i högtalarna samtidigt som hon delar ut godiebags på ditt bloggevent. Hur bra skulle inte de va? Den bjuder jag på… Hon är ju liksom vänligheten själv!!
    Din blogg är SÅ bra!! Kram Jenny

  6. Japp, förstår precis vad du menar 🙂 Har själv klickat hem ett gäng produkter därifrån nu och det doftar så gott i hela huset nu. 🙂 Kramar Kicki

  7. Mysigt med luktagott! Men hur är tvålen? Blir man inte torr av den? För man ska väl ha den när man duschar?

      1. Ja det har du ju rätt i, jag som är utbildad Spa-terapeut och allt 🙂 det där ska jag nog testa någon gång. Tyvärr är vårt badrum långt ifrån att ge spakänsla. Ha en mysig kväll! Kram

  8. Hur gick 2mån kontrollen? Kan du inte skriva vad han lärt sig? Jag är supernyfiken! Jag har en 5 veckors son hemma och det är så spännande att läsa om andras bebisar.

    Vet du förresten när dom ska börja med svars-leenden? Min son gör det inte. Den enda gången han ler är i sömnen, men då han även skratta så han kiknar <3

    1. Hej Sofia!

      Det är inte så mycket att skriva om, de lär ju sig inte så mycket nu. Han kan lyfta huvudet lite när han ligger på magen men det hatar han, har börjat låta mer och mer (jollra) och har börjat förstå sina händer lite tror jag för han kör in hela näven i munnen och suger på den när han tycker att det behövs 🙂 Ler gör han när jag pratar larvigt, sjunger eller gör brumbrumbrum på läpparna på honom och det har han väl gjort i två veckor skulle jag tro? Men jag tror inte man ska stirra sig blind på ”när” det händer hos andra, det är ju så himla individuellt och jag tror att man lätt blir stressad om man börjar jämföra.

      Din son är precis där han behöver vara i sin utveckling <3 det är det enda man behöver tänka på.

      1. Så klokt svarat Emma! Snälla Sofia, stirra dig inte blind på när barnen ”ska” kunna göra något. När jag fick min första son förstod jag inte att han log medvetet för när jag trodde jag hade fått första svarsleendet av honom så fick jag till svar av BVC att nä det kunde han inte göra än utan det vara bara gaser. Där slog dom undan benen för mig kände jag.
        Jag har en av varje, den äldste ville inte ligga på mage och göra allt det där dom ”ska” kunna medans lillbror lyfte på huvudet redan som 12 timmar gammal (inte så högt men så att läkaren reagerade). Ditt barn utvecklas och det tar den tid det behöver. Oroa dig inte för mycket, det mår bara du dåligt av!
        KRAM

  9. Emma, nu får du faktiskt sluta rekommendera saker för jag kommer bli bankrutt. *s* Tur att man kan hejda sig själv från att klicka en massa.
    Men en sak som jag är SÅ glad för att jag lyssnade på dig är Maison Belle’s juldoft. Herregud! Det är ju julkänsla i en liten flaska. Underbart! Oj vad jag ska städa imorgon. *s*

    Ha en härlig fredagskväll!
    Kram

  10. Jag kan se framför mig hur jag lyxar till det med en rätt dyr, fin mörk-vanilj-tvål, å känner mig sådär bortskämd, kliver ur duschen, glömmer tvålen, lämnar plats i badrummet för två-timmars-varmvattenslukande-tonårssons-dusch, å VIPS så var den lyxiga tvålen slut!!
    (när våra äldsta barn var små upptäckte de den oerhört fantastiskt roliga PUMPTVÅLEN på handfatet, den var slut på en eftermiddag. Det sitter i än. STORT trauma!)
    Jag säger bara Emma; Njut allt vad du kan av lyxiga bad-produkter, för när Leo blir större kommer han att göra härliga tvålmönster på väggarna i duschen, undersöka exakt hur mycket flytande tvål det får plats i en skålad hand innan det svämmar över osv…
    Och det med dina underbara tvålar! 😀
    Jag kommer ihåg att gömma mina grejer ibland, för du aaaanar inte hur mycket tvål o schampo en tonåring anser sig behöva under en enda dusch.

    (jag var in å kikade på bad-grejerna du tipsade om, de är bara en knapptryckning bort. Julklapp till MIG naturligtvis!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg