Att inte vara den enda som torskar.

Ha ha ha, minns ni klockan? Jomenvisst, serru. Jag är tydligen inte den enda i familjen som torskar på julklappstipsen. Fantastiskt roligt om ni frågar mig. Blir ju så mycket enklare att förklara alla bloggpåverkade köp i framtiden när även mannen torskat dit så det skvätter om det.

Och om ni tittar i högerkolumnen under ”Kategorier” har jag nu lagt till två nya. Bloggeventet 2012 där alla inlägg som rör bloggeventet kommer att hamna, så att ni snabbt kan hålla er uppdaterade på om det skett nåt nytt. Och så kategorin ”Fråga Kakan” där alla frågor/svar-inlägg som vi pratade om igår kommer hamna. Det var Sofia som tyckte att jag skulle döpa kategorin till Bullen efter det där tv-programmet ni vet, men Bullen var ju redan taget och jag är ju ett stort fan av kakor så det fick bli Kakan istället (ett tag var jag pepp på att döpa den till ”Fråga Aulan” men då är vi nog inne på en helt annan kategori av frågor tror jag, så jag lät bli). Ikväll kommer första dilemmat att läggas ut, och det handlar om den där lilla rädslan i maggropen inför ett nytt jobb.

Yey! Jag har en bra känsla inför det här. Det har jag verkligen.

Lingon var inne på att jag borde ha en kategori som heter ”Emma tipsar” också, för alla doftljus och rengöringsgrejer och pyntsaker och tunikor och stövlar och gud vet vad.
Vill ni ha det?

27 kommentarer till “Att inte vara den enda som torskar.

  1. Jaaa. Mer Emma Tipsar åt folket….
    hojtade tant Lingon så chaiteet sprutade över köksbordet…!

    Ifall du vill så…:-D

    Men vad jag skulle säga var att jag och en väninna diskuterade bloggeventet i morse över telefon, och Björn Ranelid och att vi är pepp och på. Tänk dig, folk pratar om det?
    Ville bara du skulle veta..

    Kramar

  2. Underbart med dina tips 🙂 Mannen skall få en morgonrock som du tipsat om och själv har jag inhandlat 8 ljus från Voluspa, ett juldoftljs samt dubbelt upp av rengöringen med juldoft – mitt tips är att du skall få provision från ställena du tipsar om samt att de nu har 20 procent på Voluspa på http://www.drytrend.com.

  3. Japp det vill vi ha så man hittar de lite lättare när andan faller på eller kanske man ska säga när garden att hålla emot faller 🙂

  4. Visste ni att inredningsbloggaren Henrick från Göteborg har startat egen webbshop med unika och utvalda detaljer? Eftersom vi känner varandra tror ni kanske att jag är mutad för att skriva detta, men det är jag icket (till skillnad från alla som bloggar om en viss klockmodell med blått och rött textilarmband just nu, att de klockorna syns överallt är inget annat än resultatet av en produktplaceringsrajd – beware säger jag bara!). Det här är däremot tre saker jag önskar mig och precis har slagit till och köpt – till fullpris. Smått och gott till hemmet och kontoret. Ett gäng helsvarta blyerspennor (hur fina?), en trähand till ett stillebenprojekt här hemma och en griffeltavla modell väggsticker till kontoret.

    Läste detta på trendensers blogg är det klockan som din man har köpt??

    1. Ha ha ha! Det hoppas jag verkligen inte 🙂 det var han som hittade den åt mig från första början. Om det visar sig att folk får dom här och han gått och köpt den skulle jag bli sur, ha ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg