Att tacka för alla tipsen.

Nu har min dunderladdning av DVD-boxar kommit och det blev en salig blandning. Criminal Minds, Tyst vittne, The good wife, True Blood (som jag av någon outgrundlig anledning beställt i Bluray – jag har ingen bluraymaskin) och Pushing daises. Så nu har jag minsann att göra.

Annars ska jag mest spendera dagen med att sy ihop det sista så att jag kan släppa biljetterna till Bloggeventet i nästa vecka. (Vi kommer tyvärr bara kunna ta runt 100 personer, så det får bli lite först-till-kvarn som gäller. Men oj oj oj vad pepp jag är!). Och så ska jag försköka julklapps-shoppa lite. Och lära mig den här låten som är silkesapans nya favorit och som tack och lov inte innehåller några hoe:s eller bitches men som är förbaskat svår att sjunga ändå.

Dags att sätta fart alltså.

26 kommentarer till “Att tacka för alla tipsen.

  1. Pushing daisies är väldigt söt, om man gillar indiekänslan (och det gör jag)

    Snälla berätta om The good wife är sevärd. Mina vänner är uppdelad i ett älska- och ett hataläger, själv har jag aldrig sett ett avsnitt.

  2. Lillgrabben har svår musiksmak :), jajemensan, där har du något att bita i!
    Härligt med lite DVD-maraton att se framemot.
    Själv köpte jag några säsonger av Grey´s Anatomy vilket visade sig vara ett stort misstag.
    Senare år har jag blivit sjukt hypokondrisk, så att sitta och titta på alla de där sjukdomarna som radas upp gör ju inte mig direkt välmående, snarare illamående 🙂

    Fattar inte hur jag tänkte där..

    Kram Mrs G

  3. Härligt, kan även rekommendera serien 24 om du inte har sett den, min man och jag hyrde den när jag ammande min yngsta och vi satt och plöjde igenom hela, härligt. Kram

  4. hahahaha:)))
    Måtte høre låten, og all cred til deg som pugger denne. Å som jeg skulle ha likt å være flue på veggen. Blir det et lite klipp til oss som sitter på jobb (og leser din blogg…)
    Ikke sant dere andre at vi ønsker oss det??….

  5. 100 biljetter??!!

    Fattar du att det kommer att bli typ slagsmål (fast vänligt eftersom det är temat) om dem!
    Kommer att bli värre än när Ticnet släpper Springsteenkonsertbiljetter

    1. Men eller hur! Hur i hela friden ska man lyckas lägga vantarna på en biljett där? Jag kommer bli dösur om jag inte får en biljett. Jag missade bloggträffen och det retar mig ännu.

  6. Har du något bra restips för en weekend i Europa? Tänkte överraska med en sådan i julklapp men känner att inspirationen tryter lite! 🙂

    1. Kolla Krakowie speciellt i December dâ alla julmarknader kommit upp och lyxiga historiska hotell är överkomliga. Det finns polskt flyg fr Malmö och Stockholm.

      1. Ja gud så söta alla tjejerna är här :O)

        Jag måste tipsa om Venedig. Jag och älsklingen var där i augusti och det var såååå vackert! Är kär och såld på den staden. En stad utan bilar och där båtarna får vara ersättare… underbart! Men det kostar att äta där. Så det får man ta i beräkning.

  7. Klickade precis också hem True Blood första säsongnen. Beställde vanlig DVD men vi har blue ray så om du vill kan vi swappa! Fast din kanske va mycket dyrare?!

    Bra val du gjort! Kramar

  8. Nu fick jag ont i magen. Bara 100 biljetter? Tänk om jag inte får tag i en? Usch vad jobbigt det blev nu.

    Ni har väl iMac? Jag tror där är Blue-Ray spelare i alla nyare iMac:s. Criminal Minds är sjukt bra men har gett mig massa mardrömmar, mardrömmar när jag inte sover.

    Kram

  9. Oj oj oj!! Hur ska detta gå till med bara 100 biljetter. Jag kommer seriöst gråta om jag inte får biljett.. Jag missade ju din mysiga blogg i fika i somras, så detta får jag ju bara inte missa. Både dig, colla Ranelid och vackra Malena på ett och samma ställe!! Oj oj oj!!

    1. Detta kommer att bli kaos! Och nåt bloggfika hade då inte ens jag hört talas om nykomling (sen tidigt i höstas) som jag är.
      Och du Emma, din blogg är den enda av de typ miljarders jag följer som det är ett absolut måste att kolla 571 ggr/dag efter nytt inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg