Att hoppas på goda nyheter.

Kanske, kanske kan jag ha hittat en lokal som kan ta 170 personer! Det hade inneburit att nästan alla på reservlistan kan få en plats! Hoppas på slutgiltigt besked imorgon.

Ha tålamod med mig, att det dröjer lite med beskeden. Jag hade planerat för 100 personer, inte 170. Men det ska nog bannemig gå det här.

29 kommentarer till “Att hoppas på goda nyheter.

  1. Va!? Det trodde jag ju aldrig. Gu, det vore ju sååååå roligt!!
    Väntade ett negativt svar när det inte kom nåt mail, men nu hoppas jag igen:)

  2. Fixar du en kamera som streamar så betalar jag en tusing. lätt.

    Mailat dig en sista typsnittsfråga, som du kan kika på vid tillfälle utan panik sen ska limhamnsbomberna hagla över frun som tack. Undra om man kan fixa årskort på det där bageriet?

  3. Oj!!! Jag skall hålla tummarna så hårt så de blir blå att jag kommer med!!! Jag tror, på fullt allvar, att jag hade blivit gladast av alla över en plats!!!!! Hehe heja!! Kram Lisa S i H-viken

  4. Hur gör man egentligen för att hamna på reservlistan? Jag vill väldigt gärna stå där. Om man inte får plats på den här gången kanske man kan få lite förtur nästa gång då ^^

  5. Nästa gång vill jag också va´me´!! Pucko som jag är, glömde jag helt bort detta i helgen… Suck!!

    Du är helt makalös på att få saker att hända! I just love it! Kram på ´re!!

  6. Du är som klippt och skuren för detta!
    Så himla duktig:) Och the more the merrier (eller hur det nu stavas..).

    Snygga tunikor! Själv finular jag på vad sjutton jag ska klämma in alla valkar i på eventet. Tål att tänkas på!

    Kram Susanne

  7. Du är en makalös tjej! Som du kan ordna … och jag var bara så himla spänd om jag kom med eller inte, därför var jag tvungen att fråga i förra inlägget 🙂 Jag ska ha tålamod nu och hoppas grymt mycket på att allt går i lås med den större lokalen – superbra jobbat av dig hur som helst … och löser det sig inte får ni lova ta massor av bilder och hjälpas åt att skriva ihop en story, alla ni som var där 🙂 och vi andra hoppas på repris 😉

  8. Åh, jag åkte till Paris i torsdags och kom hem idag. Och du, din raska kvinna, har hunnit släppa biljetterna och göra slut på dem! 🙁
    Nåväl, jag ska inte klaga, jag fick ju åka till Paris i alla fall. 🙂
    Vet inte vad det är för lokaler du tittar på, men Orkanen (Malmö högskola) tror jag man kan hyra, de har fina föreläsningssalar och utrymmen. Men du verkar ju redan ha det i ordning så jag är nog lite sen med mitt tips 🙂

  9. Hej Emma! Har nu en längre tid följt dig här men aldrig kommenterat. Men nu jädrans ska jag blåsa omkull dig med massa hejapå och komplimanger. Tycker du verkar vara en alldeles fantastisk människa. Du skriver så sjukt roligt så jag ofta väcker min sovande karl. Du tar upp svåra saker, som din farmor, som får mig att fälla tårar. Du verkar så genuint ärlig, snäll, härlig, rolig, och alla superlativ man kan tänka sig, så man kan inte annat än önska att man kände någon som du! Lyllos din familj och dina vänner! Dessutom är du så driven och duktig och donar med träffar och stöd för allas problem osv.
    Det finaste av allt, du ger mig glädje och motivation och styrka. Tror många kan hålla med mig om detta inlägg. Kan inte tänka mig annat bara.

    Fortsätt som du gör och är! Lycka till!

    1. Så enig med Sanna.
      Lykke til med arrangementet, synd jeg bor langt, langt borte i Norge, men dette gleder jeg meg over at så mange får ta del i , og ikke minst til å lese om festelighetene etterpå. Emma er superKVINNEN!

  10. Du är så duktig som kämpar så! 🙂 Detta bloggevent missar jag, men te sommarn får du ha ett utomhus, så alla kan komma, och då kommer jag!

  11. Neste gang får du lage et større arrangement:-) Jeg rakk aldri påmeldingen…det var fullt før jeg så at du hadde lagt ut biletter;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg