Att vara lite tydligare.

Ni som ska utnyttja bloggrabatten på Grand Hotel Garden (750 kr för ett businessrum med frukost och wifi whoop whoop halva priset kompis) måste antingen ringa dit eller maila och uppge koden ”Bloggare”. Det fungerar alltså inte att boka via nätet.

Tel: 040-665 60 00
Mail: info@grandhotelgarden.se

Det är mässa i Malmö samma helg som bloggeventet så det kan vara en bra idé att boka ganska snart. Jag har dessutom ännu en tjej som eftersöker rumskompis ifall det är någon annan som kommer ensam och vill dela rum. Hon vill inte dricka shots 03:50 på morgonen, röker (men inte inomhus) och är förbaskat trevlig. Ja? Maila mig så föser jag ihop er.

Det gäller alla som kan tänka sig att dela rum med nån. Maila mig bara. I fix.

14 kommentarer till “Att vara lite tydligare.

  1. Shots 03.50..tja..det beror ju förståss på vilket skick jag är i 03.45.
    Men oftast sussar jag då.
    Men jag har ju sambon med mig, så jag får inte äran att dela rum med någon annan finfin bloggerska.

    Det händer dock att jag är vaken vid denna tid och fortfarande drar en päronkonjac. Ungefär varannat år, på en ”varannatår återkommande (vi orkar inte oftare!) grannfest” på vår altan.

    Det brukar vara förödande för söndagen, så resten av åren mellan dessa fester brukar det vara vatten i baren efter 00.00.

    Hur det går på eventet?

    Ser 3 möjliga scenarion

    1. Jag blir pinsamt blyg, stryker efter väggarna för att inte synas och vågar inte dricka av rädsla att jag ska göra bort mig genom att bli galet full och flasha brösten för Ranelid. Därför blir jag urtråkig.

    2. Jag blir galet blyg, och kompenserar genom att nervöst dricka vin oavbrutet, prata med alla som om ni vore mina bosom friends, blir odrägligt kärringfull, och hånglar upp Claudia eller nått fasansfullt mycket värre, som att avsluta kvällen med att kaskadkräkas på någon ursnygg och trevlig bloggerska.

    3. Jag blir tokblyg men håller mig på mattan, och blir lagom svensson berusad. Är någorlunda trevlig. Antastar ingen. Samtalar med er alla på ett hyfsat sätt och pang-konektar med någon och blir för-evigt-bästa-blogg-vän med någon annan:)

    Vet inte vilket scenario Emma skulle uppskatta mest?;)
    Jag vet vilket jag skulle välja om jag fick bestämma:)

    Kram Susanne

  2. Ska bli så himla kul detta!
    Man är ju lite smått pirrig, ingen vet vart det kan sluta när Emma drar igång =)
    Är det någon mer som åker ifrån Göteborgs-trakten?
    Kanske kan ta sällskap ner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg