Att fylla på vinstpotten.

Oh yes, vinstpotten för den 11 februari blir bara bättre och bättre. Nu är det klart att de här två hjälp-jag-dör-så-underbart!-vinsterna är med:

  • Ett dubbelsängs-set från Beach House bestående av två stycken örngott och två stycken påslakan (!) i färgen Fold Rose – som är en vårnyhet och lite hemlig än så länge (vilket innebär att den som vinner i princip kommer vara först med att lägga vantarna på ett sånt set). Värde 3040 kr.
  • Ett nattlinne från Beach House (Nightgown Frill Rose) som är lika ljuvligt i materialet som lakanen, även det en vårnyhet. Värde 465 kr.

Helt otroligt! För bilder på påslakanen och nattlinnet (fast i annan färg) kan man titta här. Oj vad vi älskar Beach House!

Det innebär att alla som har köpt en biljett automatiskt har en chans att vinna:

  • En bilsemester för hela familjen till Adriakusten i Italien. En veckas boende för 4 personer och färjebiljett Helsingborg-Helsingör/Rödby- Puttgarden.
  • En bilsemester för hela familjen till Istrienhalvön i Kroatien. En veckas boende för 4 personer och färjebiljett Helsingborg-Helsingör/Rödby- Puttgarden.
  • En bilsemester för hela familjen till Franska Rivieran. En veckas boende för 4 personer och färjebiljett Helsingborg-Helsingör/Rödby- Puttgarden.
  • En flådig Samsung Galaxy.
  • Presentkort på 1000 kr inne hos Nordljus.
  • Fin-fin överraskning av TINTIN.
  • Ett dubbelsängs-set från Beach House
  • Ett nattlinne från Beach House (Nightgown Frill Rose)

Och det kommer mera.

Crazy cat!

Och jag är ledsen om jag är lite seg på att kommentera inne hos er alla nu, jag tror ni förstår att jag lägger ganska mycket tid på att styra upp den elfte.

Men läser – det gör jag!

31 kommentarer till “Att fylla på vinstpotten.

  1. Oj ja jäklar vad härliga vinster :O) Tänk om man fick de sjukt härliga sängkläderna som jag funderar på att köpa :O) Wow! it´s just getting better and better!!
    På tal om sovmorgon, ditt förra inlägg, själv var på dagis redan 6.45 för lussefirande! Här snackar vi tidigt. Barnen var inte rktigt redo för det stohejet så tidigt :O(

  2. Åh så spännande! Tycker så synd om de som eventuellt inte får biljett för nu känns det som ett måste att få gå på denna härliga träff! Ska bli så kul! Ha en bra Lucia, kram Ida

  3. Hej!

    Tittar in hos dig varje dag och tycker din blogg tillför både skratt och gråt i mitt liv. Jag gillar speciellt ditt aulasoundtrack! Jag är SÅ sugen på bloggträffen, du har ju snott ihop ett otroligt paket, men jag bor i Shanghai. Kanske nästnästa år?:o)

    PS: din silkesapa är det den fjärde sötaste jag skådat (efter mina tre sötisar). :o)

  4. Jag säger bara shit pomfritt, det här är ju helt galet bra!

    Hejja dig för din drivkraft och din kreativitet, det ska bli galet spännande att få vara med i februari.
    Kram på dig!

  5. Du är ju helt fantastisk! Som du fixar för oss 😀

    Beach House-lakan är en dröm!! Jag är övertygad om att man bara drömmer vackra drömmar om man sover i de där underbara lakanen! Har har aldrig provat själv iofs men de låter ju helt fantastiska!

  6. Waa, känns som att man har vinstchans ju! Har just knappat hem mitt andra set Beach House, men de rosa låter verkligen spännande! Kram/Marthina

  7. Oj oj oj! Kan ju snart inte längta mer till den 11:e. Fortsätter det i denna takten är där ju snart priser till alla =) Och Beach House… Yum Yum!! Keep it up girl!

  8. Du är fin du, Emma, fixar och donar för dina läsare! Jag ångrar så att jag helt glömde av söndagen och stirrade ut och köpte julklappar. Missade därmed helt biljetterna till eventet! 🙁 Men de lyckliga som fick biljetter kommer säkerligen få en toppenkväll!

    Kram

  9. Det är helt makalöst!!:D

    Kommer kännas som värsta lyxgalan. Som bingolottos färgfemma a´la pimp!
    Du är fantastisk som drar igång detta, och alla sponsorer/företag som ställer upp med specialpriser och vinster ska ha en eloge!

    Whop-whop! För att använda fruns egna uttryck:)

    Kram Susanne

  10. Oj herregud vad många fina priser ! Skulle det inte kunna gå att få vara med på ett hörn på utlottningen fast man inte kan komma? Ja jag tänker på all de som inte fick tag i biljett, inte har möjlighet att komma osv.
    Om du kanske kunde ha en tävling, liknade de som du brukar ha där de som inte kan komma också kan få en chans att vinna något av allt det där fina.
    Det tycker jag hade varit schysst 🙂

    Kram Mrs G

  11. Maj Gaaad vilka vinster alltså! Och jag är sjukt besatt av Beach House! Ska hålla alla tummar och tår för att ro hem någon av vinsterna. 🙂 För man kan väl vinna även om man är anmäld som någons +1? För jag är anmäld som någons bitch, min kompis Marijas bitch, till och med. Vi har bokat rum på hotellet och är jättetaggade! För att inte tala om hur imponerade vi är av allt du har roddat ihop! Kram!

  12. Maj gådd! Sicka fabulösa grejer 🙂 Önskar att man kunde varit där, inte nödvändigtvis för tingen utan för den underbara stämning som med all säkerhet kommer leta sig in i lokalen.

  13. Alltså. Det känns liksom som att det var ööödet va som gjorde att jag hamnade här för nästan två månader sedan. Så jag tror att det är ööödet att jag ska komma på träffen och vinna ros-lakan också. Det blir spännande att se hur ööödet löser detta, med geografiska hinder och ingen biljett å allt sådant. Väldigt spännande indeed…

  14. Åh, kan du inte sluta med detta plågeri….hade så GÄRNA velat vara med men eftersom det långt bort, vet ej om jag kan komma ifrån (jobb, barn och make) eller om jag kanske till och med är på jobbresa just då vågade jag inte anmäla mig…..är grön av avund över att ni alla fina tjejer ska träffas där då och ha superkul ihop. VILL OSSÅ!!!! Vill bo kvar i Skåne helt enkelt, helt klart roligare och bättre sammanhållning mellan bloggerskor där.
    Ha det UNDERBART!!
    KRAM finaste Emma

  15. Kan bara säga grattis till er som får vara med och tävla om dessa finfina priserna, ni är ena riktiga lyllosar! Bra jobbat Emma.

  16. Alltså… WOW… Vilka priser!!! Och det svider att jag inte kan vara med…. Träffade Aratorps-Lena härom dagen och attans vilken helg vi hade fått….

    //Carin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg