Att ha det färdigt!

Ja! Jag löste det. Vi kan vara 170 personer. Det kommer att bli lite ”intimt” i sittningen, men det tror jag nog att vi ska klara av – eller vad säger ni?

På så sätt kan jag ta nästan, nästan hela reservlistan. Imorgon kommer mail till er som står på reservlistan om huruvida jag kunnat klämma in er eller inte.

Phu. Det var svettigt det här.

28 kommentarer till “Att ha det färdigt!

  1. Oooooooo yeeeey!!! Hurra för Emma!! Heja heja! Du kan du 😉

    Då kommer säkert min vän som också heter Emma att komma med! Gud vad kuuul!!

  2. Bra kämpat!
    TACK! Vilket jobb du lägger ner. Hoppas du kommer att kunna njuta av allt arbete du lägger ner.
    Hoppas på mail i morrn då 🙂 Har tänkt överraska min syster (som jag har 43 mil till ) så vi kan träffas o njuta i Malmö den helgen.
    Kramar Eva

  3. Jag måste bara säga
    -DU ÄR FANTASTISK!
    Shit viket jobb du lägger ner och du gör det sååå bra! Trots att jag inte vet om jag kommer med som reserv eller inte så sitter jag här och är överlycklig över att det finns en människa som har kraften, viljan och vill lägga sin tid, trots att du har en liten bebis att hand om, på oss. Så kul. Och vilken glädje du sprider runt om i världen, ja iaf i det här landet :).
    Så TACK för att du gör det och att du orkar och vill.
    Det är vare sig man är med eller inte otroligt roligt att följa.
    Ha en skön kväll. Här på ön håller vi på att blåsa bort med någon vind som är odöpt.
    /sanna

    1. Jag tror det blir svårt. Har nästan 100 i reservkön – alltså totalt 200 pers – men bara plats för 170. Tyvärr! 🙁

      1. Ok, vad synd. Vart sent ute o hade inte tillgång till it när du släppte biljetterna, då jag låg på sjukhus. Tack för en inspirerande blogg.

  4. Ååå, hade det inte varit för att jag inte vet alls vad jag gör i februari hade jag kommit… Men det ska bli roligt att läsa om evenemanget ändå, och att titta på bilderna!

  5. Klart vi kan klämma ihop oss. Hur mycket som helst skulle jag säga (är kommunanställd och van vid lite knappa förhållanden ;)). Nu återstår bara att se om jag och kompisen är bland de lyckliga som får plats. Håller tummarna! Kramar Kicki

  6. alltså nu börjar jag tänka..hur många personer är 170 stycken egentligen? och sen tänker jag inte mer. fi fan vad du är cool emma.

  7. En liten tanke. Hur ska jag kunna träffa alla? Jag ville ju verkligen att det skulle kännas som en förfest där alla pratar och skrattar i mun med varandra. Ska vi ha en kort presentation (ni vet sån där man gör på möten med nya folk tex mammagrupper) av oss? Kan ju ta sjukt lång tid med 167 snacksaliga quinns. *s*

  8. Åh du är ju bara för skön Emma! Som du fixar och trixar. Vilket enastående jobb du lägger ner! Det är kärlek Och vänlighet när det är som bäst det! ♥

    Kram Jes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg