Att ha en man som fattar grejen.

Åh yes, det blev en Walla i julklapp (och jag älskar, älskar, älskar den – vad annars?) och en underbar kofta och ett skärp från Hunky Dory (båda finns såklart på mellandagsrea här nu, ja ja man ska helt enkelt inte handla kläder innan julafton) och jag blev så glad att jag höll på att smälla av. Det är säkert larvigt egentligen – att bli sådär lycklig av plagg – men jag blir alldeles fjärilsfladdrig och hoppa-upp-och-ner-glad av vackra saker, och så har det liksom alltid varit. Det är en del av vem jag är.

Så nu har jag två prasselplagg att gå runt att klappa på och mumla åt och de är så vackra att jag knappt kan tro att det är sant.

Älskar, älskar, älskar’t.

53 kommentarer till “Att ha en man som fattar grejen.

  1. Åååå…. Lycka! Själv fick jag en SYMASKIN! 😀

    Du förresten…. Tror den där Molkom-programmet är på tv nu…. 😉

    God fortsättning! Kram Carin

  2. Åh vilken fin! Jag undrar lite vad det där Walla är… Jag ska kolla lite, för det är säkert länkat här inne någonstans. Hur bra som helst jö! 😉 /Angelica

  3. Tycker det är så fantastiskt att det finns så många olika stilar ”nu för tiden”. Du ser ut som en liten älva i de där prasselkjolarna, medan jag skulle känna mig som en påskkärring. Samma sak med inredning: jag gillar inte alls vitt, vilt och patinerat, men det passar jättebra i ditt hem. På 60-talet hade ALLA kortkort, vare sig man passade i det eller ej och på sjuttiotalet fick alla ha murriga tapeter och furu (typ). Skönt att man har mer att välja på! Menar absolut inte att kritisera din stil, men det hoppas jag att du fattar.

  4. Åh, jävlar vad snygg! Jag håller med Caroline. Du är så fin och ser ut som en älva. Själv hade jag sett ut som en påskkärring eller som om jag skulle gått på maskerad. Men du, du är som gjord för de underbart vackra kläderna. Lyckost dig! Du är så fin, Emma!

  5. Emma,såååå snyggt! Vad heter koftan från Hunkydory om man får fråga:-)? Tittar in på din fina blogg varje dag, njuter av den fina kamratskapen du bjuder in till!
    Kram Maria

  6. Superfint! Du passar verkligen i det och jag förstår att du är glad utav bara den. Har själv varit på jakt efter ett brunt lite bredare skärp och det där ser alls inte dumt ut! Njut!

  7. Åh va den är vacker! Gick lite vilsa (skyller det helt på dig) och shoppade en prasselkjol åt mig själv innan jul! Enbart för att stöda mina kusiners butik givetvis! Älskar den! Till och med min 91 åriga farmor frågade idag var man hittar så fina kjolar! 🙂

      1. Jaaaa! Jag nappade sista kjolen 😉 På blossom i Jakobstad, Vasa och Karleby (malenas Coccola). En bild är på väg upp på bloggen via världens lånsammaste internet… 🙂 finns webshop http://www.sevenroses.fi också men där finns inte ännu walla!

  8. WOW! Åh, men så väldans fin du var då *suck* 🙂 Själv ryser jag när jag ser fina saker, å ryser jag ända ner på benen då jäklar är det snyggt ska du veta 😉
    God jul å kram!

  9. Åh, du e så vacker i vad du än tar på dig. Det syns att det är äkta lycka och en i grunden fin person på bilderna.
    Kramar Åsa

  10. Åh så fin du är! Tack för REA sammanställningen, jag har klickat hem två koftor från Miss Greta i eftermiddags, underbar web-butik. Kram och trevlig kväll

  11. Lovely!!! Min man fattade också vinken- skickade en länk och en rabattkod på de Ilse Jacobsen stövlarna jag ville ha! Blev hur bra som helst frånsett att han köpt fel storlek;-)

  12. japp. ewa i walla är som
    handen i handsken på Dig.
    så att säga. och det var ju jisses
    vilken midja Du har, post silkesapa,
    jag är impregnerad.

    eller ja.

    sneglar in här med ett öga stängt
    överhuvudtaget för den delen ..
    & ett på ’kisläge’ [ som vid skräckfilm ].
    livsfarlig är Du för sugen-på-något-nytt-nerven.
    såg Du att den förra ewa:n kom i julklapp?! 🙂

  13. Pen-penere-penest! Det er mannen sin det, som vet hva fruen ønsker seg, godt tips å sjekke bloggen tror jeg nok ja 🙂

    Ser dere har hatt fine og gode dager, med kaker og avslapping og kos kos kos! Til og med nissebesøk, ikke værst! Nissen var innom hos oss også, det var vår eldste sønn som slo til i år, og han var så flink at minstemann aksepterte nissen og til og med takket pent for gaven.

    Ønsker dere fortsatt fiiiine juledager sammen, nyt!

    Klem ELi

  14. Du är sååå fin i den där outfiten. Tror jag också måste spana lite på Walla-kläderna nu. Har visst en butik i min lilla småstad och den måste ju föräras ett besök tror jag 🙂

    Kram
    /Vivvi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg