Att vara färdig med mellandagsrean.

Hittade ni nåt på mellandagsrean? Förutom att jag gått bananas på Ewa i Wallas:ar hittade jag nästan ingenting. Den här koftan från Nelly för 200 kr:

Tvåhundra kronor, liksom. Kändes som en bra deal. Och sen var jag på jakt efter ett par skor, men jag hatar skor. Nåja. Inte skorna i sig utan mer det faktum att jag har ett helvete att hitta skor eftersom jag har tigertassar till fötter (långa som en storlek 35 och breda som en storlek 39) vilket gör varje skoinköp till nån slags sjö av ångest där jag mest sitter och svär på en såndär puff i butiken och viftar hotfullt med lånestrumpan mot alla som närmar sig. Men så hittade jag de här inne på Tintin:

Ser ni?! Det är Hunters! Sjukt bra ju! De är liksom gummistövlar utan foder och så men korta som ett par vanliga kängor. Vansinnigt praktiskt i den här Skånska vintern och dessutom osedvanligt passande till Ewa i Walla, minsann. Dessutom gick de på utan svordomar. Jag är mycket nöjd.

Men nu måste jag gå och bada Tant för hon luktar riktigt funky monkey. Gud vet vad hon har hittat i trädgården att rulla sig i, men vad det än är borde det nog letas upp och skvättas vigvatten på. Fi fan. Lavendelschampoo nästa!

37 svar till Att vara färdig med mellandagsrean.

 • Sara 2

  Visst är levendelschampoot bra?
  Fick ta in Elsa i badkaret efter att hon varit ute på jakt men mannen i juldagarna.
  En helnöjd skitig Elsa kom hem och en bitter Elsa hoppade ur badkaret som nytvättad… Men jag var glad :-D

 • LiseLotte 3

  jÄTTEFINA REAFYND!

  Oj vad versaler det blev där.

  Att bada hunden låter som ett klokt val. Hundar har ju en tendens att lägga sig i allt möjligt och tycka det är livet.

  Nu har ju vi bara katt och kaniner här hemma. Dessa djur måste vara bland de renligaste. Det putsas ju hela tiden. Kaninerna doftar så gott. Som att sticka in huvudet i en höbal. Och katten jag han har ju den doften där han sist var. Tar jag upp honom doftar han Zen. Lägger han sig i skrubben luktar han instängt. Kul när han kommer in och har en helt annan parfym på sig. Då vet man nämligen att någon granne har gosat med honom ;-)

 • Älvan 6

  Åh, en till som hatar att köpa skor! Hurra! Jag är alltså inte ensam :) Blir inte bättre om man är i ett land där alla är pyttesmå och man själv har storlek 40…

 • Karin 12

  Hej Emma!

  Jag tycker att du har så himla fin design på din blogg, jag undrar om du bygger sidan själv eller om du har någon som gör det åt dig?

  Stor kram!
  Karin

 • Malin 14

  Underbara bilder som resultat på din fotodag!!!!

  Själv kunde jag inte låta bli att handla lite smått på ModellMini här i stan, ett reatips till dig, Leo & din lista, 40% på rubbet i butiken! Både kläder, lite leksaker o inredning till barn.
  (www.modellmini.se)

  Önskar dig ett gott slut, härifrån mitt soffhörn!
  Kram,
  f.d preggo-kollegan,
  Malin

 • Linnéa 16

  Väldigt snygga och behändiga Hunters du fått tag på!

  Men du, jag undrar om de fina eggkids-bilderna: Hur får du sån klarhet i ögonen?

  Heja Emma!

  1. Emma Post author17

   Största delen handlar om att försöka få ljuset rakt in, snett uppifrån. Och så lite skärpemask på det sen :)

 • Anne 19

  Skor (å annat) som går på utan svordomar måste man ju bara älska! Själv brukar jag fastna med håret i det mesta och skulle helst ha det uppknölat a la Teskedsgumman men lite fåfäng är jag ju ändå……..

 • Emschen 20

  Till treåringen har jag hittat endel fast det hade jag köpt oavsett om det hade varit rea eller ej. Den skiten har visst fått för sig att växa så det knakar. *s*
  Till marodören har jag inte handlat ngt för han har kläder sådan klädmängd Carrie i SATC hade blivit avundsjuk. Haha
  Till mig själv? Njä jag väntar nog tills jag är i Malmö igen och kan strosa runt i affärerna på en långlunch eller två. Men innan en viss lördag i februari måste något fab ha handlat eftersom det råder Walla-feber i bloggvärlden som ska dit. Haha
  Gillade dina kängor! Jag har fötter som är långa som 37, breda som 39 och höga så man måste ha en stege för att komma över. I feel your problem girl!

  Kram

 • Johanna Larsson 23

  Hahaha!!
  ”och viftar hotfullt med lånestrumpan mot alla som närmar sig…”
  Underbart, fick mig en fin bild i huvudet av hur du sitter där och svischar strumpisarna :)

  Själv hittar jag massor med fina dyra saker just nu, men inget alls på rea. Med andra ord, precis som vanligt. Tack vare alla fina bloggar blir man ju tipsad om olika rabattkoder lite då och då, så jag får hålla mig till dem istället. :)

  Ha en fortsatt bra dag!

 • Lena 25

  Jag har fyndat!! Vann ju första pris i Cutiepie-tävlingen!. 600 spänn som man måste handla för. När jag kommer in på sidan har de dessutom 60% rabatt! Så gissa om jag fick mycket för pengarna.

 • Brunkullan med mosipperötter 26

  Har hittat en apsnygg walla kjol på rea. Svårt då jag har typ 100 spänn på övrigtkontot…..
  Nu försöker jag övertala mannen om att jag verkligen MÅSTE ha den i födelsedagspresent (trots att jag redan fått biljetten till eventet och resa/hotell i Malmö då, i februari..*lycklig*)!
  Ack denna vill-ha-neeeeej-MÅSTE-ha-gen som jag föddes med!!

  Nåja. Snygg som attan är den i alla fall:D
  Kram Susanne

 • Petra 32

  En till som hatar skor? Jag har alla fel man kan ha på fötter- långa ( blev större efter graviditet) , breda, höga vrister ( väldigt obra när man provar stövlar, hög vinkel funkar sådär). Dessutom utvecklade jag en variant av Halluz valgus under graviditeten. Tur att barnen är söta för mammas fötter pajade totalt.

  Små nätta söta sandaler kunde jag möjligen ha som barn. Herrsidan here I Come

  Fast förra månaden hittade jag ”min” affär, Vagabond. Hittar man på ett och samma ställe flera par skor man kan ha är det bara att dra fram stora plånboken.

  Kram

 • Sara 34

  Vindåkra har bästa rean! Minst 50 % men 70 på mycket! Jag som har sjop detox kunde inte låta bootsen stå där! Karaktär? Nope, men grymt mycket snyggare fötter fr.o.m. nu ;)

 • Embla 35

  Testa skor av märket CAMPER. Jag har också väldigt breda fötter men att använda deras modeller..tja, det är som att sätta ner foten i en bytta smör.

 • Sandra 36

  Jag har också små fötter och vet precis hur det är att prova par efter par som inte passar. Jag har 34 men 35 kan gå bra om modellen är rätt eller med sula. Blinkande gympadojjor eller kardborrband – nej tack.

Lämna gärna en kommentar