Att äta en näringsrik frukost.

Jamen vadå. Är det dagens viktigaste mål så är det. Och att starta dagar med pepparkakscheesecake kan aldrig bli fel.

25 thoughts on “Att äta en näringsrik frukost.

  1. Jodå 🙂 Jag har en son som äter djävulskt mycket, slår vad om att han snart vakuumförpackat mig. Hade jag INTE ätit sånthär hade jag sett jäkligt skranglig ut. Och jag har liksom aldrig varit stor, min kropp är inte byggd för att väga 90 kilo som under graviditeten.

 1. Jag var som du, två små killar som ammade som små hungervargar och alla 17 (nåja 15, de två sista små kilona blev envist kvar varje gång och gick inte att trolla bort med något annat än hederlig gammal träning) rasade av trots att jag verkligen frossade i godsaker. God frukost, by the way! Vill passa på att önska dig ett riktigt gott nytt år och tacka för att du förgyller min vardag med så många leenden och ibland även riktigt flabbiga gapskratt. Du är en inspiration, Emma! Gott nytt! Pernilla

 2. Ha ha ha!! Och på snyggaste Mateus-porslinet, med om jag inte ser fel??
  Scubbe hälsar och tackar för kolloerbjudandet! Men då kanske Tant och Tooka ska komma hit, han tror att han är en riktigt Ladies Man nämligen….! De kommer bli skittrötta på honom! 😀

 3. Ropen skalla – visa din Walla
  Ropen skalla – visa din Walla
  ROPEN SKALLA – VISA DIN WALLA!

  Ser ut som en bra start på årets sista dag! (porslinet förhöjer smaken antar jag!)
  Kram

 4. Mums! Har alla dina Wallor resår i midjan?;))
  Jag kommer iofs ihåg att jag drack tjock grädde när jag ammade, för jag blev så sjukt smal! Hade hellre ätit din paj!:)

  Kram!

 5. Ha ha, jag kan inte annat än att le och minnas mig själv under de där första ammande månaderna. Jag åt konstant och bakade en kladdkaka om dagen. Minst. Som jag gladeligen satte i mig på egen hand. Som tur var rasade kilona i samma takt och det är väl bara att glädjas åt det.

  Måste passa på att tacka för att du har delat med dig av dig själv här på bloggen och förgyllt mina dagar ända sedan jag hittade hit nångång i maj. Du är bara så bäst! Gott nytt år och hoppas du och hela din fina familj får en härlig nyårsafton!

  KRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *