Att skapa patentlösningar.

Två köksstolar, skaftet till golvmoppen, ett par Lamaze-figurer och ett Löv – sen har silkesapan världens flådigaste mobil att fäkta efter.

Man får ju inte vara dum, liksom.

21 kommentarer till “Att skapa patentlösningar.

  1. Superbra! Vi hängde upp en badgroda i ett snöre ovanför Jontons babysitter! Och till sängen gjorde jag en egen sängmobil med färggranna bilar och flygplan hängades från en sån där ställning som ska vara till en himmelsäng för bebisar. Billigare och bättre än allt annat och ärligt talat, mer uppskattat med, tror jag! 😉

  2. Att helt plötsligt märka att klockan har gått hur mycket som helst och man har bara suttit och läst och läst och läst. Alla silkesapeinlägg från förlossning och annat. Och att helt plötsligt märka att man tänker alla sina tankar som att-meningar.
    Ps. Du verkar rätt störd. 🙂 Ds.

  3. Smart!
    Varför köpa en massa dyra saker när man kan fixa det så där enkelt. Tror inte bebisen blir gladare för den dyrare varianten.

  4. Men sååå söt han är !!!
    Alla lösningar är bra lösningar. Hugo tyckte inte ens om sin lilla ”mumin-matta med båge” eller vad det nu heter när han var liten 🙂 den får nog åka vidare i släkten…

    Kram till dig Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg