Att bli rädd på riktigt.

Den här bilden har florerat på Facebook en tid och jag kan fortfarande inte smälta den. Det tar ett litet tag innan man hittar det. Men sen!

Jävlar i min lilla låda.

Henne skojar man inte med.

81 kommentarer till “Att bli rädd på riktigt.

  1. Jösses! Nu blev jag lite mörkrädd här på jobbet. Ska gå till fikarummet och få lite sällskap så kanske jag glömmer. Kram!

  2. NEJ! Det här är det värsta jag vet, jag dör..och jag vågar inte kolla!! Har riktigt jobbiga minnen från när jag var mindre, satt i en liten skrubb och tryckte på någon sabblans länk, ingenting hände. Men efter 5 minuter, lagom tills man glömt det så täcktes hela skärmen av en typ The ring liknande tjej som bara skrek!! Hjärtinfarkt och du må tro att tårarna sprutade av både skräck och en hysteriskt skratt anfall..

    Hur ser tjejen ut? Vågar inte kolla, fast att jag försökte en liten stund men gav mej..burra!!

    1. Fick också den där Sagan-om-ringen-tjejen för många år sedan och tro mig, så läskigt är inte denna bilden! Mest bara..lagom läskig. 🙂

      1. haaha..nej..jag vågar verkligen inte. Är sjukt rädd för sånt här, speciellt när jag är själv hemma!! Kommer gå och titta mej över axeln hela dagen om jag kollar. Får vänta tills karln kommer hem..han..får titta!

  3. Hahaha! 🙂 Jag såg först inte, men sedan efter någon minut såg jag och hoppade flera meter här i soffan. 😉 Läskigt. 🙂

  4. Fyy, läskigt, det kryper i hela kroppen på mig.
    Påminner om när jag såg Candyman (orginalet från 80-talet) samma obehagliga känsla. iiiii

  5. usha! tänk om vi alla blir hemsökta nu…gahaik!
    och att vi typ måste kopiera typ hundra st bilder och elda upp dem och dansa indiandans runt dem….
    näe, nu gör vi en mental blockering och glömmer…

  6. Haha, alltså, jag tycker inte bilden i sig var så läskig – det är mer effekten när man ser själva grejen, då hajar man verkligen till. Skumt att en bild kan luras så.

  7. Haha jag vet inte om jag ser rätt med tanke på alla andras reaktioner. Eller så är det för att jag kollar via iPhonen och bilden blir så liten.
    Vill ju inte skriva vad jag ser heller för dom som fortfarande letar 😀

  8. Hihihi, trodde det skulle vara JÄTTELÄSKIGT men jag antar att det alla reagerar på är tjejen som syns i bakgrunden….lite löjligt att smyga sig in i någon annans bild, men inte direkt läskigt. Krävs mer för att skrämma denna brutta ;-D
    KRAM!!

    1. Inte JÄTTELÄSKIGT men visst fan hoppar man till. Vad fan gör hon där liksom? Och den där blicken. Inte riktigt hundra 🙂

  9. HO HO MY GOD!!!
    Jag såg inte heller först vad det vad. Men sedan förstorade jag bilden t o m, men helt apropå när bilden blev liten igen poppade hon fram. ehuiii
    Snacka om MINDFUCK

  10. Ojjoj det tog en stund! Men min fantasi gick bananas under tiden och jag fick för mig att en av tjejerna i bakgrunden hade en k-pist i handen.. :-O
    Kram

  11. haha, snacka om att smälta in i omgivningen! 🙂
    Tycker inte att den var läskig överhuvudtaget, skrattade högt !! 🙂

    Har faktiskt ett klassfoto som påminner om denna bilden 🙂
    Där man placerade personen i fråga framför en tjej med mörkbrun tröja, smart ??? njaa inte någon vidare värst duktig fotograf….

    Ha en bra dag Emmis!!
    Kramar

  12. Jag såg inte först, men så plötsligt! Gaah, tyckte det var väldigt obehagligt! Vilken jäkla blick, ser totalt creepy ut ju 🙂

  13. Haha, hua! Googla ”arm looks like body” och klicka på bilder. Första bilden som kommer upp…. haha! Sjukt.

  14. Blev riktigt rädd när jag såg bilden. Gick till köket och började göra frukost. Sambon kommer smygande och ger mig en kram och börjar säga något. Jag som trodde han var i duschen flög högt upp i luften och skrek som aldrig förr. haha..något påverkad!

  15. HAHAHAHAHA!!!!’
    FY FN vad äckligt!!! jag fattade inte va de var och tittade och tittade och tänkte att alla bara dryga- de fanns ju inget äckligt på bilden… Men joho!!!! hahaa gud va äckligt!!

  16. här satt jag och stirrade på medaljerna runt halsen på tjejen och trodde att hon åstadkommit något väldigt extremt. och så plötsligt drar blicken liiiite uppåt, och holy shit! vad fan gör hon där? känner hon ens de där tjejerna tro?

  17. Jag vågar inte titta efter att ha läst allas inlägg, jag är bara såååå rädd för sånt här. Den där tjejen som hoppade upp i rutan, som många fått, fick mig att få dåndimpen så jag vågar aldrig titta mer på sånt.
    Snälla Emma, berätta bara för mig vad det är! För jag är ju trots det otroligt nyfiken…..hihi.
    Kram
    Milottan

    1. haha, jag bad sonen checka läget och han bara tittade på mig som om han såg mer mig som ett ufo… Han såg det direkt, van 14-åring!

      1. Faktiskt, om man förstorar upp bilden så är den inte alls creepy. Bara en tjej som tittar fram lite bakom. Men jag håller med Emma, precis när man upptäcker det hajar man till.
        Kram

  18. Satt med näsan tätt till skärmen för att kolla efter det förskräckliga.. och då.. ! Hyyyyy! Hjälp, man blir ju riktigt skraj! Usch!

    Tack för en underbar blogg Emma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg