Att ha en såndär dag.

Jag har brottats med Style of the Week idag; har svärande släpat runt stativet i huset och letat efter Det Perfekta Stället. Ni vet hur det är; man har den där bilden i huvudet och den måste ut på det sätt man liksom hade tänkt. Men idag var helt enkelt en såndär dag när fotograferingen bestämde sig för att vara besvärlig mot mig; först hittade jag inte rätt plats, sen blev minneskortet fullt och tillslut dog batteriet när jag bara hade några bilder kvar. Ja. Ni fattar.

Så då var det bara att börja garva åt eländet och bege sig till Märtas med familjen istället och äta nom nom-macka med kycklingröra och snacka strunt och hålla i en varm hand under bordet. Och sen när vi kom hem fick jag till de där sista bilderna. Ändå.

Så nu vankas det ost igen och en massa salta kex och en filt runt två salukis och en silkesapa. Och allt är precis så som det ska vara.

37 kommentarer till “Att ha en såndär dag.

  1. *LER* Själv har jag funderingar på att krypa ner (med vinglas och chips) hos Snyggingen i hans bädd nedaför loveseaten. Varmaste platsen i huset. Han är som en lite kamin den lilla vovven.

    Må fantastiskt…

    //Britt

  2. Jäklar i min låda var du är cool i dem där kläderna 🙂

    Liger Märtas långt ifrån Malmö?

    Håller på och planerar vad man ska ta sig för på söndagen efter eventet innan man åker hem igen.

  3. Låter som en helt lagom lördag! Jag har övningskört idag, vilket är ett suveränt trick för att komma in till närmsta stora stad och förköpa sig på såjord, krukor och pluggboxar på Plantagen (har en stor vårlängtan just nu och fröer på väg hem till jätteträdgården). Ni verkar ha barmark nere hos er, här ligger snön åtminstone ett par centimeter tjock (till vår ena katts stora förskräckelse – han dansar charleston ute i snön men vill ut ändå).

  4. …men nu gör du det igen kvinna! Tipsar om bra ställen i Malmötrakten är ditt kall – vänta med spänning på boken, pamfletten eller varför inte filmen med Julia Roberts i huvudrollen castad i Walla svävandes runt på ljuvliga restauranger, osthak och klädaffärer i Sydvästskåne i ”I am Emma”. Nååå vad säger du? Ser du också trailern i huvudet?

    Påminner bara 😉
    BTW. Antar att du redan har Möllans ost – Peter Mårtenssons ”Ingen måltid utan ost”, om ej, ett tips från mig till dig. Älskar!

  5. Ska bli spännande att se din Style of the Week. Jag hade och behållit dom snygga See by Chloe skorna.

    Skön kväll till dig!

    Anita

      1. Ja, jag har liksom gått och funderat på det i dagar… att du är så lik ngn… och nu kom jag på det! 😀

  6. vad snyggelisnygg du var idag! undrar var du fått tag på den fina halsduken? har blivit lite smått förtjust i rutigt på sistone…hela winchester,- whiskey,-cigarr-grejjen tilltalar mig mer och mer. måste skaffa mig ett bibliotek…med massor av slitna böcker om svår kärlek och poesi. och en sån där asful tiffany-lampa…för en sån blev jag kär i när jag satt och såg på Gilmore girls för alldeles för länge sen…
    ehehe ja alltså god kväll då =) slutar pladdra prick NU!

    1. Tro det eller ej – från IKEA! Är inte ens säker på att det är en halsduk 🙂 men den funkar ju skitbra som det!

      1. hahaha det är ju en filt ju! och precis den jag har slängt i soffan! sitter här och ojar mig över vad fin den är på dig…och så sitter jag själv inlindad i exakt samma grej! hehe

  7. Åh, vilken lovely lördag! Och vad du är snygg i din out-fit, så himla cool (på ett bra sätt) 🙂 men snälla, kan du inte tipsa om det snygga läppstiftet? Har letat och letat efter exakt en nyans som det, skulle uppskatta det så mycket:)
    kram

  8. Nä men vad är det jag ser? En skitsnygg tjej i mina hemtrakter!
    Kläderna dina är lovely och Märtas likaså. My favouriteplace.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg