Att fortsätta att ösa på.

Jodå. Visst finns det vinster kvar!
Nu är det dags för bästa Noos att gå in och göra två personer very happy på lördag. I potten ligger nu nämligen två presentkort på 1000 kr styck. Crazy cat!

Noos har typ alla märken i världen så vinnarna ska nog inte ha några problem att hitta sig nåt tjusigt. Jag hade till exempel gladeligen slagit till på en sån här. Vad skulle du köpa? Bara att välja och vraka!

Dessutom tycker Noos lite synd om alla som INTE kan vara med på eventet, så de drämmer även till med en rabattkod till er allihop. Med koden molly2012 får ni nu 10% på hela sortimentet (ink rea – totti!) till och med söndag den 12/2.

Whoop whoop!

14 kommentarer till “Att fortsätta att ösa på.

  1. Emma, Emma, Emma har du sett Ewas vår kollektion. Jag DÖÖÖÖÖÖÖÖR… Shitt pommes frittes, Jag slår av.. aaaaugh det kommer göra ont i plånboken denna vår, men ack vad in i helsikes vacker man kommer vara. Här har du länken, titta och döööö lite, titta och dröm lite, titta och planera lite.. http://www.ewaiwalla.se/ss12.html

  2. Oh My!!! Helt Oootrooligt! Det är bara såå super att det är så mycket vinster, o att det kommer in fler… Ska bli såå spännande att se vem som vinner vad. Vad jag ser fram mot denna helgen :-))))

    Ser fram mot att få träffa alla goa människor också vá klart!

  3. Spännande och med fjärilar i magen! Imorgon åker vi mot Malmö… Nu ska mammorna få egentid 🙂
    Men attans lite klädångest har jag allt…

  4. Snart dags, bara en enda jobbedag till, sedan dagen jag väntat på så länge! Kommer du ihåg hur det började 🙂 Det gör jag… Och det var sååååå långt till februari…. Men tiden går verkligen fort, oavsett om man är lycklig eller inte 😉 Men dagen som fått mig att hålla huvudet ovanför vattenytan är snart här – oavsett om jag vinner något eller inte – jag kommer vara en Happy Hippo iaf!!! Ses på lördag!

  5. Tänk så knäckt man blir nu om man ”bara” vinner en bilresa eller än värre inte vinner ngt alls.. Haha
    Det är ju ett bra pris men nu när man har sett de sista priserna du har raggat ihop så döööör man ju lite.

    Gud vad jag längtar tills i övermorgon!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg