Att börja med bildkavalkad 1.

Det började med att fru Sederblad kom med hästbussen och hjälpte oss att baxa in 180 goodiebags. Det är en jäkla massa påsar. Vi fick stapla dom på varann så gott det gick och be en stilla bön att de inte skulle välta.

Jag sprang som en yr höna hela förmiddagen. Upp, ner, fram och tillbaka från restaurang och Börshus. Karaoken skulle kopplas in, Limhamnsbomber hämtas, påsar gömmas, panelen enas och tider hållas.

Jag hittade Marys skrev, och Ranelid började föreläsa. Jäklar vad bra han var.

Och sen var det dags för Claudia och Tant Vera att hålla sminkkurs! Vi fick lära oss att vi borde kasta smink typ varannan dag. Det lät väldigt dyrt. Men flickorna blev tjusiga!

Och sen var det dags för Böddi att styla, men det missade jag nästan allting av för då var jag ute i restaurangen och fixade det sista. Dock var han väldigt pyntad och såg sooouper cool ut. Det krävs en hel del att pull off en outfit med bara en arm. Men han gjorde’t.

Och jag har inte alls så många bilder som jag skulle vilja, men återkommer med del 2 (le night) lite senare – jag har några bilder kvar i kameran, ett antal filmer (?!) och en himla massa minnen för livet.

12 kommentarer till “Att börja med bildkavalkad 1.

  1. Alltså jag tror aldrig att jag har sett någon soooupercool som Böddi! Och Laila var ju så vacker så att man fick dåndimpen!

  2. Vill se meeeer! Och veta vad som fanns i goodiebagsen, och höra vem som vann finaste priserna och se fuldans:-)

    Och du, TACK….Fuldanslistan är numer min officiella springlista. Det har aldrig varit så kul att springa som idag. Sprang om folk så snön yrde och flinade samtidigt som jag fuldansade i huvet;-) Grymt!

  3. Ni verkar haft en underbar kväll, tror jag har kikat in på alla bloggare som var med för att få en uppdatering hur dagen och kvällen gick… Vet att jag har kvällslektyr nu så jag får reda på allt smaskigt som hänt 😉

    ÅÅÅÅ by the way – det är ditt fel 😉 att jag har klickat hem ett par ursköna jeans…
    Hmmmm tror hämden är ljuv 😉 ha ha skämt å sido!

    Du är en amazing kvinna och ge bara mailadresserna till vinnarna så fixar jag the lamps

    kram

  4. Ser ut som en toppenkväll, hoppas på en ev repris!! Vad hade hänt med Böddis arm? Vad pratade Ranelid om? Jag är nyfiken i en strut!!!! Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg