Att säga tack.

Vilken dag igår.
Vad säger man, liksom? (trots att Ranelid säger att man inte får säga liksom).

Herregud så många kvinnor det var. Och herregud vad jag önskar att jag hade haft en chans att hälsa på precis alla. Men med samordnande och flängande och massor av folk så gick det tyvärr inte. Men jag hade så vansinnigt rolig; trots att jag hjärtat höll på att flyga ut genom fönstret när jag först öppnade dörren ut från salen och fick syn på detta hav av kvinnor, och trots att jag några timmar senare sitter hos Böddi och konstaterar att jag varit så stressad på morgonen att jag glömt ta på mascara och minsann gått au naturell hela dagen. Ha ha. Det var alltså inte nån form av ställningstagande.

Återkommer med bilder från gårdagen, men hörni.

Tusen, tusen tack.
Jag kan inte säga det nog; ni gjorde gårdagen helt fantastisk.

58 svar till Att säga tack.

 • Fröken Stök 3

  Tack bästa du! Tack för upplevelser och händelser, för att du samlat alla fantastiska kvinnor under samma tack, för hjärtsnörp och för en fantastisk dag och kväll!
  Tack, tack, tack!

  1. Cim 4

   Hörrudu Fröken Stök! Jag kan inte kommentera på din blogg och jag hittar dig inte på fejan. Rätta till detta ögonaböj! ;-)

 • Suzann 11

  Instämmer också, tusen tack själv! Vilket jobb du gjort och vilken dag det blev! Fantastiskt roligt och otroligt berikande att få träffa så många kreativa kvinnor, lyssna på Ranelid och samtidigt få lite flärdfulla tips. Och så goodibagsen! Och Limhamnsbomber!Du har tänkt på allt :) Ett bamsetack till dig!

 • Fru Sederblad 12

  Tusen tack själv för att du ordnade allt detta för oss! En fantastisk dag! Och så himla kul det var att få träffa alla tjejerna! Att få ett ansikte till vem som är vem och få nya bekantskaper. Häftigt. Och vilket party det blev!

 • Mary 13

  Tack själv vackra du! Det var såå värt att åka tåg 5-6 timmar ner till Malmö! Alla vackra (både själsligt & bildligt) kvinnor, alla skratt, alla förtroliga samtal, all pepp, all kärlek, all gemenskap och vänskap. Tack! <3

 • Bromans Bravader 14

  Emma, stort tack till dig som ordnade denna fina och lyckade dag.
  Gick och lade mig med ett leende på läpparna igår. Vilken dag, och så underbart att få träffa alla dessa härliga kvinnor som man tidigare bara mött i cyberspace. En dag att minnas!

 • frida 15

  Stort tack själv! Det var mäktigt, storslaget, fyllt av humor och vi skulle absolut göra om det igen. Fantastiskt vilken kvinna du är, inspirerade till och med till att mannen gästbloggade live under gårdagen. Tack igen!

 • Madde 19

  Tack själv Emma. Fick tyvärr inte tillfälle att säga det ”live” till dig igår, så jag gör det härmed nu. Så kul att träffa några man förut inte sett IRL. Ranelid cool, maten god, goodibagsen fina och jag somnade glad och trött. Klem från Limhamn

 • Ida 20

  Tusen tack för allt igår fina Emma! Har tänkt blogga om gårdagen men var skall man börja och hur sammanfattar man dagen? Det var så lyckat och kul! Och roligt att alla var så lättsamma och öppna och pratade med varandra!
  Hoppas du känner dig nöjd och stolt idag!
  Här hemma går jag om mumlar om limhamnsbomben, den var fantastiskt..maten också..
  Kram

 • Petra 21

  Tusen, tusen tack själv Emma! Vilken dag! Björn var ju så charmerande, han sa så många tänkvärda ord. Kvällen blev ju så lyckad också. Nya trevliga bekantskaper, jättegod mat, och vilken underhållning!! Var har du hittat dessa två dårar från Eslöv :)
  Du är helt fantastisk Emma!

 • Sofia Ramsfors 23

  Tusen tusen tack för en fantastisk dag och kväll! Sitter nu på tåget hem med ett nöjt leende på läpparna, trött men med många härliga minnen i mitt hjärta! Stor kram Sofia

 • Åse 24

  Tusen tack till dig Emma som gjorde det möjligt! Jag har träningsvärk i mina kinder idag efter allt skrattandet i går och gu va kul det va att träffa alla dessa underbara människor, fast det är nog ganska många man missat att prata med…

  TACK, TACK och åter TACK!

 • Johanna 25

  Näe Emma, det var du som skapade en fantastisk dag för oss andra! Det var länge sen jag garvade så mycket och Ranelid, vad säger man? Helt makalös dag och kväll! Stort tack och massor med kramisar!!!

  Johanna

 • Anna 26

  Med så fina ögon behövdes väl ingen mascara ;) Av de foto jag sett på dig från gårdagen (ja, jag surfade än hit och än dit för att få så mkt info som möjligt, en känsla av att nästan vara där) så var du strålande vacker.
  Du inser att qvinnsen kommer vilja ha detta event varje år, va? ;)

 • Malin - Stjärnflocka 33

  Åååå!!!!
  Åh, vad jag önskar att du gör om det nästa år!
  Åh, vad jag önskar att jag då lyckas komma med!
  Du är helt fantastisk! Vad roligt att det blev så lyckat! Och vad jag är glad att ”jag har” en Emma att titta in hos varje dag som gör mej glad! :)
  Kram liksom! ;)

 • Philia 34

  Grattis snäckan till den fantastiska succén!!! Visste ju att det skulle bli tip top & tokroligt och nu svider det såå att jag ”missade hela grejjen”. Men du henkar väl med till Oslo??? Pleeeease:)

  KRAM

  P

 • Adela 41

  En jättekram och ett jättetack för den helt fantastiska dagen du har ordnat!
  Så toppenbra allting och roligt att få träffa alla! What a party!=)
  Du är en amazing girl Emma!

  Kramar
  Adela

 • Jennifer 42

  Ni verkar haft det fantastiskt! Vad roligt det måste kännas och jag kan tänka mig att det är en skön känsla efteråt, för det kan ju faktiskt kännas lite smått stressande och nervöst när man anordnar saker, man vill ju så gärna att allt ska bli perfekt! Men jag tror att du lyckades med en riktigt toppenkväll för alla som var där trots att du inte han snacka med alla! Hoppas du får en skön avkopplande dag idag! Kram Jennifer

 • Linnéa 45

  Tack själv fina Emma! Det där gjorde du bra! Jag förstår om du blev lite överumplad av alla dessa kvinnor som åkt genom hela landet för din skull. Själv tyckte jag att det var såna fantastiska kvinnor där! Alla var så varmhjärtade och ”riktiga” människor :) Jag fick många nya vänninor och många fler bloggar att läsa!
  Bra gjort!
  Och jag ser fram emot boken du och Ranelid ska skriva ihop ;)

 • Elisabeth 48

  Väntar på lite kort ifrån gårdagens event :)
  Springer här fram och tillbaka och uppdaterar din sida… ja det är ju bra med lite motion men nu måste det hända något ;)
  Kram, roligt att det blev så lyckat!
  Elisabeth
  Snobben o Dennis

 • Too di Boo ♥ 50

  Tack för en minnesvärd kväll:) Bordsdamerna vid mitt bord har blivit de mest underbara Tre musketörerna för för mig nu och för alltid :)))
  ~Och vilket härligt hav av så snälla kvinnor som fanns med på Eventet..:))

 • a n n a 52

  tack för en helt fantastisk dag, emma – och alla andra som var där!
  jag har träningsvärk i skrattmusklerna idag :)

 • Katarina tvillingmamma 53

  Tack Emma!! Så galet bra detta blev! Tänk att du gjort allt detta för dina läsare, underbara du! Jag hade extremt kul igår o fick träffa underbara tjejer som gett mig lite träningsvärk i både mage och kinder. Idag bara ler man :O) O tack till alla som sponsrat till de fina goodi bagsen, känns som det varit julafton :O) Sitter i de gosiga strumporna o ska tända det goda ljuset nu. Hög mys faktor på denna dagen!
  Bamse stor kram till dig Emma.

 • Heléne 57

  Tack för i går Emma. Limhamnsbomben var to die for, jag som älskar vaniljmunkar blev totalfräsls. Dessutom är jag numera också lite kär i Herr Ranelid. Vilken man! & Goodiebagsen! Herregud kvinna vad du har fixat.

  Tyvärr var jag lite hängig och lite tonårsblyg så jag fyllde inte ramarna så som jag hade velat. Men det blir säkert bättre nästa gång. För ramarna fanns där definitivt! De var av renaste guld.

  Kram

 • Karin 58

  Hej Emma,
  bättre sent än aldrig. TACK! Vilken festlig kväll! Jag var en av de få som var med som inte hade blogg. Men när min fråga blev ställd till Ranelid, och det var första gången han tog en konstpaus, så insåg jag att det var ett tecken. Starta blogg människa. Så då gjorde jag det. Tack för inspiration, festligt event och att jag fick tummen ur.

Lämna gärna en kommentar