Att visa kvällen.

Ja.
Ibland säger bilder mer än ord.
Ranelid tyckte att NilsPils var vansinnigt festliga, världens finaste do:or sjöng bö bö bö bööö, drugorna hade teknikstrul (alltid ska det vara nåt, right?) men höll masken fint, själv har jag skrattat så axlarna värker och den utlovade fuldanslistan kan hittas här.

Om jag är nöjd? Jag är nöjd om de som kom är nöjda. Det finns alltid saker man kunde göra bättre eller kunde göra mer, men jag känner att jag gjorde så gott jag kunde men den tid och de förutsättningar som fanns. Och jag hade iallafall vansinnigt roligt, trots pirret.

(Och I shit you not;  Anhalt Annika gör en killer! version av Poison).

33 kommentarer till “Att visa kvällen.

  1. Jag var i alla fall nöjd, så det är en 🙂 Fortfarande lite purken över att Böddi tyckte det var onödigt med långt hår, men på ett sätt kan jag förstå honom. Och Malenami avslutade min kväll med att kalla mig Rapunzel, det vägde helt klart upp det hela!

  2. Fina bilder på massa fina bruttor! Men jäklar vad min frisör-rygg och fötter protesterar när dom ser stilettklackarna på den kvinnliga frisören på bilden! Hoppas innerligen att hon inte jobbar i såna jämt!

  3. Tack tack tack, du underbara kvinna!! Vilken dag och kväll!!
    Och tack till alla andra som jag träffade, för fina ord om min blogg och för hääääärliga gapskratt!!

    Stor kram till dig och alla!!!!!!!

  4. Tur att man hade några glas vin innanför västen när man plötsligt blev en av doorna!!!!

    Jag vill säga så här:

    Tack finaste Emma och alla andra supertrevliga tjejer som var där i går!

    Vilken dag!

    I morgon ska jag sätta mig i lugn och ro och läsa allas fina bloggar om eventet!!

    Kram Anna

  5. Emma – jag är beyond nöjd. Du hade ordnat en sådan fantastisk dag och kväll, och det var så roligt att få träffa dig och alla andra kreativa bloggerskor som finns därute. Jag har haft en riktig toppenhelg! Och goodiebagsen, herregud, vilka kvalitetsgrejer! Jag har redan fikat med té i nya koppen, mjölk ur Matteuskannan och doftljuset tänt. Ser fram emot att laga mat iförd mitt nya Walla-förkläde också! (Eventuellt ska jag ha något mer plagg på mig också. 😉 Eventuellt. Och Limhamnsbomberna – galet goda. Tusen tack för en underbar dag!

  6. Åh Emma, det var en helt fantastisk dag, jag hade sjukt kul och träffade så himla många roliga människor! Tusen tusen tack för att du styrde upp detta så fint. Sitter här och vältrar mig i goodiebaginnehållet nu, göttans!

  7. Nöjd? Det är förnamnet. Fantastico!
    Önskar att du kunde titta in i allas hjärtan och se all värme och kärlek. Jag tror att mitt liv har förlängts med många år, och mina skrattrynkor väldigt många fler!
    Igen, tack!

  8. Jag ska inte gräma mig mer över att jag inte var där. Nu vill jag istället veta allt!! Vad gjorde ni hela dan? Vad åt ni? Vad fanns i goodiebagsen? Och allt annat med!
    Så jag kan gräma mig lite i det istället..
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg