Att försöka återberätta mer.

Okej. Då ska jag försöka berätta lite mer om lördagen. Även om jag förmodligen inte alls är den bästa på att göra det då jag var så lullig av att hålla koll på allt att jag inte riktigt minns vad vi höll på med. Men nu ska ni få lite info till bilderna ni redan sett.

Goodiebagsen, ja. Det gavs ut två stycken. Om vi tittar på rena produkter så fanns där en kopp från Höganäs Keramik, liten glasbox (vitriini) från Iittala, något från Beach House (olika), ett förkläde från Ewa i Walla, Lisbeth Dahl-tossor från LunDesign, klämmor man fäster ihop strumpor med innan de tvättas (för att slippa det svarta strumphålet) från MyAqua, tvål från Fritsla Tyglager, kokossocker från Somanordic, ett välsignat tempelarband från Silke och tidningen Residence. Ovanpå detta fanns där presentkort och rabattcheckar till massa butiker – mer om dom sen. Sen stoppade Headorama ner en egen påse med produkter från Paul Mitchell. Länna Möbler kom även de farande med en kasse innehållande en Pop Phone, en kanna från Mateus och ett Durance-ljus. Hur galet bra är inte det.

Jag hade min lilla hejarklack med som hjälpte till på dagen med att dela ut, ställa undan, bära fram och lugna ner. Svåra Lena, Nelly, Carl-Otto och så Tindy. Utan dom hade jag nog dött litegrann. Och så Måns såklart! Vår konferencier. Bäst i världen.

Som vanligt fungerade jag jättefint på stress. Jag låste in mina saker i ett skåp, sen tappade jag bort nyckeln fyra gånger på en halvtimme. Sista gången gick jag bort med den till baren och bad dom hålla i den. Det var säkrast så. Mitt VISA-kort stoppade Svåra Lena i BH:n. Förmodligen inte lika säkert.

Sjukt mycket folk var där! När jag öppnade salsdörrarna för första gången fick jag dåndimpen. Men det var bara att ge sig ut. Först tänkte jag hälsa på alla men kom ganska snabbt på att det var omöjligt. Så istället fick jag gå runt och säga hejhejhejhejhej-hej-hej hej hej åt höger och vänster och attackkramas med såna jag tyckte mig känna igen och ropa åh! en man! och slita fram kameran varenda gång jag såg en man i folkhavet (vilket var typ två gånger). Och så skulle jag prata med journalister, det hade Carl-Otto bestämt. Fina Sara (som la tarot) hade med sig ett kort från sin sambo som är mediatränare där det stod en massa punkter på sånt jag inte fick göra. Jag höll så hårt i det kortet att det var alldeles svettigt, och så visade jag upp det för journalisten och sa titta, nu vet jag vad jag inte får säga. Han såg inte så imponerad ut. Han spanade nog mest efter Ranelid om vi ska vara ärliga.

Ranelid, ja. Så vansinnigt bra han var. Det finns däremot inte en chans i helvete att jag ska kunna återberätta vad han sa. Har ni nån gång sett honom live förstår ni varför. Det enda jag kan säga är att det var magiskt, att han är bättre än ni någonsin kan föreställa er och att jag nånstans fick ett erbjudande om att bli jagad av honom på ett löpband (under förutsättning att jag var iförd långkalsonger, bara det liksom). Är det någon man vill bli jagad av på ett löpband så är det väl Ranelid. För honom skulle jag kunna springa säkert en kilometer, eller så. Lite drygt, iallafall.

Jag fann mig tillräckligt för att filma en snutt:

Därefter bjöd jag på Limhamnsbomber, men de har jag inte fotograferat för då stod jag och flinade mot Ranelid och försökte berätta hur glad jag var att han kom. Men jag tror att jag har gjort ialafall 100 pers hooked på såna nu.

Sen var det sminkkurs med Tant Vera och Claudia!

De gjorde en dagsminkning på Milott och en kvällssminkning på Sofie. Iförda stilettklackar, såklart. Det enda jag kunde tänka på var dock hur förbaskat lik Tant Vera var en tjej jag känner. Version längre bara.

Sen kom min Böddi! Här var jag ju dock tvungen att springa till restaurangen, så jag fick inga kort på underverket. Han fluffade till Malena nåt kopiöst i håret, var sådär sjukt fräsigt klädd som man bara kan vara om man är polare med Duran Duran och hade med sig den snygga hårstylisten Laila som ni ser här ovan. Jamen kolla på henne! Hon ser ju ut som en trollkarlsassistent! Älskar’t.

Och sen bröts dagsaktiviteterna, något försenade, och alla begav sig iväg för att pynta sig/dricka vin/göra ingenting. Jag tog med mig de vackra flickooorna Inredningsfrun och Fru Sederblad till Böddi för deras styling som de vann. Malena och Anhalt Annika hängde också på. Men mer om det i nästa inlägg!

Vi ska ju inte trötta ut er.

27 kommentarer till “Att försöka återberätta mer.

  1. Älskar att få se bilderna och minnas, för nog är man ganska så omskakad & lycklig såklart efter att ha fått vara med. Och jag kan inte annat än hålla med om Ranelid, sa det till min karl, att jag kan nog inte återberätta en enda mening men på något viss så finns känslan där. Tack igen Emma, du fixade det galant!!

  2. Hörde av Rebecka att det var toppenroligt. Hade väldigt gärna varit med men jag har precis snubblat över din blogg så jag var sent ute.
    Du verkade ha ordnat allt jättebra, tycker jag. Lite intresserade av vilka tips det var du höll i handen. Vad får man absolut inte göra och säga när man pratar med journalister? 😉

  3. Härligt att ni har haft det så bra! Jag tittar på bilderna och njuter. Jag la även en beställning på di däringa strumpklämmorna nu (dom som fanns i goodiebagen), för efter att ha stått i källaren i för miljonte gången och förundras över att det finns så olika nyanser av svart, så kom tipset om strumpklämmor som en skänk från ovan, tack för det. Min glamourösa vardag kommer att få en fin touch av dom 😉

  4. Hihi se där jag fastnade på en bild 🙂 Synd bara att mannen står gömd bakom.
    konferencieren var kanon bra, stort plus till honom (väldans trevlig var han)

  5. Emma! Tack tack tack!
    För en underbart härlig, trevlig, rolig, fantastisk och suverän dag. Det var länge sedan jag skrattade så mycket och hade så kul. Allt var så i i bomben välordnat och bra. Tack för superduperfina goodiebas (tack alla företag oxå :)) som jag fortfarande sitter och ååååh:ar mig för. Tack för att du samlade ihop alla dessa härliga människor, all rolig underbar underhållning, god mat, överraskningar i alla former och att du var där.
    Och tack till dina underbara vänner som var hur härliga som helst.
    Jag skulle hålla på hur länge som helst…
    Ja helt enkelt TACK! för senast 🙂

  6. Ja ni verkar onekligen ha haft en grymt lyckad dag och kväll!
    Emma, jag är grymt impad på din ”fuldanslåtlista”, det var som om jag satt ihop den själv 😉

    1. Jaaaa visst var hon?!?!
      Jamenar bara att hon sedan säger att det tar henne tre minuter att fixa denna fantastiska frisyr gjorde ju att hela hakpartiet gick ur led på en.
      🙂

  7. Tack fina du för en sån rolig dag och kväll 🙂
    Förstår du är helt slut efter ett så stort evenemang 😀
    Men vi hade en toppendag!
    Middagen var så oerhört god! Å Limhamsbomberna, my gooood 11st /dag?
    Det e jävligt bra jobbat hahha 😀
    Stor kram till dig, du var vacker som en dag!
    Tack <3<3<3

      1. Attans, då måste mitt trillat ut för jag hade inget i mitt kuvert :O( Jag var kanske lite ivrig & hetsig när jag öppnade det.. lätt hänt när man har fått en goodiebag som dessa :O) Världsbäst!

  8. Emma, så glad att du fick nytta av det. Tarotläsningarna gick över förväntan. En liten succé mitt i den stora, skulle jag vilja säga. Tack!
    / fina Sara med mannen som är mediatränare

  9. Tack återigen Emma. Jag är så tacksam att jag fick vara med på denna härliga dag. Så många fina tjejer man fick träffat :O) All cred till dig som handplockat ihop denna underbara dag o kväll, priceless helt enkelt :O)) O nu, nu kan du slappna av och andas lite lättare igen.

  10. Todd o Anni har berättat vilken
    underbar kväll deras mamma fick vara med om
    med alla fina presenter och duktig Ranelid osv
    kul idee´kanske en mormor få haka på nästa gång…ha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg