Att göra nåt bra av det där med nätverk.

Nu har jag en riktigt rolig grej åt er må ni tro!

Jag pratade med en bekant till mig idag som har ett större bolag, och han var på jakt efter nån duktig designer/grafiker som skulle kunna ta sig an loggan till ett av hans bolag och frågade om jag visste någon jag kunde rekommendera. Och när jag som bäst funderade på vilka jag hade i mitt nätverk slog det mig att jag har ju för tusan ett ännu större nätverk än jag först insett. Här. Med er.

Och jag vet att här ute i bloggvärlden finns det ju hur många fantastiskt kreativa kvinnor (och män för all del) som helst, som kanske inte arbetar professionellt med grafisk design men som är minst lika kapabla att göra snygga loggor ändå.
Så jag föreslog er. Och de sa ja.

Så nu är det ”tävlingsdax”, minsann!

Ovan ser ni loggorna till de två bolag han har.
Loggan åt vänster är han nöjd med. Denna är alltså bara med för att visa något de tycker om. Loggan åt höger tycker han däremot inte alls om, och det är den han vill ha en ny.

För att läsa vad bolaget håller på med kan ni titta här. Utan att styra er för mycket kan jag berätta att de är ute efter något som känns lite mer tidlöst och mycket mindre elbolag.

Och vad får vinnaren då?

Förutom äran och ”sin” logga hos ett schysst bolag får vinnaren 7000 kr i presentkort hos valfritt ställe. Det kan vara presentkort hos en resebyrå, i en klädaffär, i ett bageri – vadsomhelst. Enda kravet är att det är ett ställe som a) tillhandahåller presentkort och b) tillhandahåller presentkort som går att köpa på distans (de kan liksom inte flaxa upp till Umeå och köpa ett).

Tävlingen pågår till och med den 1 mars 2012. För att vara med och tävla mailar ni in ert bidrag till mig på lindquistemma (snabel-a) hotmail.com så sammanställer jag och skickar det vidare.

Juryn består av tre personer från bolaget. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

Heja er!

47 kommentarer till “Att göra nåt bra av det där med nätverk.

  1. Men så underbart kul. Sitter själv och jobbar med förberedelser inför ny skobutik/webshop som också saknar logga. Kanske läge att lägga upp en liknande tävling i sommar, förutsatt att någon är sugen på presentkort på skor och äskor m.m. i webshopen i fråga vill säga?

    1. Om man går till en firma, ja, eller om man jobbar med grafisk design. Men för nån som gör detta som en kul grej utöver sitt vanliga jobb tror jag 7000 kr är tillräckligt 🙂 Jag hade lätt försökt snajda ihop en logga om jag fick 7000 för den *s*

  2. Men vilken grej Emma! Hur kul som helst!
    Ställde en fråga till dig inne hos mig som svar på sneluggen. Titta på den, fundera på det. Jag har fixat så du kan få följa med på en lunch och få en push in i kanske lite bra kontakter. Om du vill, bara precis om du vill!
    Kram

  3. Ja, där försökte man få ihop en logga i tanken men det ville sig inte riktigt! Fairview, med förstoringsglas och kikare eller nåt…..haha.
    Njaeee, jag satsar på kokboken istället, för det kan jag nämligen! Vilken är sista dagen, Emma? Jag har ett par 10-poängare som alltid går hem på mina bjudningar!
    Kram

  4. Shit va kul, det här ska jag verkligen haka på! Ska bara försöka få lite tid..planering..planering!! =D Är det någon speciell stl man måste göra loggorna i? Format osv när man sparar dom? Kan man skicka flera loggor eller bara 1?

    Kram på dej!

    1. Skicka hur många du vill och upplösning etc är ju inte så noga nu när de bara ska visas 🙂 Vilket format som helst (jpg, pdf osv).

      Kram

  5. Hej Emma!
    Jag undrar om de kan tänka sig ge ett presentkort för en resebyrå i England? Själva betalningssättet blir ju detsamma om man betalar för presentkortet på nätet…

    Mvh Lisa

  6. lämnar med varm hand över detta till de som kan..själv är jag totalt värdelös när det gäller datorer…har för fasiken precis lärt mig surfa runt…..men jag lär mig mer och mer och det finns annat som jag är en riktig hejjare på att göra..sy,sticka,virka,måla tavlor,snickra,tapetsera,skriva vackert…………jajja ni fattar..lycka till i tävlingen

  7. Eller så lägger man ut tävlingen på http://www.logosauce.com så får man för kanske 200 dollar flera som lägger ut förslag som dessutom gör det ofta, man lägger bara in en beskrivning…Så vänner, 7000:- är bra prös!

  8. Jag fick inget svar på min fråga så jag ställer den igen. Ska det endast stå Fairview i loggan eller Fairview Consulting eller något annat?

    1. Oj sorry! Så som det ser ut idag står bara Fairview med, men det är upp till dig om du vill ha med Consulting 🙂

  9. Vad roligt, håller på för fullt att knåpa ihop en logga. En fråga, får man lämna flera olika bidrag?

    1. Så fort den är utnämnd! Men jag tror att detta kan ta lite tid, är ju ett stort beslut för ett bolag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg