47 kommentarer till “Att få poletten att trilla ner.

  1. Hahaha ja, katter dem är intressanta! Vi har tre katter och tre hundar. Det bvlir ett väldans liv när katterna är busiga och far runt och leker med varandra. Särskillt när de försöker busa igång hundarna. Hundarna tycker att det är lite orättvis att dem får skäll när dem jagar katterna när det är katterna som började. Ibland känns det nog rätt snarlikt det här med barn och djur…

    Men det är lite kul att bräcka folks fördomar. Säger man att man har katter och rottweilers är det många som inte kan hålla sig utan frågar: Men äter inte rottweilers katter? Barn? Människor?

  2. *Skrattar* Jag vet vem som vinner…

    Vår 49 kg;s Snygging har inte en chans mot katt-tanterna. 20 vassa klor sittades över nosryggen samtidig som kattens käftar borrar sig djup in i skinnet. Snyggingen har försökt några gånger… men fiiiattan vad han får igen och nu är han fostrad av två gamla katt-tanter. MEEEEEEN…spanar det gör han och spana det får han… men jaga dem DET vågar han inte.

    Må fredagsfantastiskt

    *KRAM*

  3. Geeez! Hade det varit mina grannar hade jag fått gå dit och berätta att om de vill ha sin katt i livet i fortsättningen så får de hålla katten hos sig… Dina vintisar är säkert lite mer snälla och domesticerade än mina för här har vi ihjäl allt som är lurvigt och springer. Än så länge inga katter som tur är, men det har allt strukit med ett par harar pinsamt nog.

    Men åh, det finns ju knappt något vackrare än en vinthund som precis har fått syn på sitt byte och ställer sig i startposition! ♥

  4. Coola coola!! Hon ser ut som en surikat, så himla lustigt! Min skulle aldrig kunna bli så rak i ryggen! Men iofs, han skulle inte kunna stå upp så heller…! Däremot så lägger han sin vikt i huvudet i sängen på morgonen (bild finns i bloggen idag 😀 )

  5. Vår granne skaffade katt förra sommaren. Vår Lussemaja var helt galen i den där katten & spejade & spanade på honom jämt!
    Men nu är hon tillbaka i soffliggarläget igen 😉

    Ha en fin helg!

  6. Inte lätt att vara så nära men ändå så långt ifrån! Jättefin hund och underbart fin baby har du. En fråga, kan man få receptet på chillisoppan också? Låter som en jättegod kombination. Tack på förhand

  7. Hihi så söt hon är! Då är det ju klart väldigt intressant att kolla ut och ha koll på vad den där katten gör ;).
    Ha en trevlig helg!

  8. Helt underbart foto!! Tänk vad som går genom huvudet på våra fyrbenta när dom ser katter.
    Vir lilla toy pudel pojke fattar inte att det är katter tror jag, han gnyr & vill leka. katterna fräser & sticker ju som en avlöning & han står besviken kvar *haha*

    Nu fattar han inte heller att han är en LITEN hund, för hade han träffat Tant & Toka hade han hoppat & jobbat järnet för att få igång lek med dom.

    Våra gulliga håriga vänner.

    Glad Fredag till dig

  9. Jag tycker du ska flytta på allt i fönstret och bädda upp där med lite filtar så hon har första parkett på kattspaning och sen en dag råkar du öppna fönstret. Moahaha

  10. Ha, ha, ha! Vinthundar…. 🙂 Skillnaden hos oss är att Tintin står på bakbenen vid trappen och tittar efter våra egna katter (som aldrig kommer lära sig gilla Tintin =grind för alltid)

  11. Oj vilken ståtlig pose 🙂 Hon ser ut att vara två meter lång!
    Önskar dig en skön fredag och en mysig start på helgen! Kram

  12. Är det en stjärnpläd som ligger där så haphazardly slängd i soffan? Var skulle man kunna tänkas få tag på en sådan där stjärnpläd för någonstans? I love stjärnor!

  13. Härliga bilder, förstår precis vad hon tänker. Mina hundar jagar iväg katterna direkt om de mot förmodan skulle ha glömt att det bor två kattjagande hundar på gården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg