Att supporta sin lokala Björn Ranelid.


Bild: Malenami

Ja, okej.
Låten är kanske lite… eh… märklig? Men det har nog mest med den där nittiotalskänslan att göra, och den (väldigt söta) tuggummiflickan som skuttar fram och slänger med håret och rynkar på näsroten i tights.

Herregud, för Björn hade jag också skuttat i tights framför en miljonpublik om det hade behövts. Eller långkalsonger.

Så skit samma.
Märklig låt eller inte, imorgon röstar vi systerligt på Björn, okej?

Sen kan ni rösta på vem tusan ni vill efter det. Nån med paljetter och vindmaskin eller vad ni nu gillar. Och nej, det spelar liksom ingen roll om han så skulle spela bongotrummor och piska sig själv med måsfjädrar imorgon – vi ska rösta. Allihop.

Taget? Bra.
Tack.

38 kommentarer till “Att supporta sin lokala Björn Ranelid.

  1. klart ranelid ska ha min röst – fast han hade nog fått fler av mig om du hade sprungit där i långkalsonger 😀

  2. Hörde en intervju med honom på RIX i bilen och ojojoj jag log hela tiden 🙂 Kunde inte låta bli att tänka på lördagens föreläsning, såg liksom framför mig hur han satt och stutsade på stolen 🙂 för stilla kan han nog inte va…
    Lite odd är den allt låten men kan vi gilla odd molly så kan vi självklart rösta på odd låt 🙂 Här är en given röst!
    Förresten… jag tycker klart att du ska ta den gröna klänningen från Folk! Den ser attans skön ut.
    Ha det bäst! Åse

  3. Ajdå! Jag bryter mej ur länken och måste nog säga att Ranelid absolut inte får min röst.. då röstar jag hellre på Timotej, och det säger inte lite det. Men rösta ni på, för roade blir vi, fast på olika sätt.. 😉

    1. Jamen du kan ju göra båda! 😉 Om du stödröstar på Björn kan jag stödrösta på vilken blomma du vill! Kram

  4. Vi röstar normalt sett aldrig men helt klart är att imorgon ska Elias få ringa in och rösta på Björnen vare sig han vill eller inte 😉

  5. Efter att ha träffat honom i Malmö har jag ju helt ändrat uppfattning. Eller jag hade ingen direkt uppfattning om Ranelid. Hade inte läst hans texter, nu har jag det. Och jag visste inte mycket om den mannen heller mer än att han var väldigt brunbränd och såg oförskämt fräsch ut hela tiden.

    Men nu ligger hans bok bredvid mig på nattduksbordet och jag tycker han skriver helt underbart.

    Så OAVSETT om låten är bra eller dålig röstar jag på Björn. Det är väl så klart vi gör vi som var där. Klart han måste få vårt stöd.

    Han ska väl med på båten också 😉

    1. Förresten, du kanske kan övertala honom att köra en vaginamonolog istället. I så fall har han definitivt min röst. Flera gånger om faktiskt.

    1. Jag röstar. Och hoppas dessutom på en tonartshöjning. För det har varit dåligt med bra sådana i år.

        1. Hörlurar till Ranelidska och eurodisco, tror du jag är straight eller?

          Det hade ju inte varit lika kul om jag hade frågat: ”Hur går det i melodifestivalen”. Då hade Björn svarat: ”Jag harrrr fått den härrr frrrågan tjugofyrratusen gångerr sedan den 23 i 1:e.”

  6. Hahaha.hm njäee. Jag kan ju faktiskt skylla på det faktumet att jag inte var på eventet (som jag iofs fortfarande grämer mig över) Så då behöver jag inte rösta då… hihi
    Kram!

  7. Klart jag ska rösta på Björn. Min bild av den mediala Ranelid har förändrats radikalt sen jag hört och sett honom live. Han har ju rätt i att han ”förvrängs” en hel del av journalisterna som skriver om honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg