Att fotografera lite till.

Jag fotograferar vidare för Nordljus här hemma, men idag är det så kallt att jag inte ens funderar på att ställa mig i tvättstugan. Finns inte en chans. Dessutom är hela grannfamiljen hemma idag igen (är det sportlov eller?) och jag tycker väl liksom att jag har gett min beskärda del av underhållning för ett tag framöver.

Så jag får försöka vara kreativ och göra vad jag kan med de rummen jag har, men det blir mer och mer tydligt – jag måste ha en studio. Inte ett rum som jag gått loss i med häftpistolen och ett gäng lakan, utan ett riktigt utrymme. En tom lada med stora fönster och breda golvtiljor, till exempel. Jomenvisst. Man ska sikta högt. En lada ska väl inte vara så svårt att trolla fram i trädgården kan man tycka.

Och en ponny! Jag vill ha en ponny också.
När vi ändå är igång.

38 svar till Att fotografera lite till.

Lämna gärna en kommentar