Att ha en dimmig tisdag. Och en efterlysning.

Det är murr-burr-väder ute och jag drar fram den tjockaste pläden och parkerar mig med Silkesapan framför Nyhetsmorgon och försöker analysera nattens drömmar (då vi hyrde en sekelskifteslägenhet med ”vampyr-romantik” och jag gifte mig på Mallis med Luciatema).

Idag skulle jag egentligen stampat fram en ny tåblåsa med Svåra Lena på åkern men jag hinner inte (alla dessa hemliga möten ni vet) så det får bli nästa tisdag istället. För att kompensera får jag väl dra på långkalsongerna och fuldansa här hemma. Ni vet ju hur fancy jag är då.

Och just det, jag har en efterlysning också! Kan Anette som vann presentkortet hos TINTIN på eventet prettyplease maila mig? Vi behöver lite mer uppgifter.

Så. Nu har vi nog morgonavhandlat allt, va?
Nu äter vi frukost istället. Jag ska bara först ta mig an ett nyanlänt mail med rubriken ”WE JUST WANT TO HELP YOU LOOSE YOUR VIRGINITY”. Låter spännande.

12 kommentarer till “Att ha en dimmig tisdag. Och en efterlysning.

  1. En sån start på dagen…:) där har de nog missat lite… vi alla vet ju att det har du ju fixat bra själv 😉 det finns ju ett litet bevis på det!

  2. Haha, du sänder väl mailet vidare till svåra Lena och alla dina andra vänner!
    Någon fuldans i långkallingar är inte nödvändigt om du berättar lite om dagens möten 😀

    Fin dimmig bild, härlig tisdag på dig!

    KRAM”

  3. HAHAHA! Tänk om en annan kunde få så fina erbjudanden till mailen. Men det klart, något ska man väl ha för att man driver en stor blogg 😉

  4. om man ändå fick sånna mail…jag får viagra-mail och ”How to enlarge your penis” börjar undra hur fan det gick till…ser min mail så manlig ut….va fasen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg