Att vänta på ljus.

Just nu sitter jag och Silkesapan och väntar på ljuset. Jag behöver det för att kunna visa vardagsrummet lite bättre än igår – men än så länge är det mulet morgonljus så vi roar oss med Nyhetsmorgon och frukost så länge.

Flickorna är som vanligt slöast i världen och ligger vältrade där uppe och drar djupa suckar och lyfter bara på huvudet då och då för att spana ut genom fönstret. Det där salukilivet går inte av för hackor. Man kanske borde anamma det lite mer.

Men vi har det fasligt bra här nere, vi också. Jag har fått en bebis med oklanderligt humör och med mycket att säga, så det blir många skratt en morgon som den här och köket doftar rostat bröd och jag har hört att idag är en dag när solen kommer.

12 kommentarer till “Att vänta på ljus.

  1. Det ser ut som vår, det luktar som vår… det MÅSTE vara vår nu! Lillan har nya gummistövlar och galonisarna är leriga 🙂
    Härliga tider framöver.

    Ha en skön måndag!

  2. Låter härligt! Känner mig pigg och energisk idag och hoppfull- nu är det verkligen vår! Skall bli kul att se bilderna från vardagsrummet. Ha det gott idag! Kram

  3. Solen skoner obarmhärtigt genom de dammiga fönstrena. Men det är så varmt i luften att det blev trappsittarstund med morgonlatten. Very nice.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg