Att vara antagen.

Ooooo, nu är jag pepp! Fick nyss reda att på att jag blivit antagen till Novares och Veckans Affärers mentorsprogram vilket är heja heja och happy hippo så det bara skvätter om det. Såhär står det om programmet:

”Veckans Affärer och Novare Accelerate startar för fjärde  året succén VA/Novares Mentorprogram där Sveriges framtida ledare har möjligheten att få en av Sveriges mäktigaste profiler som mentor. Genom att konstruktivt dela kunskap och erfarenheter över generationsgränser,  är ambitionen att kraftfullt stärka unga kvinnor och mäns positioner i arbetslivet och bygga värdefulla nätverk med andra mentorer och adepter.

 Programmet riktar sig till unga kvinnor och män i karriären mellan ca 25-35 år som har målsättningen och potentialen att bli våra toppledare och nyckelpersoner. Målgruppen är unga män och kvinnor med höga ambitioner som idag är unga ledare eller specialister”.

Vad det i stora drag går ut på är att jag får en vansinnigt fancy person från näringslivet tilldelat mig som mentor, och så träffas vi med jämna mellanrum och diskuterar vad jag nu behöver diskutera för att utvecklas som ledare. (I mitt fall kommer vi förmodligen prata om hur jag kan göra mig av med ovanan att tycka att de flesta är idioter och att jag gör saker och ting bättre själv, hur jag kan använda entreprenören i mig i en roll som anställd – samt diskutera om jag någonsin kommer att kunna bli en förvaltare eller om jag helt enkelt får acceptera att jag är en katalysator och att jag trivs bäst som det). Vem jag fått som mentor har inte blivit officiellt ännu men jag har mina förhoppningar och håller tummarna att det blir den personen jag vill.

Och sen träffar man en massa andra ”adepter” och bygger broar och sådär, och efter ett år är man förhoppningsvis strået vassare än man är idag.

Japp. Det här är precis min kopp té.
Nu jäklar.

67 svar till Att vara antagen.

Lämna gärna en kommentar