Att ha pyntning pågår.

När man nyss har fått barn har man inte så många tillfällena att pynta till sig på. Inte här hemma iallafall. Det är ju liksom inte så att jag hänger på uteserveringar varje kväll i skyhöga klackar och ropar daaaaarling! åt folk.

(Jag minns ärligt talat inte ens hur man går i klackar. Det var år sen.
Men jag övar).

Så nu när det vankas något som inte innefattar att jag ska ha brösten framme (hoppas jag, har inte läst programmet förvisso) ser jag till att utnyttja det ordentligt.
Målar naglarna. Sprayar parfym. Plockar ögonbrynen.

Ska man på modevisning ska man.
Jag kan ju inte komma med bebiskräk i håret.

Det är förbaskat skönt det där ibland. Att få peta och plocka och spraya sig själv.
Att få vara ytlig en stund och gilla det.

18 kommentarer till “Att ha pyntning pågår.

  1. ha det jätteskoj.
    visst är det ljuvligt att få pynta sig & göra sig vacker …
    (tänker alltid på trollmor i trolltyg i tomteskogen när man säger att man ska göra sig vacker: ”nu ska jag göra mig vaaaacker” – hahaha)

    njut!

  2. Visst är det kul! Själva förberedelserna är nästan halva grejen med att komma ut, kan man passa på och tvätta mysbrallorna 😀

    Ha det så trevligt nu!

  3. Det är underbart att pynta sig och vara ytlig ibland. Kontrasterna blir stora. Sen är det rätt skönt att komma tillbaka till bebismyset.
    Ha en fin kväll!

    Kram

  4. jaa! och speciellt föna, krusa, locka håret, slänga på en eyeliner och lite rouge, för att sen springa till jobbet och se ut som ett yrväder och tvinga på en keps med hårnät på det burret =)

  5. Visst är det underbart med dessa små skönhetsstunder! 🙂 Jag brukar även lägga på en mask då och då, bara det i sig är avstressande och ansiktet mår så mycket bättre efteråt. Klackar ja… herregud… det var på den gamla ”goda tiden”… 😀 😀 😀

  6. Ahh jag älskar också det!! Det är bara det att när det väl är dags får jag aldrig lov att vara ifred. Döttrarna hänger över mig i badrummet och vill också ha rouge och vill också ha parfym. Naglarna hinner inte torka innan jag måste ordna någonting som bara inte kan vänta! Det slår aldrig fel… och naglarna blir förstörda. Jag brukar hasta ut genom huset med håret på ända och lite lagom svettig med andan i halsen… Puh!

    Kram Jenny

  7. Jag visst är det lite extra härligt när man får en chans/ett tillfälle att piffa till sig lite extra. Det där med klackar har jag lite svårt att komma tillbaka till tyvärr men så har jag i princip inte gått i klackar sen 2007.
    Hoppas du har en underbar kväll.
    Kram

  8. Älskar att vara ytlig, för annars kan man inte vara djup:) Jag hade ont i foten en vecka efter en sen kväll på klackar…hmmm inte så vältränad i klackar efter tredje barnet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg