Att se det gå så fort.

Hur kan det gå så fort? Nyss var han en vansinnigt arg bebis på neo-avdelningen med nålstuckna händer – nu är han en skrattande, nöjd liten människa som helst vill sitta själv och som förundrar mig varje dag. Ja. Det går knappt att greppa.

Idag ska jag planera vidare på det där eventet jag hintade om igår, förbereda mig för morgondagens mentorsträff och ikväll ska jag smita förbi Le Make som har modevisning och baluns. Och så ska jag se fram emot helgen när jag och min skäggige och silkesapan ska på lööööveweekend i Simrishamn och äta vansinnigt god mat och bara lulla runt.

Just nu är det fantastiskt, det där livet.

Och hörni, såg att det var kampanj på de sjukt snygga DAY-väskorna jag skrev om nyss! 15% med DAY BAG. Tror det gäller till och med imorgon.

24 kommentarer till “Att se det gå så fort.

  1. Ja i barnen ser man hur rasande fort tiden går… Själv kan man få för sig att den ibland stannat för en själv 😉
    Men väntan på att få veta om dina spännande eventplaner går alldeles för sakta enligt mig.. 😉 Du kanske behöver lite hjälp?! 😉

    Härligt med löööveweekend!

    Kram Tess

  2. Man kan inte annat än att älska dessa krumma ryggar där de sitter och vinglar! Mina galenpannor till döttrar kröp redan vid fem månader, huuuur sött som helst med en yttepytte som kröp omkring!
    Nu är mina småskruttar redan sex år och fyra och ett halvt. Hallå tiden. Och jag är fortfarande 30 som när första kom….. 😉

  3. Det går alltid för fort, Hade jag kunnat pausa tiden för Rakel hade jag gjort det för länge sen. Här i dagarna så ställde hon sig för första gången själv.

  4. Något som slår mig emellanåt är..har ni väldigt mycket pengar? 🙂
    Alltså jag menar, det verkar vara en hel del shopping och det verkar som att ni reser rätt mycket i alla fall inom Sverige. Skulle hemskt gärna också vilja kunna shoppa och resa så mycket, men ekonomin sätter likksom stopp för mig.

    1. Alltså, det är ju en fråga som är märklig att svara på. Men vi har det bra, har bra jobb båda två och har tagit hand om vår ekonomi. När jag jobbade la jag till exempel undan en summa varje månad som jag var gravid så att jag skulle ha exakt lika mycket pengar varje månad när jag var mammaledig som när jag jobbade. Det är jag sjukt glad för nu. Och vistelsen i helgen är bara några mil från där vi bor och den köpte jag på Groupon så det var billigt 😀

      1. Men gu vilken smart grejj! Så skulle man ju gjort. Sparat som en idiot under gravvotiden. Lyxigt att ha samma ”lön” när man är mammaledig! Hejja dig Emma!

      2. Bra där! Jag sparade också undan under graviditeten men det hamnade i reskassan – det är ju så livet är, man gör olika val och lever efter dem.

  5. Jag längtar både tillbaka till tiden då barnen var bebisar och längtar till den tiden då dom är större och börjar följa med kompisar hem. Man skulle också kunna säga att jag längtar till att få följa dom genom livet och se hur de utvecklas. 🙂
    Att se barnen utvecklas är så otroligt skoj.

    Så fin lille Leo är. Underbaring!
    Kram

  6. Jag förstår fortfarande inte vem den stilige 22-åring är som kliver innanför dörren och ropar ”hej mamma”… Jag ser fortfarande den lilla lintotten med hängselbyxor framför mig. Den lille som berättade om allt han varit med om och allt han ville göra. Vart tog dessa 18 år vägen… från hängselbyxorna till coolaste killen???

    Håll i känslan och njut av varje sekund.

    *KRAM*

  7. Åååååh Simrishamn… Vi hade en lööv-weekend där på Hotel Kockska gården samma helg som Kronprincessan och Daniel gifte sig. Så superromantiskt, mat var helt onödigt, vi var för tokkära för att äta…
    Och vi längtar dit igen, en repris kommer…
    Hoppas att ni får en lika mysig upplevelse!

  8. Vilken söt bild på Leo. Ja, shit vad det går fort alltså. Du verkar leva ett skönt liv och har lagom mycket distans till dig själv, det är nog det som gör den här bloggen så bra 🙂

  9. Visst är de underbara. Har min lilla granne Svea som blev 8 mån i måndags att snusa på.
    Idag ska hon få välja leksaker som mina killar hade när de var små.
    Tips till dig om ni ska till Simrishamn, åk till Knäbeck och haväng där är underbart nu. Där skulle du få ljuvliga foton.
    Vi var på Brösarps gästis i helgen det var urmysigt. Hade bokat date med taro Sara och fick en jättebra läsning av henne. Vi tog även en vända till Kiviks musteri och köpte med oss go dricka.

    Kram Kristina

  10. Satt precis igår och förundrade mig över samma sak. Där sitter hon nu i en barnmatstol med en morot i handen och gnagar på den. Hon föddes ju precis!

  11. Vet att du inte tycker om när man försöker ”bestämma” vad du ska skriva, men jag tycker så förfärligt mycket om ”saker som räddat livet på en-inläggen.” Om du inte har några egna i tankarna just nu, kanske du kan efterlysa och sammanställa? Skulle göra mig så glad.

    Stor cyber-kram!

    1. Den typen av inlägg måste jag vara på ett särskilt humör för att kunna skriva. De tar liksom en ganska stor del skrivarenergi 🙂 Men så snart jag är på det humöret poppar det säkert upp ett. Och jag tror inte att jag kan sammanställa andras rädda livet-upplevelser på ett bra sätt. De måste nog skrivas av de som upplevt dom <3

      Kram

  12. Tiden går fortare när man fått barn, nyss låg min äldsta tjej intill mitt bröst..så liten med sina ynka 2500 gram (nej hon föddes inte för tidigt)
    NU dansar och hoppar hon omkring med lillsyrran i vardagsrummet till Ranelids Mirakel.
    GAHHH stoppa tiden lixom…

    Berätta mer om Groupon, vad är det?

    1. Groupon är som Lets Deal och vad de nu heter 🙂 De har erbjudande varje dag som ex hotellnätter eller hårklippningar eller massage till reducerade priser. Livsfarligt eftersom det är lätt att ”göra klipp” men vansinnigt bra när man får tag på en hotellövernattning med middag för nästan inga pengar alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg