Att ha en kort vecka.

Och så blev det tisdag och lyxlirandet med alla hemma är över och vädret är ”uschigt” som meteorologen på TV4 så passande uttryckte det i morse, och idag vankas det babysim och veckan ska planeras. Det är en fancy vecka på gång; imorgon har jag telefonmöte om något businessigt som jag tror kan bli riktigt bra, på torsdag har jag först mentorsträff och invigningen av Edison Park med bästaste Rolf och sen på kvällen är det baluns på Glasklart inför förvandlingen av Triangeln.

Men först tar vi det lite lugnt här hemma. Måste ju landa i att det är vanlig vecka nu igen. Såna övergångar ska man inte hasta med, det är inte bra för nerverna.

13 kommentarer till “Att ha en kort vecka.

  1. Nix, du har så rätt och man måste ägna sig åt att bara njuuuta bebis också om man har en sånn och annars bara njuuuta stillhet ändå 🙂

  2. Ja du bissy woman ;-), ta’t lite lugnt innan stormen.
    Leo börjar bli stor nu. Fast han ser rätt liten ut där i pappas famn. Kram på dig!

  3. Jag gick från 0-100 i morse klockan 06.00. Nu är lovet slut och det är ingen mjukstart här precis utan dagen går i rasande tempo. ;P

  4. Haha, det hörde jag med, språknazist som jag är (man är ju inte redaktör för inte) men jag älskar när vädermannen pratar som om vi satt hemma vid mitt köksbord. Fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg