Att vara lätt att roa.


Jag vet faktiskt inte vem som tycker att det är roligast att Silkesapan har en tygkub på huvudet. Han; som försöker följa den med blicken tills ögonen liksom rullar bak i huvudet, eller jag; som skrattar så jag tjuter åt hans uppsyn.

Men det är sånt vi gör om dagarna, iallafall. Leker med en petflaska halvfull med bubbelvatten, läser Månen säger godnatt och staplar tygkuber på varandras huvuden.

Älskade mammaliv.

23 kommentarer till “Att vara lätt att roa.

  1. Sötis!
    Min lilla ärta har lärt sig att krypa in på toaletten i smyg och dra i toarullen tills hon sitter i ett hav av toapapper. Super festligt tycker hon.
    Kramis

  2. Lite roar småbarn heter det ju:)
    Min Nea har börjat stapla tygkubet o lika kul att riva dem! Hon har börjat pott träna o har sånt besvär att backa till o sätta sig på den..ser för roligt ut. Hon ställer den mot väggen så hon kan luta sig. Sen ska det applåderas o försöka låta kiss o bajs så hon fattar vad det är för rolig rosa skål:) hon blir 2 i juli! Ni har mkt roligt framför er o massa minnen o roliga bilder! Själv pimplar jag kaffe o löser korsord el så solas det ute när lillan sover!
    Så fint din man snickrar! Micke ska glasa in vår altan o får nog bli lite turer till Tomelilla o palmperson sen:)
    Kram kram

    1. Birgitta, jag och min kille Gustav brukar leka med sånna med hans dotter. Hon är så himla söt fina Disa, att jag nog kanske vill ha ett eget barn en dag. kanske.. Gustav gör allt så lätt och underbart. Kom från en relation med en man som ställde sina barn mot mig, det blev svartsjuka mellan hans mammor och vår relation. Inget funkade. jag fick ofta natta hans barn medan han ”jobbade”. Tillslut drog jag. Nu är jag i en lycklig relation som är jämlik, Gustav vill mig väl och vi solar ofta på vår altan utan några mammor som kommer och ska störa. Gustav vill inte heller vara med någonm annan än mig känns fint. Känns lite konstigt att vara lycklig för en gång skull. Slippa alla problem, ta hand om en mans barn som inte bryr sig om en. Mer än att äga en.
      Snart är det vår, av med tröjan säger jag till gustav och fram med tvättbrädan!

      kram kram
      /madeleine

      1. Vad trisst att det blev så m förra killen! Jag tycker du ska få barn en dag! Det är inte bara sockersött o va gravid eller mamma men du får så mkt! Hoppas ni får en härlig sommar m lilla Disa
        Kram

        1. Hoppas jag med! Gustav spelar fotboll så vi ska ner till halmstad till hans träningsläger. Gissa om jag kommer njuta, bar hud sol och strandbad. En hel sommar! jag skaffa barn en dag, med Gustav han är min drömkille! En sån som jag drömt i alla år! jag höll på att bryta ihop med Martin mitt ex, alla psykiska slag, allt drama. jag ville bara fly. Försvinna! nu längtar jag umtomlands med Gustav vill bygga upp livet med honom, för en gång skulle är jag attraherad av den mannen jag är ihop med dygnet runt.

          1. Nåogot jag aldrig sagt till Gustav men det jag värdesätter mest är att han älskar mig på riktigt. martin var bara med mig för att komma åt min pappas företag som tillverkar biogas, hörde honom säga det. Det var pappas pengar han ville åt och växa in i företaget. uteckla karriären. han förstod att var han med mig skulle det leda till mer framgång, mer uppmärksamhet, mer möten mer pengar.
            Det var främsta skälet att jag dumpade honom och att han var ett as och låg med sina es, som också dom ville åt min pappas pengar. han behandlade sina barn som saker och ägodelar som han använde mot mig. Tillslut sa jag allt till pappa. Pappa såg till att Martin fick lämna företaget och inte fick ett öre från oss.
            Gustav har aldrig brytt sig om vad jag jobbar med eller vad min familj för gör aldrig. På det har vi pratat om förlovning.
            Gustav skulle aldrig göra någiot för att skada mig därav älskar jag honom! fast det vet han inte om…

          2. Emma: jag vet. han var verkligen sjuk och galen. Jag glad at jag kom på attt han bara utnyttjade mig för pengarna och uppmärksamhet och spelade alla tjejer mot varandra. Det var hans största njutning. Det triggade honom. Dpå njöt han som bäst. han plan var att aldrig släppa mig för karriären såklart. SÅKLART.

  3. Haha! Så underbart. Själv försöker jag hjälpa dottern med en läxa om kolväten och deras eventuella påverkan på miljön mm. Om du tröttnar på att skratta loss kan vi byta lite 🙂
    Kram Malin

  4. Dagarna man minns som danske Mads hade sagt:-)

    Har tänk att du har väldigt mycket sol där nere i skåneland. Här på västkusten är det hagel som gäller just nu – angenämt!

    1. Här var snabbmakaroner (okokta, alltså!!!) i flaska poppis som bara den!
      Tänk att han fyller 10 nästa gång..?!? 🙂

  5. Hahaha… Låter som här hemma ungefär. Fast i stället för tygkuber har vi plastkoner som jag sätter på Minis huvud och sen när den trillar ner ska hon försöka sätta tillbaka den igen. Det går… sådär bra… 😀 Vi kan sitta så i en halv evighet, samma om igen.

    Underbara mammaliv. Japp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg