Att ha varit på företagarlunch.

Utanför Swedbank Stadium hade våren explosion, varenda träd blommade och gjorde att det, trots regnet, var så vackert att jag var tvungen att stanna upp och andas ett litet tag. Finns det något vackrare? Än det där?

Lunchen var otroligt bra. Jag hade bästa läget såklart, satt bredvid min mentor och mittemot Kenneth – Svenskt Näringslivs nya ordförande. Han har bara suttit på tjänsten i drygt fyra veckor, men verkar vara en sanslöst vettig man som jag tror kan åstadkomma mycket. Rolf presenterade resultatet av deras senaste enkätundersökning, det pratades om åtgärder och om hur man ska minska ungdomsarbetslösheten och diskussionerna gick varma runt borden.

Jag älskar den här typen av miljöer; erfarna, garvade entreprenörer som pratar bullrande och har så mycket kunskap som jag liksom bara vill dränka mig i.

Och nu är jag hemma igen med hjärnan full av idéer och försöker samla ihop mig lite inför kvällen. Och just det! Jag har skaffat Instagram nu, ni som efterfrågat det. Jag fattar ärligt talat ingenting men nu har jag det och postar bilder för glatta livet.
Attvaranagonsfru heter jag. Hoppas ni hittar mig.

28 svar till Att ha varit på företagarlunch.

Lämna gärna en kommentar