Att ha vuxenonsdag.

Och så blev det onsdag, och jag sitter i soffan med datorn i knäet och yoghurt i handen och laddar för en dag full av inspiration och vuxenaktiviteter. Först är det företagarlunch med Kenneth Bengtsson (ordförande för Svenskt Näringsliv) vilket jag är galet pepp inför och som nog pågår mer eller mindre hela eftermiddagen, och sen ska jag bara hem och byta om inför kvällen då Kiviks Musteri bjuder in på blogg-galej. Jag tar med mig Nelly såklart (hon ska väl ha nåt ut av att hennes bästa vän bloggar kan man ju tycka) och vet att där ska finnas flera efterlängtade bloggare på plats.

Regnet öser ner så nu måste jag gå och botanisera i garderoben igen (det där med vara-vuxen-och-business alltså, har ju inte laddat upp så mycket för det) för den outfit jag själv var vansinnigt nöjd med när jag hittade fungerar absolut inte i regn om jag inte vill klassas som smått galen, och det är jag tveksam till om jag vill när det är företagarlunch.

Hej och hå. Nu kör vi.

9 svar till Att ha vuxenonsdag.

Lämna gärna en kommentar