Att vara sur på regnet.


Blus och väska/Folk, skor/Principessa, kjol/Provrummet, skärp/Asos

Titta! Den här fantastiskt femtiotalsflirtande kreationen hade jag alltså tänkt strutta runt i idag och känna mig fasligt sekretarartjusig i. Och så regnar det. Hur tänkte vädret där? Som mammaledig tar jag liksom varje chans man får att klä sig i något annat än långkalsonger med gröt på, och vippig kjol med sekreterarblus var liksom det som behövdes, kände jag.


kofta/Skunkfunk, chinos/Circle of Trust, skärp/Ralph Lauren, glasögon/ See by us
Så det fick bli det här istället. Men med skor såklart. Fortfarande lite sekreterartantigt, men mer påklätt och mindre hej jag har fått vår-psykos. Tänk vad vansinnigt roligt det kan vara med kläder! Särskilt när man varit Tommy Körberg i nio månader och sen spenderat ytterligare sex månader med innan nämnda grötkalsonger. Och så har jag ett hemligt vapen!

Aha! Hur smart ser jag inte ut nu då? Va va va? Dessa tänkte jag slita upp och ta på mig om jag ska säga nåt om hur vi behöver en modernare lagstiftning kring turordningen och annat sånt skrytigt som jag snappat upp från Carl-Otto.

Så. Nu blir det företagarlunch! Heja heja.

26 kommentarer till “Att vara sur på regnet.

  1. Alltså jag är inte alls nöjd. Frisyren blev inte så bra imorse (har fortfarande svårt att få till snedbenan), kläderna jag hade tänkt ha på mig idag (för musteriettjoffset) kom jag på att det hade jag ku på ditt bloggevent så de gick bort och kvar fanns inte mycket, valde Ballerinaskor för det passade kläderna och promenaden till västra hamnen men det bar ett stort misstag – blöta skor och blöta byxor är inte skoj. Slutar det inte regna så kommer jag gråtandes till musteriettjoffset.
    Alltså jag är inte alls nöjd.

    Fast det ska bli kul att träffa dig, Nelly och alla andra roliga människor som kan tänkas vara där.
    Kram

  2. Känner precis likadant. Dagen började med sol i hjärta och sinne 🙂 Men nu har det plötsligt mulnat. 🙁 Varför?! Det kan ju absolut inte vara nödvändigt när det äntligen blivit vår…
    En klockren 50-tals outfit, blir som en ”karamell” att vänta på att få bära 😉
    Ha en bra dag!

  3. Inte alls bra när vädret sätter käppar i hjulet för det man har planerat. Men du hade ju en bra plan B.
    Hur som helst sâ blir det nog kanon. Du har ju triumf-kortet, supersnygga glasisar.
    Kul med galej ikväll ocksâ. Kikar in senare för att se om det kommit nâgra bilder.

    Hälsningar
    Yohanna

  4. Alltså Emma!!!! Du är ju sjukt snygg på översta bilden – du ser såklartbra ut på alla bilderna!! Men de m 50 tals kläderna är ju HELT outstanding!!!! Jag hade också varit sur på vädret om jag var du!!!! Tur du är så sanslöst trevlig i shysst o ödmjuk annars hade jag blivit sur på dig som ser så stunning ut!!!! Ha en kanon dag!!! Kram Lisa S i Hviken

  5. Glöm inte tuta på pappas hus- det ligger som näst sista hus innan Kiviks musteri på vänster sida! Kh Agnes Ranelid

  6. Oops, gick lite för fort, ser ju nu att du länkat. Skriftligt bevis på att jag behöver nya glasögen =)

  7. Måste tacka för alla härliga & inspirerande modebilder med länkar till inköpsställen. Tänk så mycket jag hittat tack vare dig!
    Enda problemet är att man vill ha allt, tänk vilket i-landsproblem 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg