Att äntligen kunna berätta.

Alltså. Jag hoppas ni håller i er nu, för äntligen kan jag gå ut och berätta om det där fufflandet jag hållit på med i veckor och nästan blivit tokig av att inte kunnat dela med er! Är ni beredda? Okej.

Det här är vår logga. Den sista veckan i maj åker nämligen jag, House of Philia, Malenami och Inredningsfrun till Turkiet och gör webbtv.

Jag veeeeeeet! Crazy cat deluxe!

Vad jag tycker är viktigt att berätta, och varför jag gör detta, är att ingen betalar oss för att göra det här. Vi har inget stort produktionsbolag i ryggen, inga löner, ingen budget från investerare (vi hoppas såklart på att kunna plocka lite affiliate på reklamfilm innan klippen, men ni fattar). Vi gör allting själv. Programidén är vår egen, varje avsnitt har vi själva kommit på, produktionen är helt och hållet vår. Vi gör detta med egen kraft, egen tid och logga/hemsida/film/klipp med hjälp av vårt kontaktnät – för att vi tycker att det skulle vara så vansinnigt roligt och för att visa att även inte-så-purunga-kvinnor bannemig kan. Och med stor hjälp av Solresor, inte att förglömma. Vi hörde av oss till dom och berättade vad vi skulle göra och frågade om de inte kunde hjälpa oss med en bra deal på resa och boende (det blir ju ganska dyrt när man inte bara ska flyga ner sig själv och familjen utan även ta med tre extra produktionsteamspersoner, så all rabatt är välkommen) och det kunde dom. Så den sista veckan i maj åker vi.

Förstår ni?!

Allting är möjligt, tjejer, bara man har en idé och lite, lite mod att genomföra den.
Det är verkligen det.

Allt om vad programmet ska gå ut på och vad vi ska göra kan ni läsa om på vår officiella sida här. På samma sida finns även intervjuer och lite annat smått och gott. Sidan är under uppbyggnad och kommer få mer och mer innehåll allt eftersom vi får saker gjort.

80 kommentarer till “Att äntligen kunna berätta.

  1. Guuud vad härligt det låter, grattis!

    Ja, allt är verkligen möjligt, så länge man verkligen vill och vågar.

    LYCKA TILL! =)

  2. Alltså wow, oj vad jag beundrar ert mod, er framåtanda och era underbara ideer. Heja er och tack för att ni/du peppar oss alla andra till att tro på oss själva och till att våga! Stort lycka till nu!

    1. Hmmm råkade skicka i förtid.
      Måste ju berätta att jag innan idag tänkte över hur jag skulle bekosta det här- Alltså hur ja skulle kunna vara med på det ni klurat ihop. Och hur jag skulle lägga fram för mannen att jag minsann skulle åka iväg en vecka för hans pengar och bara roa mig… haha. Gissa om han kommer uppskatta att jag kan följa hemifrån med bara uppkopplingen som kostnad 😉

        1. Perfekt! jag kom just på att skatteverket lovade mig en ordentlig lön till midsommar, så då gör det ju inget om man tömt reserverna 🙂
          Sign me up!

  3. Men herregud så jäkla skoj!! Ni är ju helt underbara 🙂 och inspirerande!!!
    Nu ska jag banne mej ta tag i det där som legat och gnagt i bakhuvudet ett bra tag. Du kommer få mail ikväll 😉
    Och så klart ett stort lycka till i Turkiet!

  4. Åhhhhhhhhhh va spännande och framförallt annorlunda. Så jäääävla crääääääzy ! Big lycka till och det ska bli kul att se!!!
    Kram

  5. Men åh vilken grej!! Hade jag aldrig kunnat gissa mig till…
    Får man fråga vart i Turkiet!? Kommer nämligen befinna mig där på semester 18/5-2/6! Ni kanske behöver en statist? Haha

  6. Åh va kul! Vilken grej!
    Jag hade inte tyckt att det var konstigt om ni fått betalt för att göra det!
    Att driva ett företag måste ju generera i att man får inkomster…
    Ska absolut följa er resa. Super kul.
    Go girl. Din härliga företagsanda är beundranvärd. Jag ska på ett företagsjippo nästa vecka. Kul men lite scary att gå dit själv. Men man måste våga!
    Lycka till/Anna!

    1. Nä, men å andra sidan – hade vi fått betalt/gjort det med ett produktionsbolag hade vi fått finna oss i att göra vad de tyckte var ”kul”. Nu får vi bestämma helt själv! 😀 Lycka till på jippot!

  7. Jag bara ÄLSKAR er idé!! Så galet bra 🙂 Kommer ni hinna blogga något under resan? Hoppas verkligen vi får se små smakprov redan då 🙂

  8. Jisses, vilken överraskning du låg inne med!! 😀 hoppas (och tror) att ni kommer få en helt underbar resa och ett minne för livet att ta med er :)!

  9. Det låter lite spännande även om jag inte riktigt fattar kopplingen mellan Turkiet och era bloggar.
    Har själv aldrig varit i Turkiet men ni får säkert roligt på er resa.
    Lycka till.

    Mrs G

  10. Haha… jag dog lite inombords nu. Så kul att jag gör nästan i brallan. Vill sjukt gärna se dig ta ett åsnekörkort, haha…

  11. Varför blir jag inte förvånad…?!?! Jo, jag läser bloggen 😉 Helt underbart! Kör så det ryker!!!!

  12. Vilken härlig inställning du har Emma till att allt är möjligt! Du inspirerar. Jag sträckläste din blogg här i veckan och jag är imponerad av ditt språk och din påhittighet. Du har i alla fall inspirerat mig att börja blogga (om än i liten skala). Tack för det och det ska bli spännande att följa er till Turkiet!

  13. Amen hallå, så galet, fantastiskt och alldeles underbart roligt!!!!!!!!!!!!!!!! Vad hade man inte gett för att följa med på den resan!!!! Fantastiskt!!! Kram Lisa s i Hviken

  14. Åh hej o hå!! Det hade jag inte kunnat gissat, men vad galet och roligt!! 🙂
    Det blir så fantastiskt som bara ni kan göra det till! Stort lycka till och ha en underbar resa!

    Många kramar

  15. men åhhh vad galet roligt och inspirerande!! jag är helt säker på att det kommer att bli toppen och en stor succé med sådana tjejer involverade. GRATTIS till er alla och lycka till önskar jag!

    kram Jenny

  16. Wow, vad häftigt! Verkligen roligt, för er och för oss som läser er, och förhoppningsvis för nya att upptäcka er! Lycka till!!

  17. Haha vilken fullkomligt fantastisk idé!!
    Count me in!!
    Jag kommer att definitivt att följa er och det är säkert…

    Kram, Katja

  18. Ja, vad roligt!!! Och häftigt! Jag kommer sitta som klistrad. Kul att det är just ni. Alltså du o Petra. Jag följer bara era bloggar inga andra. För att ni är bäst. Helt enkelt. Nu måste jag in o kolla in de andra två. Kul, kul. Ni är häftiga:o)

  19. Nu får man ta några dagar ledigt för att följa bloggen 🙂
    Eller så tar man ledigt i hela maj/juni och åker ner till TURKIET och kollar vad ni håller på med! Det hade varit roligt på riktigt (om Solresor.se hade läst dettta hade dom kanske låtit oss åka med och ta lite kort 🙂
    Kram på er alla – skall bli riktigt roligt att se filmerna 🙂

  20. Helt galet!! Men otroligt modigt och säkert sanslöst roligt!! Önskar er all lycka till och jag ska givetvis följa era eskapader med (skräckblandad) förtjusning! 😉 Kram, M

  21. Åh vilken otroligt härlig idé! Ni kommer säkert att ha det jätteroligt borta i Turkiet och vi här hemma kommer också att ha roligt då vi får följa med era äventyr 🙂 Lycka till!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg