Att vara på väg mot skärgården.


.kavaj/H&M, byxor Jfour/Le Make, topp med spets/principessa, armband/Nelly

Sådärja, då sitter vi alla inklämda i bilen på väg mot Blekinge skärgård. Som vanligt är packningen en parodi – jag sitter med ena armen i en liggvagnsdel och den andra inkilad i dörren och försöker skriva. Just nu skulle den där Lars-Volvon sitta väldigt fint.

Vädret ska bli underbart och detta är min första vistelse i den skärgården så jag är pepp som tusan, såklart, och har packat fancy femtiotalsbaddräkt och matchande solglasögon så att jag kan se riktigt jäkla svår ut. Och Silkesapan ska få både solhatt och solskyddsfaktor 100, för om det är något han inte har fått av sin mamma så är det pigment. Ja, ni ser ju på bilden.

Så, mot skärgården!
Ses snart igen.

19 svar till Att vara på väg mot skärgården.

 • livinganddreams.blogspot.com 4

  Vad mysigt! Har ni Tant och Toka med?! :)
  Men vet du att man inte ska smörja in barn under ett år med solkräm, kan visst ge leverskador. Har jag fått höra med mina tre. Kläder som skyddar har jag alltid haft på dom tills dom är två år. :) Inte för att låta som en moraltant.. ;)

  Trevlig resa!
  Kram Tess

 • Emma 6

  Hej!!

  Jag läser din blogg varje dag men har aldrig kommenterat tidigare men måste bara skriva att din blogg är ju bara för mysig! Ni verkar vara en sån fin och harmonisk liten familj!

  Sen så har jag en fråga också. Var har du köpt Leos scarf /halsduk han har på bilden? Den var ju hur fin som helst! Har en liten tjej här hemma som jag letar nåt liknande till.

  Hoppas ni får det bra i skärgården!

 • LiseLotte 10

  Låter underbart. Du har väl som jag kameran på dig vid alla sådana tillfällen ;-)

  ps vem tar hand om djungeln på terassen? har ni någon som vattnar?

  Kram på dig!

 • Therese Björkbacke Fotografi 11

  Ha ha :). Jag kommer ihåg hur man kände sig som eh… ja… ”resarunt-folket-med stora kjolar-som-spelar-dragspel” då Loppan var liten. Jag såg även bilden från ”Sunes sommar”, framför mig, du vet när de packar in i husvagnen och sen på campingen när de sitter tryckta med näsan mot rutan. :D
  Låter underbart med Blekinge skärgård. Ser framemot en bildkavalkad ;)
  Ha en bra dag!

 • Susanne 13

  Hej

  Härligt det låter. Blir nog underbart.
  Såg att någon skrev om solkräm och småttingar, jag fick också lära mig detta med mina första men med den yngste som är 3 idag, så gick det bra med solkräm. Finns speciell för barn under året :)
  Kram kram

 • Miss Dandy 14

  Till er som smörjer er själva och barnen så vill jag rekommendera Maria Åkerberg. Dom enda hudvårdsprodukter som kommer i närheten av min och mina barns hud. Naturliga och ekologiska, underbart välgörande! Inga mineraloljor! Tillverkade i Sverige dessutom! Och nej, jag har inget med deras försäljning att göra, tycker bara om att marknadsföra produkter jag själv älskar :) http://dermanord.se/content/

  Välkommen till vackra Blekinge, förresten! Själv valde jag att flytta från Stockholm och bosätta mig här för ca 10 år sen, för kärlekens skull :)

 • Helenas enkla vardag 18

  Vad härligt att åka till skärgården! Passa på och njut!
  Här hos mig ska det bli kallt igen till fredag!
  Nog har du pigment alltid, men det är bra att smörja sig ändå och särskilt silkesapan!, men smörj för guds skull inte Tant och Toka!!
  Kram Helena

 • Jessica 19

  Så söt han är! Du bevisar ju med bilresans trånga utrymme att ALLT går bara man vill! Hoppas ni får det fint i skärgården.

Lämna gärna en kommentar