Att starta en liten lördagstävling.

Nu startar en tävling som väl egentligen hänger ihop med eventet. Det är Soma Nordic, som gav kokossockret i era goodiebags, som nu går ut och ger en vinnare chansen att kamma hem hälsovårdsprodukter till ett värde av 1200 kr. Soma Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av hälsokostprodukter till fackhandel, träningscentra och terapeuter så ni har säkert sett deras grejer lite här och där.

För att vara med och tävla ska du:

  1. Surfa in här och välj ut något du skulle köpa om du vann. Skriv en kommentar och motivera varför du valt just den produkten.
  2. Om man har Facebook och vill ha en extra skjuts kan man gilla Soma Nordic här.

Tävlingen pågår till och med nu på onsdag, den 16 maj, klockan 12:00.

 

35 kommentarer till “Att starta en liten lördagstävling.

  1. Är jättenyfiken på Cocosa® Pure Coconut Oil; har nosat tidigare på denna produkt men inte kommit så långt som till handling vad gäller inköp. Hade varit jättekul att få pröva!

  2. Jag skulle välja Bitterstern.
    Jag har i alla år haft problem med min mage fram och tillbaka och jag skulle gärna prova på något nytt för att se om det hjälper mot uppkördhet och de gånger jag får panikont i magen efter att jag ätit vissa saker…

  3. Utan tvekan hade jag shoppat Cocosa Extra Virgin Coconut Oil… det är en produkt mitt hem inte klarar sig utan sen vi upptäckte den.
    Vi använder den i smoothies, att steka i, i te, att smörja in oss med, klart den mest underbara produkt för det och som glans i håret… de bästa glansdroppar jag provat… en allt-i-allo-produkt utan dess like 😉

    Gillar på fb med…

  4. Jag hade valt http://somanordic.se/produkter/flor-essence/
    Sedan jag flyttade hem till Sverige för ett par veckor sedan, har jag ätit konstant. Tänkte jag ville ta igen allt det där man missat i matväg, typ delicatobollar och sånt. Men nu alltså, känner att hela dag behöver rensas på sockret. En detox är precis vad jag behöver!

  5. Jag hade valt Bitterstern. Har en dåligt fungerande mage och kanske detta skulle hjälpa. Är inte så kul då man på kvällarna är uppblåst som en ballong och kläderna alltid spänner efter varje måltid. Gillat på fb.

  6. Jag väljer lätt kokosolja, väldans bra för min ulcerös colit och mage som just nu bråkar….. Gillar så klart på fb!

  7. Jag skulle välja Cocosa® Extra Virgin Coconut Oil för att få extra nyttiga smoothisar i sommar då jag kommer behöva extra fetter för att ha energi att amma mitt första barn som nu skall födas vilken dag som helst 🙂

  8. Jag skulle älska Extra Virgin Coconut Oil. Jag hört rykten om att det är en grym produkt som kan användas till det mesta; i mat, på torr hud, i håret… You name it! Jag har en vän som använt kokosolja som gurgelvatten för vitare tänder. Haha, måste ju testas!!!

  9. Uj uj uj, nu blir det så där svårt igen… Finns ju massor att spendera pengar på där inne! Men, om jag måste välja en sak så väljer jag i första hand COCOSA socker då jag älskar att baka! Å när jag bakar, då blir det sött! Bakar gör jag när jag är glad, när jag är ledsen, när jag är stressad, när jag inte har något att göra. Att baka tillfredsställer alltid något i mig! Så socker går åt, alltid socker, ofta nya sorter… 🙂

  10. Jag skulle välja steviosa eftersom jag gillar att baka och vill ha bakverken lite nyttigare.

  11. Å jaaaaa! Vill så gärna testa Cocosa Extra Virgin Coconut Oil. Men uppsagd under graviditet o nu arblös efter föräldraledighet = Inga dollares… 🙁 Detta verkar ju va en riktig alltiallo-produkt å kanske kan ersätta det mesta!?! Perfekt för mig mao!! Superbra ju! Håller tummarna…

  12. Flor Essence+ ska det vara. Har testat det förr och funka skitbra för min kropp. Välbehövligt efter en graviditet..

  13. Jag skulle vilja prova: COCOSA EXTRA VIRGIN KRAV 500 ml då jag hört att det ska vara en bra produkt när man kör LCHF.

  14. Åh en perfekt tävling för mig. Vi har precis fått veta att vår dotter är mjölkallergiker så jag skulle absolut testa Cocosa Pure Coconut Oil om jag vann! Letar för fullt efter bra alternativ till komjölken. Det finns ganska mycket men de flesta produkterna är gjorda av havre och har en läskig grå nyans.

  15. Cocosa® Pure Coconut Oil. Jag har vart i kontakt med detta tidigare men aldrig köpt någon och eftersom jag är ett sånt bakfreak så skulle jag albsolut vilja testa och kanske till och med utveckla något recept med just Coconut Oil!

  16. Snyggt förpackade, jag ger Er tre,
    de kommer från växtriket ska Ni få se.
    Tillaga något gott, något hett,
    för jag lovar Er här kommer nyttigt fett…..

    Med dem orden skulle jag om jag vann vilja köpa den fantastiska produkten Cocosa Pure Krav till mina föräldrar som är helt inlåsta i sin kulturs minst sagt onyttiga matlagningsvanor! En nyttig produkt leder alltid till ännu en…..

    Gillar Soma Nordic även Facebook! 🙂

  17. Åh steviosa helt klart, och chokladen! För att jag äter LCHF, försöker iaf!
    Sedan så lite D-vitamin!!
    Gillar på fejjan med då såklart!!

  18. Vilken spännande tävling och jösses så annorlunda 😉
    Surfade in och kikade lite på hemsidan, och fick ju se direkt vad jag skulle vilja vinna.

    För snart ett år sedan efter att ha haft problem med min mage i cirka 7 år (!!!) fick jag diagnosen IBS (jag fick dock gå igenom en rad olika och ack så otrevliga undersökningar hos farbror doktorn innan jag fick min slutgiltiga diagnos) som är en mag/tarmsjukdom som det egentligen inte finns någon medicin för mer en att ”äta rätt”, så jag skulle sååå gärna vilja prova ”Bitterstern”, de kanske kunde vara en räddning för min stackars lilla mage 🙂

    http://somanordic.se/produkter/bitterstern/

    Håller tummarna 😉
    Hade gott Emma
    Kram Julia

  19. bitterstern,absolut!skulle va skönt slippa gravidfeelingen på magen uppåt em/kväll.massa massa massa spännande produkter fö!!!håller tummarna stenhårt.

  20. Eftersom jag håller på med LCHF sedan juli 2011, så passar bl.a. Cocosa, ren olja mig precis. Jag använder den varje dag. Jag har den i kaffet istället för mjölkprodukt för att få i mig fett. Jo, man kan ha det och det är jättegott! Sedan smörjer jag in mig med den när jag duschar, man tar den på fuktig hud. Len som en barnrumpa blir jag. Jag använder den också i smoothie, nomnom, samt i vissa lchf-bröd. Så utan tvekan skulle jag välja Cocosa olja om jag vann!
    Kram från Milott

  21. Jag skulle välja cocosa virgin coconut oil, fick precis tips om att det kan förebygga glaukom, rätta till hormonell obalans och funkar som antirynkmedel. Efter lite quick research kan jag meddela att det även funkar till röda bebisrumpor och rawfood-chokladbollar, snacka om allroundprodukt!

    XXX
    Sara

  22. är jätte nyfiken på kokossockret och skulle nog villa ha d-vitaminerna även. Tja varför int allt i butiken 🙂 nä, men kokossockret är nog det jag helst skulle villa testa

  23. Jag skulle jätte gärna vela prova kokos oljan som visst ska vara super som hår inpackning, tycker det låter som en toppen produkt.
    Men jag skulle behöva detox, verkligen. Fast å andra sidan bor jag i en del av landet med sol brist ca 9 månader av året så d-vitamin droppar skulle också vara något som jag verkligen behöver…tufft val =)

  24. Hallaj!!

    Här har vi provat Cocosa o blivit beroende, såååå Cocosa kokossocker kan jag tänka mig o prova nu!!
    Gillar på fb, Klem Anna

  25. Oooh vilken chans! Skulle gärna vinna o då föredrar jag Extra Virgin Coconut Oil. Tar det dagligen i kaffet. min mage mår så bra med det. Naturligtvis har jag gillat på fb.
    Håller tummarna för en vinst 😉

  26. Skulle gärna testa Cocosa kokossocker då jag läst om att det ska funka fint att baka med istället för vanligt strösocker.

  27. Skulle gärna testa både oljan och sockret! Vi älskar kokos i alla former doft sim smak. Vilken dröm att både få äta o dofta denna himmelska skapelsen.
    Håller tummar o tår att jag har turen på min sida idag…hade oinbjudna gäster i fredags 🙁 jag, mannen o vår sjuåring mår inte alls bra. Tur vi se lillaskruttan på 8 månader som livar upp våra dagar.
    Läser din blogg nästintill varje dag, är en Malmötös så mkt känner jag igen genom din blogg.

    Ha dé gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg