Att börja få resfeber.

Sommarfavoriter från Beautyplanet.

När mitt paket med åker-aldrig-utan-favoriter damp ner i brevlådan och jag radade upp dom på byrån blev det med ens så förbaskat verkligt. Om sex dagar står jag på en flygplats i ottan med dom andra och är på väg ner till Turkiet för att spela in webbtv. Egenproducerad, egenplanerad webbtv. Är det inte galet?

Och då finns dom där. Fjärilarna. Och bland dom även ett litet, litet stråk av läskighet som en svag skugga åt det roligt-nervösa, som lite skräck i all förtjusning. Men då minns jag att jag har världens bästa läsare, och att ni hejar på.

Och då känns det bara förtjusning igen, inget annat.

24 kommentarer till “Att börja få resfeber.

    1. Jamen eller hur! Biotherm får gärna sponsra mig. Eller Dior. Jag är inte så kinkig 🙂

    1. Ni kan följa oss varje dag på bloggen, men själva programmen kommer i slutet av juni. Vi kommer ju inte kunna avslöja allt vi gör såhär på förhand men lite tjuvtittar kommer det nog kunna bli 😉

  1. Guerlain puder åh den är även min absoluta favorit! Och Turkiet resan blir så spännande för dig och för oss som följer! Heja heja!

  2. Kan ju inte bli annat än underbart med dig i den härliga skaran;) ska bli spännande att följa er. Förstår fjärilarna, men oj vilket minne det kommer bli.
    Ha fina kvällen
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg