Att frossa i färg.


Från vänster: clutch & färgglad scarfs/H&M, elefant- och gigantring/Bohemian Luxury (gåva, fick med dom som ”lycka-till-i-Turkiet”-present av bästa Evelina vid min senaste beställning, tusen tack!), nagellack/H&M, armband/Bohemian Luxury, grön ring/We Style, turkosa örhängen/H&M, pråliga örhängen/Principessa

Ja, såhär ser det ut hemma hos oss just nu. Högar med tingeltangel och kläder, sammanlagda för att skapa nån slags struktur i packningen – en färgglad röra som ger mig åkabortfladder och som på riktigt skriker semester! och får mig att inse att jag nog börjat tjuvstarta på den där rivieratanten jag ska bli som gammal.

Men alla dessa färger, alltså. Jag får bara inte nog.

33 kommentarer till “Att frossa i färg.

  1. Är själv inne i den väldigt färgglad period och har lyckats samla på mig en hel palett av färgglada saker sista tiden.
    Inte minst veckan innan vi for på charteräventyr så köpte jag på mig färgglada kläder på COS och by Marlene Birger i huvudstan.
    Den turkosa färgen är en klar favorit hos mig i sommar!

    Kram Mrs G

  2. Tänk på hur länge du skall vara borta, jag tycker det är för lite 🙂
    Lite till…..ja, jag vet att du vill ha lite till 🙂 🙂 Skit i extravikten, det kostar inte så himla mycket, det är du värd 🙂
    Kram
    Elisabeth

  3. Vilken underbar dag du har haft.
    Och gud vad snygg du ska bli i allt ditt
    nya tingeltangel.
    Ser verkligen fram emot att se era galenskaper =)

    Kram Thess

  4. Härligt med färg tycker jag.
    Och vi kan väl ta en drink nere på Rivieran om sisådär en 30 år, för jag kommer garanterat att sitta där med blått permanentat hår, lite för mycket guldsmycken och väldigt, väldigt solbränd med en GT i handen och spela bridge med väninnorna.

    1. Här på Rivieran pratar vi inte om något färgglatt inte. Nej, vi pratar långkalsonger, raggsockor, filtar, fleecetröjor, mjukisbyxor, översvämningar, storm och sånt ;-).

  5. Jisses va blingad och fin du ska bli. Det måste bara vara skittkul att få åka till Turkiet och få göra det ni ska göra – du och de andra girlsen.

    Have sooooooooooo much fun!

    Kram Susanne

  6. Alla dessa underbara sommarfärger! Ett besök hon Tintinstyle och Pure & Simple i helgen känns ditt inlägg som en färgexplosition. Hoppas det kan bli lite av allt i sommar!
    Anita

  7. Det är lustigt det där med tingeltangel och färg. Mitt sug blir ALLTID större så fort sol och värme är i närheten. På vintern verkar de gå i ide, men jag suktar efter dom då…mina färgglada smycken <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg