Att äntligen kunna uppdatera.

Åh, jag är ledsen att jag har varit totalt och fullkomligt frånvarande idag! Det har bara gått i ett – upp klockan fem, åka till flygplatsen, landa, ta sig igenom passkontrollen, åka till hotellet, prata ihop sig, filma. Och tyvärr har hotellet bara internet i lobbyn. Men det funkar det också. Och nu är jag här. Och kan visa vad vi håller på med.


virkad mojäng/Plain Vanilla



Hotellet är fantastiskt, maten är underbar och jag är så otroligt glad över att få göra det här tillsammans med de andra tjejerna. Herregud vad jag har skrattat idag. De är inte kloka, och inte jag heller. Och det här kommer bli helt vansinnigt att titta på.

Jag har nästan skratta mig hes idag; har sjungit refränger och dansat fuldans mot en vägg och kastat med håret och nu är vi snart, snart klara för idag. Men imorgon blir det mer ordning på torpet, då ska jag titta in några gånger och ge er en update på vad som sker, men nu ska jag pusta ut ett litet slag och njuta av att vara borta och sitta på en balkong och se hur poolen bildar blåa öar bland allt det svarta.

38 kommentarer till “Att äntligen kunna uppdatera.

  1. Åhh, bara internet i lobbyn, det skulle jag aldrig stå ut med 🙂 Lite skämt och lite allvar, men visst vill man kunna vara uppkopplad inne på sitt rum. Det är jag alltid noga med att kolla upp när jag bokar hotell.
    Verkar iofs lite ovanligt att inte ha det 🙂
    Det ser fint ut, hoppas att solen skiner på er!

    Kram Mrs G

  2. åh nu längtar jag!! På lördag kommer jag till Side!! Min första utlandsresa, ja om man inte räknar Norge å Danmark då 😉 Ska bliii sååå spännande! jag å min knaggliga engelska :s // Kram Åsa i Småland

  3. Åh, älskar bilderna på dig och Silkesapan! Så söta! Ja, resten av bilderna ser rätt härliga ut också 🙂 Är bara en liiiten aning avundsjuk.

  4. Wauwau.. vilket hotell och vilka härliga tjejer!
    Tipsa gärna om hotellet sen, ser sjukt fantastiskt ut!
    Kram

  5. ÅHHHH, ha det nu helt j-a underbart!
    Härliga bilder!
    Bara njut för fullt och tack för att vi får följa med!
    Massa kramar

  6. Wooow, vilka bilder!! Ni ser så otrooligt glamourösa och snygga ut så det räcker och blir över! Riktiga stjärnor! 😉 Och vilket fantastiskt ställe ni hamnat på. Ha det underbart! <3 Kram Madeleine

  7. Dom där drinkarna ser goda ut, jag kan ta allihopa 😉
    Hoppas ni får kul nu, ser underbart ut!

  8. Det ser verkligen gött ut. Men jag undrar om den första svanen i handfatet hånglar med kranen eller hur tänkte de där?

  9. Så kul, och så himla roligt att se från olika perspektiv och stilar. Såg precis också ett inlägg från Philia. Samma plats och i princip samma motiv men ändå helt olika känslor och stilar i bilderna. Roligt!

  10. Hi!
    Seems like you had a blast in Turkey!
    May I ask the name of the hotel you stayed at and where it is?
    It lokks absolutely fab 🙂

    Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg