Att ha varit utanför sin comfort zone.


klänning/Love forever, Palm/fridlyst

Jaaaa, ni. Vad kan man egentligen säga? Idag har jag varit verkligen, verkligen utanför min comfort zone. Herregud vad freaky shit jag har varit med om. Först filmade vi i receptionen med en beundransvärd skara åskådare och det var väl okej. Jag körde nån slags färggrann dotter-till-magnat-look och svettades ihjäl i min syntetscarfs. Men ändå. Helt okej. Och jag fick ju använda mina fantastiska grattis-på-mors-dag-La Lujo-skor! Oh la la. Älskar dom.


klänning/valerie, skor/chie mahara, scarfs/lindex

Ja, ni ser ju själva. Där står Hannu som en liten snuskgubbe mellan oss, och vi ser ut som såna där figurer som kommer i glada plastförpackningar och som man kan klä upp. Nån slags flickgrupp, liksom. Men det är kul det där, att kunna gå in lite i en roll och spela på stereotyperna och parodisera hela skiten. Nu var ju tyvärr inte Petra med på just den här bilden men hon kommer som pricken över i:et sen och ser divigt sval och businessaktig ut. Så filmandet i lobbyn var ingen fara. Men sen! Herrrrregyyyyd.

Sen skulle vi ställa oss på ön i mitten av poolen och dansa. Jamen ni förstår ju. Dansa. Mitt på blanka dan medan typ hundra rödbrända turister bekymrat sitter och kisar mot oss för att försöka förstå vad det egentligen är som sker. Jag trodde jag skulle dö lite, faktiskt. Jag är ju en spexare ingen sexare, liksom. Jag kan inte stå i mitten på en jävla ö och dansa sexigt. Jag vet inte ens hur man gör! Jag kan bara fuldans. Men Malena och Marika var heta som tusan såklart och rev av världens jäkla moves, och Petra fick mig att skratta så jag knappt fick luft när hon körde sin avmätta divadans. Och jag? Jag fick kräla på en jävla palm, säkert en fridlyst dessutom, och åla mig på marken med en hårig, okänd tysk som kom spontankrypandes och ropade att ryssarna kom. Let them come sa jag. Vad ska man göra, liksom.

Jodå. Så idag har jag gjort heeelt naturliga saker på ett poolområde i Side. Och sen åkte vi till stranden där det bland annat bjöds på gymnastik, en dyngsur Walla, en handfull strandpundare och en häst

Men mer om det imorgon.

29 kommentarer till “Att ha varit utanför sin comfort zone.

  1. Jösses vad jag skulle velat ha varit en liten fluga på det microfonstativet 😉
    Men det ser ju ut att gå bra.
    Så det är spex och parodi ni kör på?
    Jag trodde nästan att ni skulle gå in för´t och vara serious.

    Väntar med spänning på fortsättning…

    Hälsningar
    Yohanna

    1. Alltså… Vi gör det ju seriöst, men vi spelar på stereotyperna. Vi förstår ju våra begränsningar; vi är ju ett gäng tanter som åker till Turkiet och ska bli stora ha ha – det måste göras med humor och glimten i ögat. Vi tror ju inte på riktigt att vi är the shit. Men precis som artister så har våra ”roller” osv. Så ja och nej. Vi gör det seriöst men nej vi tar inte oss själva på så stort allvar 🙂

  2. Haha, vad jag hade önskat att vara en av de där rödbrända turisterna. Jag misstänker att det hade varit en riktig show ni bjöd på 🙂

    Bra där!

  3. Underbart! 😉 och Pjuhhh du har ytterligare nyvunnen respekt efter det här!! Jag dör bara av att läsa det så jag förstår om det inte kändes helt naturligt om vi säger så.. :S Jag tror stenhårt på er! Heja!

  4. 😀 Älskar konceptet att ingenting är omöjligt för det är mitt motto trots att jag inte försöker bli känd i Turkiet 😀 Mission possible, you go girl!

  5. Måste säga att jag i te riktigt hänger med här… Vad är syftet? Har helt missat… Verkar en tad för knasigt för mig alltså!

    1. Jag förstår inte heller syftet……………….. Ni blev ju tillsagda på restaurangen när du dansade på bordet! BUUUUUUUUS………………låter riktigt riktigt BARNSLIGT!

      1. Hej Mirva! Ja det var sjukt barnsligt *ryser* Men det var för att få igång dare of the day. Och de sa inte till oss på riktigt. Det är alltid nåt 🙂

  6. Jag menar nu när du klättrar i palmerna vid poolen, så menar jag 🙂
    Precis vad jag hade förväntat mig, men nu vill ja se lite mer, tex när du skall rida på kamel eller på en åsna. Det VÄNTAR jag på, helst vill jag se det på film 🙂
    Kram

  7. Ni verkar ha det riktigt härligt och roligt!
    Under inlägget Att äntligen kunna uppdatera undrar jag var tjejen som bär brickan med flera drinkar och som är med på sista bilden i det inlägget, har köpt sin tunika. Den som är i turkos och bruna toner. Den är riktigt snygg.
    Ha det fortsatt bra och roligt i Turkey.

  8. Ahaha! Dette er fantastisk moro å følge med på:D
    Og se de fine tærne dine på det første bildet! Hun negle-damen din er kjempe dyktig!

    Klem!

  9. Modiga, modiga ni! Ni är ju helt underbara. Keep on!!! Ni tar ju ert ansvar o lever livet 🙂 Bara älskart :-))))

  10. Ska bli kul att se, förlåt att jag kommer med en sådan tråk fråga men varifrån kan tänkas att Malenas kläning kommer ifrån???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg