Att ha en fantastisk tävling.

Nu händer det grejer här ska ni se! För nu har ni chansen att kamma hem ett valfritt halsband från Tree by Billgren – och det är dessutom fem personer som vinner! Wau wau wau! Här kan ni hitta något till er själv eller till er respektive/son/studentfirare och det är bara att frossa bland halsbanden och hitta det som ni fastnar för mest. Tävlingen är dessutom väldigt enkel:

  1. Gilla Tree by Billgren på Facebook här. För en extra skjuts kan du även dela.
  2. Gå in här och hitta det halsband du önskar. Skriv en kommentar här nere med vilket du valt och varför (ex: ”Jag skulle vilja ha nummer 2 för det matchar min mops Mats perfekt).
  3. Färdigt!

Tävlingen pågår till och med den 9 juni klockan 12:00. Och kom ihåg; det är fem lyckliga vinnare!
Lycka till.

78 kommentarer till “Att ha en fantastisk tävling.

  1. Nr 35 känns bra att matcha söta spetsar med……Man vill ju kunna överraska med lite kontraster!

  2. Önskar mig nummer 30! Tyckte det var snyggt, annorlunda och fräckt, skulle verkligen göra mig glad att få ha på mig ett sådant!

  3. Åååhoj!!!

    NR 38! Peacemärket är min ny funna passion, det ger varma sommarkänslor för mig!

    Peace!

  4. Nr 23/98 för det passar mig, för det är jag som ska bära det. Jag föll för det rustika blandat med det romantiska, sånt gillar jag.

    Kramar
    Katarina i Norr

  5. Jättefina allihop ju! De jag känner lite extra för är dock nr 23, 26 och 29 – har bara lite svårt att se texten på dem? Skulle vilja bära något runt halsen, nära hjärtat, till minne av min älskade pappa som gick bort här bara för en vecka sedan.. En otrolig förlust.

  6. Önskar mej nummer 7 ! Har ne liknande ”vippa” ja köpt av masaierna ute i buschen vid deras skithuset, Tanzaniet. Flugåsmätta, man skulle vifta flugorna bort men den en 40 cm lång. Med denna lilla varianten skulle ja bli jäkligt bra av med finska myggorna som lär invadera landet igen med bakstyrkorna!

  7. Jag skulle vilja ha nummer 10. Perfekt att ha klockan om halsen så behöver jag inte hala fram mobilen varje gång eleverna undrar vad klockan är.

  8. Nr 12 skulle vara helt fantastiskt. Tänk att kunna veta vad klockan är utan att osocialt behöva titta på mobilen hela tiden. Den känslan!

  9. Gillar på FB!

    Om jag vann skulle jag välja nr 36, varför, jo det är så att jag har inte ett ända halsband..inte ett enda! Och för ca 1 månad sedan köpte jag ett Lilly of sweden halsband på tradera, gick och väntade och väntade…men…jag fick aldrig hem det. Så det här nr 36 hade gärna fått bli mitt första 🙂

    Håller tummar och tår!

  10. Åhhhhhh jag vill ha ALLA smycken, precis enligt min smak. men om man får drömma lite så önskar jag mig nr 28!
    Ska börja jobba efter 3 år som föräldrarledig med två barn och ska nu börja hitta MIN egen stil. det är inte helt enkelt efter tre år som bara mamma. Vem är jag? Hur vill jag se ut? Börjar se ljuset och hitta en stil som är jag och detta halsband skulle passa min look perfekt!

    jag har gillat och givetvis delat sidan på feijan!
    Kram på dig Emma!

  11. Jag skulle vilja ha halsband nummer tre. Inte för att jag har någon mops men dock en schäfer och när du säger det så skulle det faktiskt matcha henne lite men framförallt skulle det vara det där lilla extra till min sommar-party-outfit! Det om halsen och hunden bredvid mig skulle göra mig vansinnigt läcker!

  12. Oj vad mycket fint och naturligtvis vill jag vara med. Jag har gillat på fejjan men fattar inte riktigt vad det är som jag ska deta, ditt tävlingsinlägg på fejjan eller något av deras inlägg?
    Nummer 15 får jag ta och välja om jag nu måste 😉
    Det är så långt ifrån min stil som man kan komma men jag skulle gärna vilja prova på en ny. Och denna tycker jag påminner om spanjorernas radband som de har till f-bnllse här nere, fast lite tuffare.

    Hoppas på tur 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  13. ♥Gillat & Delat:-D! Det Superfina halsbandet nr.36 skulle passa mig i alla lägen! Det skulle matcha min katt Stella, mina tre härliga barn, min underbara man och alla mina outfits, haha, kan det bli mer Perfekt:)♥

  14. Gillat och delat
    gillar halsband nr. 10 extra mycket eftersom jag lääänge har letat efter ett dylikt men det har inte riktigt sagt *klick!* nångång.. tills nu! 🙂

  15. åh nr 38 bara calls my name ! älskar hippie blandat me lite dödskallar..mjukt möter hårt.. skulle vara stolt om jag fick bära ett sådant fint halsband och jag har gillat/delat ! tchüs

  16. Jag har gillat och delat!
    Vill väldigt gärna vinna klockhalsbandet för jag är en evig tidsoptimist och så har jag narkolepsi så jag är av någon anledning alltid sen. En klocka runt halsen vore både snyggt och praktiskt!

  17. Nr 12 för att vi har en lätt åldrad utsidan men fungerar prickfritt:-), så vi matchar varandra väl!

  18. Åh vilka smycken! Jag önskar mig nummer 19 för att det är så totalt olikt allt annat som jag har i min ägo. Ett sådant halsband som man inte bara bär med glädje utan även går och klappar lite på när man inte har det på, allt medands man väser my precious…

    Hej hopp!
    Malin

  19. UGH UGH!!!! Jag väljer nr 8 ifall jag har turen för det får mig att tänka på indianer vilka jag älskar..;))

    Har även gillat å delat på FB…

    Tjillevippen nu hålls det tummar..

    KRAM/Annelie

  20. Nr 12 skulle jag så himla gärna vilja ha! Har varit sugen på något liknande länge, men aldrig hittat nåt som varit tillräckligt ”ruffigt”. Det får ju inte blir FÖR sött och romantiskt 😉

  21. Jag skulle önska nummer 5 att ge till min mamma. Hon har precis blivit arbetslös och skulle behöva piggas upp lite..

  22. Jag tycker klockhalsbandet med nr 10 var underbart! Jag gråter blod här hemma för att jag plötsligt inte tål min dyra, fina Constellation-klocka (får kliande eksem på handleden) och därmed går runt helt tidsförvirrad. Enda nackkdelen med det fina klockhalsbandet är att jag troligen skulle få öronen borttjatade av min 3½-årige son som skulle vilja ”låna” det hela tiden. Han såg halsbandet nyss på datorn och började tjata om att han också ville ha ett sånt. Och hans definition av att ”låna” saker brukar innebära att han bär iväg med den och gömmer den i en låda på sitt rum. 🙂 Men jag får väl ta risken! 😉 Har så klart gillat på FB, men lyckas inte lista ut hur jag ska dela (?).

  23. Åh, vilka otroliga halsband, jag vill ha allihopa ju.. Men om jag måste välja så skulle jag välja nr 30 för det var så kul och snyggt och skulle förhöja vilken sommaroutfit som helst nu i sommar!
    🙂

  24. Jiiises vilken härlig tävling!

    Gillar på facebook och min favorit är nr 9, matchar inte mina hundar, men möjligtvis mina gotlandsfår. Ja, de skulle nog tycka det var riktigt häftigt om jag sportade i den i fårstallet om morgnarna iklädd gummistövlar och stalljacka i övrigt. Lite fin som bondmora måste man ju också få vara emellanåt.

    Kram, Sofie

  25. Wow så galet kaxiga halsband och smycken! Helt omöjligt att välja en favorit, men nr 20 för att den är inte alls jag och definitivt något att snacka om! Kram, Marthina

  26. Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha halsband nummer 32. Det var helt enkelt bedårande vackert.

  27. Jag har gillat fb-sidan nu och kikat bland halsbanden. Jag behövde inte fundera länge innan jag insåg vilket halsband som skulle passa mig perfekt. Nämligen dödskallen med glasögon (nr 34/98) då jag redan har en hemmasnickrad ring med en svart dödskalle med gröna glasögon. För att se en bild på min ring gå in på länken i slutet av kommentaren. Min Holger hipsterskallen Hansson han behöver helt klart en kompis att hänga med här hemma och det dödskallehalsbandet skulle passa perfekt.
    Må gott! /Malin
    Länken: http://www.safholm.com/2012/04/glasogon/

  28. Denna tävling min lördagkväll förgyller,
    nu jag innerligt önskar jag vinner.
    På FB sidan jag gillar,
    och nu om vinstvalet jag dillar:
    svårt var det verkligen ej,
    att veta vilken halsband som passar mej.
    Nr 10 så läckert är,
    det skulle jag verkligen hålla kär!

  29. Hej!
    Jag skulle bli fantastiskt glad för nr 10, den fina klockan! Jag behöver piffa till mig lite när jag nu är hemma med mina två små prinsessor (2 resp 18 mån) och en klocka runt halsen vore både snyggt och praktiskt!
    Håller tummarna allt vad jag kan!
    Tack för en underhållande och inspirerande blogg!
    Hälsningar Anna

  30. Gillat, delat och fallit som en fura för nummer 30. Lider av ett osunt intresse för djurskallar. Så där så att jag finner mig tiggande hemma hos jägare för att få något nytt att pyssla loss med…

  31. Jag skulle vilja vinna nr 31!!!! Enkelt stilrent och skulle kompettera det halsband jag har. Urfint. Vilka smycken!!!!!!

  32. Hej
    Vilka fina smycken? Vart kan man köpa dem? Skulle jag vinna vill jag helst ha dödskallehalsbandet med glasögon…:) Bara för att jag fastnade för det direkt, dock var det många jag gillade, t ex halsbandet med svart hårtuss ;), ringen med grisen var cool eller ja jag kan ju inte skriva alla jag gillade här… halsbandet med dödskalle och glasögon ligger högst upp. Jag skulle bli sjukt glad om jag vann!

  33. Åh så mycket fint. Önskar mig nr 9, har länge valt ha en ”Alice i Underlandet”-ig klocka i kedja och denna var helt i min smak. 🙂

  34. Att välja en är ju näst-intill omöjligt! Oj så mycket fint.

    Jag har ett litet dilemma egentligen, jag är en rockig-brud i grund och botten, men kan inte alltid klä mig i sånna kläder, dels för att det inte alltid passar och andra ser mig inte riktigt som en rock-brud. Men jag vill alltid ha någon liten detalj som påminner mig om vad jag känner i hjärtat, My heart beats for Rock =) Därför skulle jag önska mig nr 15, för det har lite rock-vibbar, men också är otroligt vackert och skulle passa till sånt som kanske inte riktigt är rockigt =)

  35. Nr. 39 såklart och jag vet precis vem det passar till! Kul, jag har missat Tree by Billgren, alltid spännande med ny design!

  36. Är helt kär <3 i nummer nio (9). Försöker förlika mig med att tiden går, att jag och alla mina fina blir äldre och se det STORA och vackra i att vara i nuet. Behöver något fint att bära nära hjärtat, något som hjälper mig att se att tiden är på min sida. Om jag lyckas.. Time will tell!

  37. Hade önskat mig nr 76. Kaninörhängena över allt men nu går ju inte det så då tar jag en värdig andraplats till nr 34, den intellektuella döskallen och delad tredjeplats till nr 6 & 14. Kan aldrig bli fel med massa kedjor!

  38. 1. gillat sen länge tillbaka – älskar tree by billgren!
    2. nr32 – det skulle alltid påminna mig om förra veckan, när jag gick och väntade på svar från veterinären, min hund befarades ha cancer :/ lyckligtvis var det sen inte så! men det här halsbandet, som jag tycker ser ut som en liten hundkoja, skulle iaf få symbolisera vilken kämpare min chihu är!
    3. ps. jag fyller år på lördag – vinst=födispresent?! 🙂

  39. Jag hade önskat mig nr.10 så jag kan hålla reda på tiden när jag går hemma och skrotar om dagarna och så kanske lilleman som älskar att suga på mina halsband lär sig klockan extremt tidigt:)

  40. Gillar på FB!

    Sjukt frestande att sitta och kika på allt fint, men jag föll lite extra för halsband 28.
    Anledningen? Ptja, jag är faktiskt skamligt dålig på att unna mig själv något, så fort det finns slantar över går de till barnen – precis som det ska va’ :-). Men att vinna något alldeles eget, lyxigt och flott det skulle göra mig så himla gla’ 🙂

  41. gillat och delat nr12 så jag håller reda på tiden. Så är det lätt att ta på och av när vi ska i poolen

  42. halsband nr 23 skulle vara perfekt, snygg och samtidigt lite fint! Gillat på facebook.

  43. Gillat o delat! Svårt, svårt att välja men valet blir nr26. Romantiskt men ändå robust. Till mig själv because I löv it 🙂

  44. Hej!

    Jag är ingen tjej som vanligtvis har smycken, men känner att ett snyggt armband nog skulle vara kul att ha på sig ibland. Fastnade för armband nr 55. Älskar budskaps armband. Detta passar mig perfekt!

    *håller tummarna*

    H/Malin

  45. Nummer 16 blev jag tokförälskad i! det skulle passa till allt i sommar…
    varför? Hur kan man förklara när man bara faller för något???
    Otroligt vackert! Duger det som förklaring?

  46. Herregud vad snygga smycken…snyggaste på länge. Det var skitsvårt att välja ett, men jag fastnade lite extra för nr.73. De vill jag ha fladdrande i mina öron i sommar! Så otroligt fina!
    Naturligtvis har jag både gillat och delat på FB.

    Ps. I natt drömde jag att du var hemma hos mig och hälsade på, silkesapan var med, din pappa var präst och girlsen från Turkiet var med… Tänk vad du måste påverka mitt liv på något sätt, eftersom jag drömmer om dig..på ett bra sätt. Jag älskar din blogg!

    kram

  47. Jag blev störtförälskad i nr 29 direkt.
    Halsbandet känns som jag och min stil och jag behöver piggas upp och få energin till allt jag vill göra och
    till allt jag vill ge andra.
    Bara så.
    // Lena i Kalmar

  48. Jag vill ge min omgivning en riktig chock…
    Då pratar vi inte om några mesiga nakenchocker eller så,’
    utan något riktigt omvälvande och som det kommer att pratas om i flera år.. Jag skall komma i tid!!
    Då behöver jag nummer 10! Tick-tack!

    Gillat och delat på FB!

  49. Oj vilka fräcka smycken! Ser kontraster med det skira sommar kläderna och dessa smycken! Jag skulle vilja vinna nummer 30! Så häftigt!! Passar perfekt till sommaroutfiten!
    Hoppas på tur! Gillat och delat på fb e klart!
    // Emelie

  50. Jag önskar mig UR-snygga klockan nr 11 eftersom den skulle ge mig betydligt större chans att passa tider….att den dessutom är KLOCK-ren till vilken outfit som helst gör ju inte saken sämre!

  51. fixat på facebook! Nr 22! Bokstaven T betyder mer än ord kan beskriva för mig redan sedan barnsben + att det ju var SÅÅ fantastiskt snyggt! Jag vill vinna detta halsband då det skulle betyda mkt att bära det samt få en hedersplats här hemma när jag ej bär det 🙂

  52. Hej!
    Peace on you! Älskar peacemärket, och allt det goda som det står för..
    Så valet blev nr 70, eller 38, bägge väldigt snygga tycker jag!
    Ha det så fint önskar Marie

  53. Jag önskar mig fjärilen, nummer 16. Jag skulle bära det i väntan på, och för den lilla där inne med de fjärilsmjuka sparkarna.

  54. Nr 43 skulle verkligen göra mig lycklig att vinna ,en sculls och kors symboliserar så mycket med livet början till slutet samt våran tro 🙂 !! Det lite mörka men ändå det goda och skulle verkligen ge mig tur i livet !!
    Även nr 15 skulle verkligen göra mig lycklig gillar tassels skulle piffa till sin outfit !!

    *Gillat delat och hoppas på tur *

  55. Nummer 28 skulle jag vilja ha, för att jag förtjänar att vara bedårande vacker nu när jag lyckats tappat dem där tjugo kilona och bara har hälften kvar!

    Kramar Malin

  56. åh vilka fina!
    Jag skulle vilja vinna 32 för den skulle passa så bra med lite bohemian chica stil! 🙂

  57. Nr 56 skulle sitta fint på min solbrända arm i Grekland i sommar, passar fint till väskan jag fick i present av mannen också 😉 Håller tummarna – plötsligt händer det har jag hört…..ha en fin helg

  58. Jag skulle gärna vunnit nr 34 för att ge det till min dotter när hon slutar skolan nästa vecka! Hon är lite cool och skulle bära upp dessa smycken mycket bättre än jag! Dessutom skulle det vara roligt att glädja henne efter ett tufft första gymnasieår 🙂
    Hoppas på tur!
    Kram
    Suz
    PS. Har gillat och delat på fb

  59. Jag önskar att en ny tid börjar nu.
    Jag hoppas att en ny tid börjar nu.
    Jag vill att en ny tid börjar nu.
    Jag behöver att en ny tid börjar nu.

    Därför önskar jag att nummer 10 flyttar hem till mig <3
    För att hjälpa mig att starta en ny tid…

  60. Nummer 11 bara måste jag ha, det är toksnyggt, jag har utvecklat en fetisch för halsbandsklockor! Varför? Varför inte. 🙂
    Har delat å sånt där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg