Att ha hängt på stranden.

 

Idag har vi hänt på stranden. I timmar har vi suttit under skugga från cypress och olivträd och njutit så mycket att de små håren på armarna rest sig och flera gånger har jag nästan varit tvungen att nypa mig själv för att se om det verkligen är på riktigt.

Att vi är här.

 

 

Stranden här är varken särskilt vräkig eller särskilt bred, men den är nästan bara vår och den är stilla. Den ligger avskilt och vattnet har knappt vågor och busen kan plaska sittande i vattenbrynet och samtidigt skuggas av träden – vattnet är overkligt klart och har små, snabba fiskar som pilar över ens fötter när man vadar ut och luften doftar sött av cypress.

 

 

Så, ja. Vi har varit på stranden idag och suttit under skugga och flera gånger har jag nästan varit tvungen att nypa mig själv för att se om det verkligen är på riktigt.

Att vi är här.

23 kommentarer till “Att ha hängt på stranden.

  1. Hej!
    Jag heter Joanna och är 24 år och när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag om livet med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund, så kolla gärna in min blogg:)
    Om du inte gillar sådana här kommentarer eller redan fått någon liknande så ber jag om ursäkt och hoppas du förstår att jag bara försöker sprida den viktiga info jag bär på:)

  2. Ser verkligen helt fantastiskt ut. Njut kära du, njuuut!
    Kramar från ett soligt Malmö. (Där vi fick slita oss från stranden för att åka hem och natta barnen)

  3. Åh vad det ser underbart ut!
    Min ”lilla” älskar fortfarande Ellas Kitchen, trots att hon snart är 2 år.
    Mååål, säger hon (mellanmål).

  4. Helt FANTASTISKA bidler!!! han är ju så underbart gooooosig, lillen!!! :))) Så kul att följa din blogg och alla vackra bilder! Det förgyller min dag! 🙂

  5. Gud vad mysigt ni har! Vilka fina bilder! Vilket objektiv har du på nu när du är på semester? Vill ha ett nytt, men har ingen aning om vilket jag ska ha!
    Sitter just nu och nyper mig i armen och undrar varför jag sitter uppe 06. 00 och äter frukost, verkar helt galet!
    Kram Helena

    1. Jag har med mig mitt macro – ett Canon EF 50 mm 1:1.8. Det är litet och smidigt och billigt (om man skulle få sand i det) 🙂
      Kram

      1. Nyfiken: -Vilket macro objektiv har du? Jag funderar på att köpa ett men klarar inte bli enig med mig själv om jag skall ha 60mm eller 100mm det är ju fördelar & olämpor med båda brännvidder 😛

        Glad för svar

        Å så en önskan -Jag hade gärna velat vetaa lite mer om din kamera utrustning 😀 Du är ju klart en av stor bloggisarna som tar BÄST bilder!! Credd till fru Emma alltså.

        1. Kommer! 🙂 Men jag har Canon EF 50 mm 1:1.8, det är ett bra objektiv tycker jag. Och prisvärt!
          Kram

  6. Himmel & hav vilka underbara bilder!!!!

    Jag längtar sällan till playor i syd, jag är storby tjej. Men alltså, där ni är ser det så himla naturligt & lugnt ut att jag kunde åkt dit NU 😀 Vilken miljö att ladda batterierna i *LOVE*

    Njut i massvis säger jag bara

    Kramar från Sessan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg