Att ha haft bröllopsdagsmiddag.

klänning/day, skärp/marlene birger, väska/michael kors, scarfs/lindex

 

Igår begav vi oss ut för att äta en (en månad för tidig) bröllopsdagsmiddag. Inte för att vi skulle åka någonstans speciellt, vi trivs så vansinnigt bra här på hotellet än så länge, men känslan av att det minsann var en bröllopsdagsmiddag gjorde det hela lite festligare. Ni vet hur det är.

 

 

Först stannade vi och lät busen sysselsätta sig med det absolut bästa han vet just nu; plocka oliver. Ni ser ju på munnen – full koncentration. Han går loss på de där olivträden med full frenesi, och sen blir han sur när han inte får stoppa eventuellt nerskakade oliver i munnen. Älskade unge.

Humöret har han fått av mig.

 

armband/lotta jewellery (lånat)

 

Vi valde att gå och äta på huvudrestaurangen av den enkla anledningen att de har buffé. Jag älskar bufféer! Då kan man ju plocka precis vad man tycker om och göra sin egen märkliga blandning. Min brukar mest bestå av alla sorter av ost de har, kronärtskockor, pasta, tomater och oliver. Whats not to like, liksom.

 

 

Och det var den middagen!

Sen gick vi tillbaka till rummet och pallrade upp kuddarna bakom oss och åt colanappar och tittade på medtagna avsnitt av True Blood tills jag var så mörkrädd att jag knappt kunde sova.

Världens bästa bröllopsdag, helt enkelt.

23 kommentarer till “Att ha haft bröllopsdagsmiddag.

  1. Men hur jäkla snygg får man vara, älskar kombon orange-mörkblå, så stylish!!
    Låter som ni haft en riktigt go bröllopsdag, vill oxå vara gift 🙂

    Ha en skön söndag,
    kram Catta

  2. Underbart med god och vällagad mat!
    Mannen din verkar dock ha betydligt mycket mer semester än vad du har Emma 😉
    Aja, njut nu av Elounda och bada och ha det underbart.

    Kram Mrs G

    1. Jag har aldrig tagit bloggsemester, inte ens under min förlossning. Tänkte inte börja nu 🙂

      1. Nej det såklart 🙂 Det blir lite som ett beroende det där 🙂 både att skiva och att läsa 🙂
        Gillar ni Asian Fusion så ska ni boka bord på Asian Blue som finns på grannhotellet Blue Palace Elounda där vi var nyss http://wp.me/p1uIV8-4nM , de har fantastiskt god mat (åt deras Crispy Duck 3 gånger, och dreglar fortfarande vid tanken) och jag vågar nästan lova er att utsikten där högt uppe vid baren Blue Bar har ni om än möjligt en än mer magisk utsikt och vy över Spinalonga.
        Skulle gissa att det tar 5-10 minuter med taxi 🙂

        Kram Mrs G

  3. åh vad fint det är!
    Och ja du med. som vanligt.
    Njut på nu, för här hemma i Skåne ryktas det om att regnet och vinden är på väg..

    Kram

  4. Hej! Grattis till er dag(ja…en månad för tidigt då)..men grattis!!Du är så fin i din klänning, och passa på att äta mycket av den goda medelhavsmaten. Kram!

  5. Jag blev inspirerad av bloggen, köpte mig igâr kväll en flaska mäktigt rött vin frân norra Kreta, lite fetaost, oliver och en fylld paprika som jag avnjöt pâ balkongen under markisen omgiven av luktärtor, granar och min gigantiska blâ hortensia, men saknar inte lyxhotellen eller de stylade uppassarna. Helt visst havet, öarna och människorna och sâ tystnadens tempel, där ingen uttalat ett ord pâ 2000 âr ! Förmodar att trafikkaosi Aten var lika stressande pâ Solons tid som idag och att förmögna greker reste ut till öarna för att söka avkoppling och vila och besökte tystnadens tempel. Dâ öppnas alla sinnen och man blir en medveten människa.
    Kommer du att blogga, när du börjat jobba ??

  6. Undrar just när man slutar med den utstående överläppen när man är fullt koncentrerad på något?
    Underbart fångat på bilden! Och du är ju supersnygg som alltid i dina fotsida klänningar:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg