Att ha jäst på spa:et.

 

Idag treatade jag mig själv med lite spa och det var gudomligt.
Aningen märkligt, men gudomligt.

 

 

Jag valde nåt som hette tension relief för det tyckte jag lät semestrigt och bra och som nåt som säkert var avslappnande så det bara tjongade om det. Det hörde man ju på namnet.

Först fick jag dricka nån liten hälsodryck och fylla i ett formulär där jag intygade att jag var vid mina sinnes fulla bruk, typ.

 

 

Sen fick jag gå in i världens snyggaste omklädningsrum och svida om till morgonrock och nån form av tangatrosa som osökt fick mig att tänka på Susanne Lanefelt.

 

 

Sen fick jag gå in i själva spa:et som var hur läckert som helst. Guld- och svartrutig mosaik ser man inte varje dag, det är en sak som är säker. Jag bara gapade. Och sen fick jag gå in i en kolsvart hamambastu med stjärnhimmel (!) där jag satt med en hink is som de skickat med mig. Is, liksom. I en bastu. Its good for you menade spaterapeuten och vad vet jag. Så det var ju bara att lyda. Så där satt jag i min stjärnhimmelsbastu och skvätte krossad is på mig själv med viss tveksamhet tills jag fick komma ut.

 

 

Och sen väntade den härligaste behandling jag kunde tänka mig, där jag blev inpackad i lermask och inrullad i folie och masserad och knådad och dragen i och inoljad och hårtrasslad och när hon var klar en timme senare var jag yr och hade frossa av välbehag. Varför gör man inte sånt här oftare?!

Och nu har vi ätit BBQ och är tillbaka på hotellrummet och ska börja det där med att packa för morgondagens hemfart.

Hemfart, alltså.

Ja, vi säger väl det då.

10 kommentarer till “Att ha jäst på spa:et.

  1. Såg ju något mer ”fresh” ut än det Hamamet jag tvagades i en gång i Turkiet. Fast där fanns det ju tom tältresning som extra tillval. Ja det finns väl ”lite olika varianter” kan jag tro:)

    Kraam

  2. Sådana där spa’n är det bästa som finns…hittas oftast i Asien. Passar alltid på när vi är där.
    Härligt!!
    Spa i Sverige är inte ens värt pengarna, känns mera som sjukhus.

    Själva har vi fått flytta in i en ny och ännu finare svit och är barnsligt glada över vår bonusdag som bestämdes av mannan idag eftersom jag var sjuk igår.

    Kram Mrs G

  3. Ha ha ha, jag kan nästan se mig dig skvättandes is bara för att :-)) fick mig att le stort!! Konstigt att man bara liksom finner sig i vissa situationer fast man aldrig förstår varför.

    En eloge för ditt eminenta språk och förmåga att skriva sådär som går rakt in i en.

    /AnnLouise

  4. Såg verkligen härligt ut, jag skulle också vilja se när du skvätter is på dig 😉
    Hade tänkt att skriva lite mer men jag tror jag väntar….
    Ha en skön hemresa mm mm 🙂

  5. Alltså vilket ställe ni varit på. Är jag helt hemsk som inte vill se mer? jag börjar nog tyvärr bli lite avundsjuk, så jag tycker att det är gulligt av er att vända hemåt innan bägaren rinner över. Mycket omtänksamt!
    Men jag förstår om ni inte vill att det ska ta slut 🙂
    Kram

  6. Som jag önskar att jag kunde uttrycka mig i text som du. Och, som jag önskade att jag också unnade mig en stund på ett spa, Oh my så skönt.

    Ha en fin dag, där hemma 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg